|
|
|
nivea
Gost
|
 |
« Odgovor #31 na: Srpanj 24, 2008, 11:57:29 » |
Odgovor
|
i moja nede u vodu bez šlaufa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Bubamara
Diplomirani ovisnik o pisanju

Romantična kreativka
|
 |
« Odgovor #33 na: Srpanj 25, 2008, 22:38:06 » |
Odgovor
|
 za plivače,ronioce i kupače općenito 029
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Osmijeh je najbolji poklon,jedna veličina odgovara svima!!!!!!!!!!!!!!!!
LUCIJA & DOMAGOJ
|
|
|
|
|
Bubamara

Romantična kreativka
|
 |
« Odgovor #35 na: Kolovoz 25, 2008, 13:59:53 » |
Odgovor
|
Domagoja danas mjerila,visok je metar..............,a o kilama bolje ništa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Osmijeh je najbolji poklon,jedna veličina odgovara svima!!!!!!!!!!!!!!!!
LUCIJA & DOMAGOJ
|
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #37 na: Kolovoz 27, 2008, 13:02:09 » |
Odgovor
|
Evo Lukas se je konačno maknuo sa 15 kg (meni se čini da već 2 godine ima 15 kg) i sad ima 16-16,5 kg, i skroz mi se popravio, i more mu je super došlo,popravio mu se apetit, pravo su mu se izgradili mišići, valjda od svakodnevnog plivanja, ozbljno. Da vidite vi te listove, bedrice, guzičice....ma prezadovoljna sam. Tim više što je prethodnu zimu stalno bio nešto boležljiv i stalno su mu virila rebra. Sad je super  samo da ovako i potraje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #39 na: Listopad 24, 2008, 14:58:05 » |
Odgovor
|
Bubamara  sve će on to vratiti kad ozdravi pa počme papati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #40 na: Listopad 24, 2008, 21:28:29 » |
Odgovor
|
bubamara, oporavit će se on  i moji su isto oslabili sad nakon ove viroze  mali su oni, to se kod njih odmah primjeti, iscrpe ih te bolesti tako malene 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juli
|
 |
« Odgovor #44 na: Siječanj 11, 2009, 20:27:17 » |
Odgovor
|
krečemo u prvi razred na jesen.Čeka nas sisitematski pregled pa ču imati jasnije podatke al trenutno mislim da ima tamo oko 21kg
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #46 na: Siječanj 12, 2009, 10:49:34 » |
Odgovor
|
ej četverogodišnjaci....jeli se znate sami oblačit, ić u wc, brist guzu...? moj se zna sam skinut i obuć, ali još ne briše sam guzu, nekako se ni ne usuđujem učit ga to... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #47 na: Siječanj 13, 2009, 23:17:29 » |
Odgovor
|
moj četveregodišnjak sve to sam radi  i briše guzu i ide na wc i oblaći se, sve sam  samo moram priznat da to nisam toliko ja imala prste u tome koliko je vrtić, al nije mi žao  a malo kopira i stariju seku, pa mu je to sad fora, da uđe u kupatilo, istjera nas van, nitko ga ne smije gledat i sve u miru sam obavlja, sam je poćeo brisat guzu prije 2,3 mjeseca, i dobro to napravi, ništa ne ostane na guzi  s druge strane znam sedmogodišnjaka koji ide u prvi razred i još mu mama briše guzu  tako da sam ja sretna što moj to ipak sam radi
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 13, 2009, 23:18:49 do DaNy »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #49 na: Siječanj 13, 2009, 23:46:07 » |
Odgovor
|
ja moram priznati da sam jako ponosna na svog četverogodišnjaka, za svoju dob je i pametan i samostalan možda i više nego što bi trebao biti  opet tu kažem i vrtić i starija seka imaju svoj utjecaj  evo samo par primjera: sam se skida, oblači, obuva, ide na wc, briše guzu, pere ruke, zube, sam svoj prljavi veš stavlja u korpu, a čistu odjeću slaže i stavlja na stolić u sobi (prije toga me pita-mama šta ide u pranje?), svoj tanjur i čašu poslije jela odnosi u sudoper, ujutro kad se probudi sam odlazi u sobu, vadi robu iz ormara i oblači se.... dakle i više nego dovoljno naravno i seka je isto takva, nekad ju se ipak u nekim stvarima treba pogurati, al dobro sa 6 godina je i to u redu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #50 na: Siječanj 13, 2009, 23:47:07 » |
Odgovor
|
dany, to je super, bravo  stvarno za pohvalu, pametnice male 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #52 na: Siječanj 14, 2009, 00:03:48 » |
Odgovor
|
danchy, neli  al ponavljam opet-vrtić-najveću zaslugu ima u tome, onda ovaj mali želi biti uz rame seki, da ne bude ona bolja, to su isto neka dokazivanja, a ja samo nastojim da im te neke lijepe i korisne navike održim i kod kuće, npr.: -ajde sad vi nama pokažite kako vi to radite u vrtiću! kako papate, šta radite poslije jela, prije spavanja, poslije buđenja.... kad to tako lijepo naprave pohvalimo ih, plješćemo... i to je njima super, osjećaju se važni, a što je najbitnije navike ostaju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #53 na: Siječanj 14, 2009, 00:05:58 » |
Odgovor
|
istina, kad je djete zbog nečeg u centru pažnje, stalno će to ponavljati jer vidi da je tako zanimljivo, i da g asvi gledaju.... pa i ovaj moj mali tako, čim vidi da ga zbog nečeg svi gledaju ili viču bravo , odma ponovi, a kamoli veća djeca koja kuže i znaju više nego on... samo nek tako nastave, bravo za pametnice 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #54 na: Siječanj 14, 2009, 00:15:44 » |
Odgovor
|
ja kad to nekome ovako kažem ispadne ko da pravim robote od njih, maltretiram djecu  al jednostavno oni to rade iz razloga koje sam navela i ja sam ponosna što se toga tiče  meni nekad i fali da ih ja hranim, oblačim, tetošim, al kad ja to i hoću napraviti onda mi govore da će oni sami, oni to znaju, nisu male bebe.... i šta da ja radim?! pustim ih, šta ću drugo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Meggi
|
 |
« Odgovor #56 na: Siječanj 14, 2009, 09:01:31 » |
Odgovor
|
dany,tako je otprilike i kod mene,isto ima 4 god,i u biti vise manje sve sam radi.osim sto ne brise guzu,jer moram priznat,ja uopce nisam skuzila da bi mozda on i mogao to sam,tj da ga lagano naucim.nismo nista forsali on sve sto moze zeli radit sam,a kad mu se "ne da"ja uskocim i drago mi je da sam mu jos malo potrebna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #58 na: Siječanj 14, 2009, 09:39:48 » |
Odgovor
|
Dany super  i moj više manje isto tako , samo što mu svaku stvar moram reći 10 puta, valjda nema koncentracije. Morat ću i ja malo više "osluhnut" njegove navike iz vrtića pa ih i doma nadopunjavat. Samo moj ne uzima sam robu iz ormara iako bi i to mogao....danas ćemo to vježbat 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
pnikolina
Moderator

|
 |
« Odgovor #59 na: Siječanj 14, 2009, 09:45:16 » |
Odgovor
|
moj razmaženko se u vrtiću oblači sam, ali kući mu se većinom baš i ne da. na wc ide sam ali guzu još ne zna dobro obrisati iako se trudi. a da sam bira robu - to ja ne dam jer su to onda raznorazne katastrofa kombinacije a ja  ne podnosim da mu roba nije usklađena (sve do čarapa)  ali zato skoro sam zamuti palačinke
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Kada nešto doista želiš, cijeli svijet se uroti da to i ostvariš." 
|
|
|
|