|
DaNy
|
 |
« na: Lipanj 12, 2008, 10:30:55 » |
Odgovor
|
Drage mame i tate! 029 Podijelite s nama napredak vaše djece, sve njihove male zgode i nezgode, pratimo zajedno njihovo odrastanje i veselimo se skupa s njima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #1 na: Lipanj 12, 2008, 10:40:20 » |
Odgovor
|
Evo mi prvi razbijamo led  Vodili smo jučer malog na sistematski, s 3,5god. ima 17kg. i 106cm.  kaže da je to super s obzirom na njegovu dob, odlićno napreduje, odlićno se razvija  a zatim je slijedila boca  pa  ajme, al je plakao za nagradi je slijedila šetnja na promenadi, sladoled i kokice 029 A curka je 115cm. i 20kg. i s njom je sve super osim što je prepuna krasta, ogrebotina i ostalih obilježja koje su posljedica bicikla, rolanja itd.  al bitno je da su živi, zdravi, rastu, jedu... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #3 na: Lipanj 12, 2008, 11:46:17 » |
Odgovor
|
Dani, sad je dobio polio, a tako mi je i cura sa 3,5 isto dobila, sad sam provjerila. I sad su mirni do škole. Pa jel on sad sve primio?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Bubamara
Diplomirani ovisnik o pisanju

Romantična kreativka
|
 |
« Odgovor #5 na: Lipanj 12, 2008, 11:50:51 » |
Odgovor
|
Nama su rekli cjepivo sa 4 god  ,ima3,2 godine možda 12 kg  i oko 95cm...sa jelom ratujemo što je vidljivo po kilaži.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Osmijeh je najbolji poklon,jedna veličina odgovara svima!!!!!!!!!!!!!!!!
LUCIJA & DOMAGOJ
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #6 na: Lipanj 12, 2008, 11:57:59 » |
Odgovor
|
Ma i mi isto s tom hranom, za poludit više  . Ja njega u biti jedino i vičem onda kad ga hranim, više ispalim živcima dok on nešto prožvače. To mi je jedna od važnijih stavki zbog čega me vrtić poštedi tog maltretiranja. Već godinu ipo ima 15 kg, ja mislim  . E odmah ću danas doma pogledat što je primio do sad i što mu slijedi. Sad si me malo zamislila. Jer i njemu to onda ispada sa skoro 4 god sljedeće cjepivo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #7 na: Lipanj 21, 2008, 23:34:56 » |
Odgovor
|
da vam ispričam šta je moja cura danas napravila: išla ja sa djecom u grad, našle se sa legicom i njenim sinom, otišle na terasu hotela Osijek na cugu, klinci jeli sladoled, igrali se, kad dodje meni moja kćer sa ogromnim smiješkom na licu i kaže: mama vidi šta sam radila! Ja se okrenem i imam šta vidjeti:ispišala se na terasi između dvije fotelje!!!  pa rekoh kako mi nisi rekla da odemo na wc, kaže ona mrtva-hladna:paaaaaa, samo sam piškila, nisam morala kakiti!!!  okrećem se oko sebe da vidim jel neko skontao, vidio, nadam se da nije, al bilo je prepuno gostiju, baš sumnjam da nije netko vidio, reko dižite se i idemo odavdje! Koja sramota  Kažem ja njoj kasnije to nije lijepo, ti si već velika, to je sramota...bla, bla, al sam joj i rekla baš si pravo seljačko dijete, nisi ti za grad!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #11 na: Lipanj 21, 2008, 23:46:00 » |
Odgovor
|
E Bubamara, bome znaju osramotiti, kužim ja zaigrali se, al opet toliko ih ućimo nekim osnovnim stvarima, kulturi, ćemu?! ona je samo ćućnila i piškila!  E pa reko šta mi ta neće sve prirediti, rekla sam joj ti nisi za grad, baš se vidi da je sa sela! E, a malom ne bi tako šta palo napamet, toliko su razlićiti, on već zna šta je red, al ova nema srama, nimalo, što na umu to na drumu! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #12 na: Lipanj 21, 2008, 23:49:43 » |
Odgovor
|
MEMAA, to sa hranom će proći, to je samo faza, ja sam sa mojih obadvoje to prošla, odbijanje, pljuvanje, povraćanje, samo jedan njihov revolt, moj ti je savijet kad hoće, hoće, kad neće, neće, ne sili, ne tjeraj, šta i koliko hoće daj mu i budi strpljiva, pokušavaj sve to sa jelom kroz igru, priprema jela, hranjenje, možda mu bude interesantnije, al kažem ti proći će ga to, samo moraš biti strpljiva! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #13 na: Lipanj 25, 2008, 09:46:53 » |
Odgovor
|
Tako sam razočarana i ne znam ni ja....  Bila sam s Lukasom za vikend na moru . Prije toga je bio tako cijeli važan što se ide kupat, a kad smo došli na plažu, ko da je crnog vraga vidio  . Nije prestao vrištat i plakat :cry:da on neće ni blizu plićaka. A prošla tri ljeta se doslovno nije dao vadit iz mora. I na sve žive načine, džaba što mu je vruće i sl, ali neće pa neće. Njemu su 3 ipo godine. Ne znam kako vaši s time? Što da radim? Mislim da nije dobro prisiljavat ga, ali nemamo baš priliku cijelo ljeto bit na moru i tako me boli ako se neće moć opustit i uživat kad već može neko vrijeme.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #14 na: Lipanj 25, 2008, 10:09:51 » |
Odgovor
|
pa ja mislim da definitivno nije riješenje prisiljavati ga, može samo bit još gore i imat još veći otpor. Mislim da ga treba malo pustiti, početi u pličaku se igrati s njim, sve onako laganini, malo pomalo, pa će možda htjeti, pa možda onaj čamac mali ili skuterić na napuhavanje, ili delfin za jahanje u vodi, tako nešto, možda mu se svidi, a ako baš neće, možda će htjeti na godinu.  Ja s mojima nikad nisam imala tih problema, obožavaju i vodu i kupanje, al ono što znam jest to da ako oni nešto neće onda neće i nema šanse na nešto ih nagovoriti  tvrdoglavci mali 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #16 na: Lipanj 25, 2008, 12:20:28 » |
Odgovor
|
 sve su to slatke muke  proći će ga, možda ne obazirati pažnju na njega i dobro  jučer meni bila kuma sa svojim sinom, mali 5god. od pola 11 do skoro 6 popodne nije se pomaknuo sa stolice  nije htio ni u bazen ni igrati se ništa samo je ko jadničak sjedio  a moji klinci ga zovu, došlo još djece iz susjedstva pun bazen djece a on ni dabi  kuma isto živčana, pa reko pusti ga, neće, neće, takav mu je dan, a inaće se uvijek igra s mojima, a sad ni topom ga ne bi pomaknuli, ja već rekla bacit ću te u bazen, meni ga već bilo žao, cijeli dan presjediti na stolici, pa kad sam se ustala po nešto on poćeo plakati, mislio je da ću ga baciti u bazen, čak je i zaspao na stolici to sam ti htjela reći, kad neće, neće, ne vrijedi siliti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lela28
Često pišem

Leon mamino zlato
|
 |
« Odgovor #17 na: Srpanj 02, 2008, 14:11:52 » |
Odgovor
|
moj sin ima 110cm i 23kg
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mamino zlato Leon 07,07,2004
|
|
|
Bubamara

Romantična kreativka
|
 |
« Odgovor #18 na: Srpanj 02, 2008, 17:35:04 » |
Odgovor
|
Mi i dalje muku mučimo sa jelom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
LUCIJA & DOMAGOJ
|
|
|
lela28
Često pišem

Leon mamino zlato
|
 |
« Odgovor #19 na: Srpanj 03, 2008, 10:48:05 » |
Odgovor
|
mi nemamo s tim problem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mamino zlato Leon 07,07,2004
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #20 na: Srpanj 04, 2008, 22:29:17 » |
Odgovor
|
ja znam da su moji tek oko treće godine poćeli jesti kako treba, dotad je sve bilo ajme kad ih trebam hraniti, moram se dobro psihički pripremiti  što su stariji sve je lakše, evo mali je sad 3,5 god. jede sve, jede sam, ne bira, a prije  za poluditi, a ista je prića bila i sa sekom, a sad ih ne mogu nahraniti, i što je još bolje vole isprobavati nova jela i nove okuse 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
Bubamara

Romantična kreativka
|
 |
« Odgovor #23 na: Srpanj 09, 2008, 22:57:50 » |
Odgovor
|
 za malog vozača 029
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
LUCIJA & DOMAGOJ
|
|
|
Bubamara

Romantična kreativka
|
 |
« Odgovor #24 na: Srpanj 18, 2008, 21:07:33 » |
Odgovor
|
Domagoj je na antibiotiku,opet grlo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
LUCIJA & DOMAGOJ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manita
|
 |
« Odgovor #29 na: Srpanj 24, 2008, 11:51:56 » |
Odgovor
|
Roniti? Kako, sa maskom, oćalama ili? Super, samo mi nije jasno kako ste to uspjeli  Moji su ludi za vodom,morem a i mi se volimo kupat i prednost je što živimo na moru opsesija mu je bila maska od sestre i ovu godinu smo mu je kupili i polako s njim u plićaku pa malo dublje on roni „pliva“ i mogu ti reći da se dosta zadrži nadam se do kraja lita da će proplivati
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|