zomato
Moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #120 na: Siječanj 04, 2012, 10:56:35 » |
Odgovor
|
ma baš je slatka lutka, tako pozitivna  nisam ni ja čula za nju, ako je poznata  Eva dobila onog nekog zhu zhu hrčka od male prijateljice za Božić i sad nam je on glavna atrakcija, svuda ide s nama  i sad već planira razne kućice, hotele, vozila i ostalo za njega 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #121 na: Siječanj 04, 2012, 10:59:53 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #122 na: Siječanj 04, 2012, 11:55:16 » |
Odgovor
|
Ovdje košta 70 KM, a to je 280 KN. Znači još je skuplja  I Stela je dobila zhu zhu hrčka za Božić.... I naravno da sada mene pita da joj kupim neki dvorac i haljinu za hrčka  Pa jbt. od kada hrčci nose haljine  A Luna ga se boji kad ga upali 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #124 na: Siječanj 04, 2012, 14:19:42 » |
Odgovor
|
Ovdje košta 70 KM, a to je 280 KN. Znači još je skuplja  I Stela je dobila zhu zhu hrčka za Božić.... I naravno da sada mene pita da joj kupim neki dvorac i haljinu za hrčka  Pa jbt. od kada hrčci nose haljine  A Luna ga se boji kad ga upali  shock ma to je definitivno previše love za lutku  Jose haljinu ti ja naručim ako hoćeš, ali dvorac se definitinno ne isplati kupovati, iako i moja mene za njega maltretira 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #125 na: Siječanj 04, 2012, 14:22:32 » |
Odgovor
|
prestao nam hrčak hodat  nadam se da su u pitanju baterije a ne neka Evina vratolomija s njim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #126 na: Siječanj 04, 2012, 15:31:43 » |
Odgovor
|
Sigurno su baterije ili se dio hrčka gdje idu te baterije ( ona kockica ) malo izvadio, pa se gubi kontakt  nama naš prvi već dvije godine priča i trči  promjenimo baterije i vozi miško 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #127 na: Siječanj 04, 2012, 17:48:10 » |
Odgovor
|
 Jadan, još uvijek bezuspješno pokazuje znakove života  . Inače, do kad je taj hrčak uopće aktualan? Mislim, do koje dobi su se vaši klinci igrali s njim Pitam, reko, ako ga kupim Tomici, da ga ne bi Franjo prisvojio  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #128 na: Siječanj 05, 2012, 07:39:27 » |
Odgovor
|
Pia je prvog dobila za treći ročkas i bogme se još uvijek igra s njime, ali i s ostalom dvojcom  još je dobila kočiju, haljinu, krevetić s dekicom i kolica za bebe. Ma stalno ih izvlači van 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
bubica
|
 |
« Odgovor #130 na: Siječanj 05, 2012, 09:06:04 » |
Odgovor
|
Krezo šta je s onim rođendanskim poklonom? Za što ste se na kraju odlučili?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ivan 14.10.2007. Petar 13.07.2009.
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

|
 |
« Odgovor #131 na: Siječanj 05, 2012, 11:13:59 » |
Odgovor
|
Krezo šta je s onim rođendanskim poklonom? Za što ste se na kraju odlučili?
Ah, fala na pitanju  - pisala sam o tome na temi o proslavama rođendana u igraonicama, pa evo, samo da ponovim: (...) Meni se najviše svidio Nelin savjet  , pa sam curki kupila pravi neseser, pinki naravno  i natrpala ga do vrha špangicama, kopčicama, gumicama, ukosnicama, rajfovima i drugim đinđama za kosu  , a kako je njena mama kroz telefonski razgovor spomenula da se curka igra s lutkicama, onda smo joj kupili još i jednu onakvu barbie-like lutkicu. Evo i SLIKICA POKLONA  . Jedini problem je bio kaj nam je poklon stao tek u metarsku poklon vrećicu, veću od Franje  , pa sam ju ja morala nositi - a kak ni ja nisam puno viša od metra, i ja sam ju nosila s rukom u zraku ko da nosim štafetu  . Nadam se da je curka bila zadovoljna - naime, kad su prošla ta dva sata ročkasa, klinci se nisu dali doma  , pa više nismo ni imali vremena otvarati poklone - i ovak smo klince jedva pola sata nakon završetka ročkasa izvukli van  . Imala sam pravo - curka već ima sve kuhinje, suđe, aparate, Zhu Zhua, Winxice, Pixice  ... teško pokloniti nešto današnjoj djeci kad imaju sve Ali reče njena mama da je Nina skromno dijete koje se veseli doslovno svakoj sitnici, pa se u tom duhu nadam da joj se poklon svidio  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

|
 |
« Odgovor #133 na: Siječanj 05, 2012, 11:27:07 » |
Odgovor
|
ma naravno da jesu, svaki poklon ih veseli  osim odjeće  Da, eto, zato su forumi poput ovog korisni  Ja, nakon svega pročitanog na onoj temi "Dječja robica koju dobijete a ne sviđa vam se", više nikome ne poklanjam ništa od odjeće  , pa taman radilo se o paru čarapica ili traci za kosu  . Osim onima za koje znam da će biti zahvalni na takvom poklonu  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #134 na: Siječanj 05, 2012, 11:28:38 » |
Odgovor
|
a to ti je tako  eventualno će se zaveselit majici ili nečem ako su na njoj neki omiljeni crtani likovi  evo sad mu moja mama ispod bora uzela majicu sa Bakuganima, pa opet nije bio najoduševljeniji 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #135 na: Siječanj 09, 2012, 17:39:36 » |
Odgovor
|
Ne odvaja se od lutke  baš sam pogodila što joj se sviđa  Čak sam joj u subotu "sašila" suknju od tila i oduševljena je bila Uskoro ćemo joj napraviti krevet, samo da uhvatim malo vremena 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #136 na: Siječanj 27, 2012, 17:01:57 » |
Odgovor
|
Lukiju su glavna zanimacija opet legići i ja sam baš happy zbog toga, ima nekoliko setova, i sve je po porastavljano i pomiješano, ali on i još jedan kompa iz vrtića uvijek rade nešto novo  a trenutno nam je tu drugi kompa iz škole koji nema veze sa legićima, i eno trenutno igraju Pogodi tko sam igru društvenu, ali ovaj mali jedva čeka da upale PS  ja to razdužujem  Lukiju baš i ne leži PS  Leonova najnovija zanimacija su puške i pištolji 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #137 na: Siječanj 28, 2012, 09:31:48 » |
Odgovor
|
cure trebam pomoć, jučer sam pričala s jednom frendicom iz kvarta i možda ću joj raditi winx tortu maloj za rođendan, cca za mjesec dana. uglavnom malo sam gledala druge winx torte po netu i našla sam da postoje mini winx figurice, pa čak i iz kinder jaja, međutim nema ih na ebayu za naručiti a ja nemam pojma gdje bi se to moglo naći, kupiti bilo kinder jaja ili samo figurice  plizzz pomagajte, radi se o ovakvim figuricama: http://imageshack.us/f/713/winx2008vi.jpg/
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #138 na: Siječanj 28, 2012, 09:41:30 » |
Odgovor
|
Ja sam kinder jaja znala viđati u kvartovskom dućanu, ali je pitanje imaju li ih još. I mislim da su ti figurice premale  Možda bolje da kupiš winx časopis u One2playu i u njem je samo jedna veća winxica, pa da joj na tortu staviš samo omiljenu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #139 na: Siječanj 28, 2012, 09:42:55 » |
Odgovor
|
aha super  , koliko je velika ta figurica uz časopis što dođe, otprilike?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #140 na: Siječanj 28, 2012, 09:44:38 » |
Odgovor
|
Nedgje 10-12 cm čini mi se  a časopis ti košta 35 kuna 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #142 na: Siječanj 28, 2012, 09:53:24 » |
Odgovor
|
Ja sam vidjela samo u one2playu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #144 na: Siječanj 29, 2012, 07:44:39 » |
Odgovor
|
Nemoj ni slučajno kupovati kinder jaja radi figurica jer je tek u svakom petom jajetu winx figura i figurice su bezveze, nekakve zlomoćne i stalno se raspadaju  U one2play ćeš sigurno naći bolju winxicu za tortu  Imaš i posebno kupiti manju winxicu, dođe oko 40 KN
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #148 na: Veljača 10, 2012, 09:08:42 » |
Odgovor
|
čega se igrate sa vašim trogodišnjacima, i okolo te dobi? ja juče više ne znam što bi se igrala s Leonom....  igrali smo Memory karte i to je  ali što nakon toga 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #149 na: Veljača 10, 2012, 09:30:24 » |
Odgovor
|
Mario ima 2,5 i ne pokazuje ni najmanji interes da bi se išta igrao samnom ili mm samo i jedino s Dinom  ja uzmem knjigu, on malo nešto pokaže i onda uzme pa nosi Dini da s njim čita, ili uzmem one velike puzzle koje se trebaju složiti po bojama, a on se okrene i vozi sam sa sobom vlakiće  Dino je potpuno drugi tip, on bi se uvijek i oduvijek igrao bilo što samo da se netko od nas igra s njim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|