|
Ijena
|
 |
« na: Studeni 21, 2011, 12:18:55 » |
Odgovor
|
Igrate li se sa svojim klincima? Koje igre? Mi smo počeli sa "Čovječe ne ljuti se", ali je definitivno previše pijuna za igru, pa joj predugo traje  Zato smo jučer u Konzumu uzeli "Snjeguljičinu veselu zabavu" i oduševljena je  Igra je slična ovoj prvoj, ali su u pitanju patuljici, svaki kamenčić na ploči ima dodatno pravilo...ukratko sad smo počele samo sa bacanjem kockice i pomicanjem patuljka po ploči i toliko joj se svidjelo da nije htjela jučer na spavanje do devet
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #2 na: Studeni 21, 2011, 14:35:50 » |
Odgovor
|
Lovro jako voli uno i to odigramo barem jednom svaki dan  , čovječe ne ljuti se smo igrali prije, sada smo prešli na labirint, lude špagete (uh, to mu je isto super), jamb, memory i domino. U nekoliko samo navrata odigrali monopoly junior ali nije baš nešto oduševljen s tim.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
|
zomato
Moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #4 na: Studeni 21, 2011, 15:15:59 » |
Odgovor
|
mi još ne igramo društvene igre, Eva je za sad nezainteresirana  mlana, ma šta s Lovrom već igrate jamb  ili si to pisala za Lanu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #5 na: Studeni 21, 2011, 15:21:20 » |
Odgovor
|
Kad vidim da ovdje i mlađa djeca od moje Stele igraju društvene igre ... a moja totalno nezainteresirana  Lakše bi se Luna uključila u to nego ona  Imala je memo winx, al su joj služile za bacanje, tako da ih sad fali pola  Lela, ovo je prst istine na koji je Dani mislila http://www.one2play.rs/uploads/images/prst_istine.jpg
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #7 na: Studeni 21, 2011, 15:28:32 » |
Odgovor
|
Upali se ova ruka i na koga upre prstom, taj izvlači kartu i odgovara na pitanje koje pročita na toj karti.  I naravno, mora istinito odgovoriti a ne lagati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #9 na: Studeni 21, 2011, 17:04:20 » |
Odgovor
|
mi još ne igramo društvene igre, Eva je za sad nezainteresirana  mlana, ma šta s Lovrom već igrate jamb  ili si to pisala za Lanu  Ne zomato, Lovro igra jamb. Počeli smo ljetos i jako mu se dopalo. Brojeve zna, kuži sistem igre i nema problema. Jedino mu ja upisujem brojeve u tabelu, ali sam ih broji koliko je dobio. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #10 na: Studeni 21, 2011, 17:39:13 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #11 na: Studeni 21, 2011, 17:48:35 » |
Odgovor
|
svaka čast, baš bravo za Lovru 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #13 na: Studeni 22, 2011, 08:11:32 » |
Odgovor
|
Totalno je nezainteresirana, jedino ponekad igramo memory, ostalo nula bodova. Probali čovječe, minis, ali babu... ima ih još nekoliko u kući, ali ona to okrene u nešto sasvim drugo jer mrzi gubiti.  uh kako mi je poznato ovo  itekako  uvijek moram paziti ko da sam na iglama  aaff a LEona boli briga....  sinoć smo baš malo igrali Pogodi tko sam, što sam..... baš nam je bilo lijepo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marina budimir
|
 |
« Odgovor #14 na: Studeni 25, 2011, 22:18:02 » |
Odgovor
|
probali smo igrati čovječe ne ljuti se ali nije baš zainteresiran danas sam kupila memory, to mu se sviđa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
*Kora*
|
 |
« Odgovor #15 na: Prosinac 05, 2011, 09:28:41 » |
Odgovor
|
Ja sam sa ivom jedno vrijeme igrala "čovječe ne ljuti se",ali joj jako brzo dosadilo,pa mi je sinulo u glavu da lijepo ubijemo dosadu i skratimo dan,tak što ćemo mi sami napraviti memory ,ona tak i tak voli crtati pa smo se tako zabavljali.Ja joj objasnila što ubiti treba raditi i sve 5  . Radili smo na običnom bjelom papiru,tak da je dosta ih pogubila,ali kad bude htjel opet igrati nek ih ponovo izrađuje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
*Kora*
|
 |
« Odgovor #17 na: Prosinac 05, 2011, 09:49:12 » |
Odgovor
|
I ja sam taj memory vidjela,ne znam koliko će im to bit interesantno,a moja Iva je izrazila želju da bi volila da joj sv.Nikola donese doktorski set.........
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #18 na: Prosinac 07, 2011, 19:12:57 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #20 na: Prosinac 13, 2011, 19:47:03 » |
Odgovor
|
Oduševila sam se danas u Mulleru kad sam vidjela Twister  i to za 30 kuna  naravno da sam ga kupila 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #21 na: Prosinac 14, 2011, 06:59:18 » |
Odgovor
|
kad djeca počinju igrati memory?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #22 na: Prosinac 14, 2011, 07:01:00 » |
Odgovor
|
Dvije godine  pa se postupno povećava broj slika za traženje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #24 na: Siječanj 05, 2012, 07:49:04 » |
Odgovor
|
Dobili smo za Božić "Mrzovoljnu devu" i ne prestaje s njom. Toliko joj se sviđa  čak je i Lara igrala s nama, ali je svaki put kad je deva odskočila, ona to napravila s njom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #25 na: Siječanj 05, 2012, 08:11:39 » |
Odgovor
|
sljedeće što ću kupit su ddefinitivno igre asocijacije  već je igramo ovako "laički" i baš mu se sviđa, a i dobra ja za moždane vijuge 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #26 na: Siječanj 05, 2012, 10:21:31 » |
Odgovor
|
Moja Stela voli igrati winx memory ali na računaru  Ima i društvenu igru winx memory, ali je pogubila puno sličica  Sad smo joj uzeli igru Minis - nebu pod oblake. I baš je zanima i ona bi se igrala, ali Luna nam smeta  Ukrade nam kocku i konjiće ili zahtjeva da samo ona baca kocku... ma baš nam smeta 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vesna
Gost
|
 |
« Odgovor #27 na: Siječanj 05, 2012, 10:34:11 » |
Odgovor
|
Lara ima memory, koji drugi nego zvonki  i super joj ide, a ima i na tatinom mobu pa i to rastura... Deva joj je super al stvarno skače s njom  ful se prepadne pa se odvali smijat... A doma u zadnje vrijeme igra jengu...a dobilismo za ročkas nekakvog delfina pa po njemu isto slažeš veljkiće i to joj je ok 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #28 na: Siječanj 05, 2012, 11:37:13 » |
Odgovor
|
mi smo za Božić od tete dobili memory (disney likovi) i pustila sam samo 10 parova, ostale spremila, i lijepo joj ide 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #29 na: Siječanj 05, 2012, 13:13:33 » |
Odgovor
|
Ajme, čitam vas i divim vam se shock  Mi smo par puta imali memory, jednom neke lijeve kaj smo dobili na poklon, jednom neke s Disneyevim likovima i ta je igra trajala samo jedan dan koliko im je trebalo - Franji da pogubi pola kratica po kući, a Tomici da polovicu njih prožvače i pojede aaff Sa slaganjem puzzla ista stvar - ak njih možemo računat pod društvene igre - Franjo i ja smo se lijepo igrali s njima između njegove druge i treće godine, znali smo s guštom čak slagati one od 150 komada  . Otkad se Tomi rodio i prohodao, sve smo ih sakrili, jer ili nam one složene rasturi ili ih koju dohvati, trga i žvače  . Sada Franjo igra memory i puzzle na kompu Ja oduševljena - nit trebam kaj pospremati iza toga, nit pazit kaj je Tomiju u ustima pritom  Moram priznat, Franjo rastura  - slaže već memoryje s po 20 parova shock i to s, npr. Bakuganima, koji meni svi izgledaju isto  , al on ih bez greške kuži  . A Tomi nam je još premali (15 mj.) za tak nešto Kad budu obojica malo veći, možda im i kupim nešto od ovih board gameova, tipa Pogodi tko si, Monopoly i slično ... ak ih bude zanimalo uopće  , budući da oni obojica imaju crve u guzici i nema majci da oni sjede duže od 10 minuta na jednom mjestu  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|