zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« na: Siječanj 28, 2012, 16:54:52 » |
Odgovor
|
Imate li rokovnik ili blok ili nešto što uvijek nosite sa sobom u torbi? Ja imam 2 blokića u koja zapisujem neke svoje gluposti, ono što trebam kupiti, pa neke važnije stvari da ne zaboravim... uvijek ih premještam iz torbe u torbu  a i puno toga zapisujem u mobitel... u bilješke...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #2 na: Siječanj 28, 2012, 18:17:08 » |
Odgovor
|
ne, nemam. ne znam šta bi to zapisivala u njega ::m''m:: za odazak u kupovinu nosim papirić, koji mi stoje svuda po kući i kad vidim da mi nešto fali, zapišem to i tako to stoji i čeka odlazak u kupovinu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #4 na: Siječanj 30, 2012, 22:13:41 » |
Odgovor
|
Imam, zapisujem sastanke, dogovre, razne termine, pa onda neke važne stvari na roditeljskom .....ima toga šta se da upisati. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #5 na: Svibanj 11, 2012, 21:35:35 » |
Odgovor
|
moja dva blokića zamjenio je jedan, ali imam i jednu bilježnicu u koju pišem sve troškove, sve, sve, svaki dan  ja jednostavno ne mogu bez tih svojih bilježnica, blokića i sličnog 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #7 na: Svibanj 12, 2012, 13:17:32 » |
Odgovor
|
Zomato ovo mi je zanimljivo: zapisujes sve sto dnevno kupis, platis? Kruh, majicu, kavu, sok, ...sve? i sto s tim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 12, 2012, 13:46:35 » |
Odgovor
|
Zomato ovo mi je zanimljivo: zapisujes sve sto dnevno kupis, platis? Kruh, majicu, kavu, sok, ...sve? i sto s tim  da, još od 1o mjeseca 2011  a ništa s tim, znam koliko mjesečno trošim  bezveze smo to nešto pričali mm i ja, nismo znali koliko trošimo i eto počela pratiti, i sad mi prešlo u naviku da sve bilježim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #9 na: Svibanj 12, 2012, 14:15:40 » |
Odgovor
|
I? Jel ima velikih odstupanja iz mjeseca u mjesec ili i ne bas? jeli trosite najvise na iste stvari ili? Na sto najvise trosite? Ma ti si stvorena za provodenje anketa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #10 na: Svibanj 12, 2012, 14:24:04 » |
Odgovor
|
da, ja sam baš za ankete  istina živa  pa ima odstupanja, naravno, ovisno o mnogim faktorima. nisam razdvajala na što koliko trošimo, ali baš hoću ove dane pa ću ti onda reći 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #11 na: Svibanj 14, 2012, 13:37:12 » |
Odgovor
|
Zomato draga, i ja sam jedno vrijeme vodila koliko trošim i na šta sve trošim, pa kada se to vidi na kraju kada je sve zbrojeno, dobro nisam završila svaki put u bolnici sa infarktom.  Bolje mi je da neznam konačnu brojku. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|