Dani
Moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju

|
 |
« na: Veljača 01, 2012, 10:48:45 » |
Odgovor
|
Traperice, rebe ili kako ih već zovete  mislim da svaka žena u svom ormaru, prvenstveno mora imati traperice koje joj odlično stoje  barem je to meni veći must od male crne haljine  kakve preferirate? što vam je najvažnije kod traperica? boja jeansa? ili sastav? ili model? imate li neki odrđeni model koji samo uzimate? navodno odlično stoje modeli S Olivera i Tom Tailora. ali ja nisam probala nijedne njihove i nemam ih pa ne znam. ja prvo kod reba gledam boju jeansa, a nakon toga đepove od otraga . to mi je najvažnije, da mi dobro stoje na guzama  moraju biti manji i malo kao podignuti. zatim da nemaju previše elastina, ili spandexa jer su onda kao tajice i rastegnu se  trenutno su mi najbolje koje imam (a i najskuplje  ) od Guessa, ali ih imam već 2 godine skoro, i baš sam ih iznosila, mada su više ljetne-proljetne. tanke su. a i sad sam se prilično zdebljala za njih, pa su mi one i jedan od glavnih motiva da smršam  kakve vi imate? i odlične su mi Zarine kao trapke  sad sam na sniženju uzela jedne tamne ravne, ali opet nisam baš najzadovoljnija 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #1 na: Veljača 01, 2012, 11:30:13 » |
Odgovor
|
Meni je najbitnije kod traperica da su skroz niskog struka i uske (mrkva kroj), a za ljeta neke laganije ne moraju biti uske. Trenutno nosim jedne replay plave izderane, jedne iz oviessea crne, uske i jedne sive  I da imam još jedne plave izderane ... Znači, četvore su mi trenutno u kombinaciji i sve su uske i niskog struka  Sad bi još neke ovakve http://shop.replay.it/eshop/product/Replay-Woman-WV615-_000_301-839.html/1/pid/43969/frmCatID/20824/
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #3 na: Veljača 01, 2012, 11:36:30 » |
Odgovor
|
I meni se sviđaju  i boja i kroj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #6 na: Veljača 01, 2012, 13:28:00 » |
Odgovor
|
I ja ih jako volim.  Imam neke levis, ali nisu mi nešto i dvoje iz zare. Uske , tamne, predivne. Toliko su mi dobre da planiram sada otići kupiti još jedne iste za svaki slučaj. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljača 01, 2012, 13:28:54 » |
Odgovor
|
Moram i ja probati te zarine kad ih tako hvalite .. dajte link, koje su to 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
bubica
|
 |
« Odgovor #9 na: Veljača 01, 2012, 14:25:22 » |
Odgovor
|
kakve preferirate?
One koje mogu zakopčati  da su plave boje, da nisu isprane (da ne izgledaju izlizano) i da cijenom ne prelaze 200-njak kuna Ostalo mi nije bitno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ivan 14.10.2007. Petar 13.07.2009.
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #10 na: Veljača 02, 2012, 06:33:45 » |
Odgovor
|
o da, traperice su mi definitivno must have  moj je problem što mi mrkva kroj ne stoji, nemam tijelo za to...  ali obavezno moraju biti niski struk, o da http://i40.tinypic.com/29z1nq0.jpgkroj kao na prvoj i drugoj slici mi najbolje stoji - bootcut (iako moram proznati da ne znam točno što to znači, ali znam da se uvijek "zalijepim" na takve krojeve). sviđaju mi se jako i boje na prvoj i drugoj slici  što se tiče boje volim i one skroz tamne (imam jedne zarine takve i boja mi je mrak) i one svijetle, i one izlizane, ma svakakve volim  a trenutno su mi u opticaju dvoje iz lewisa (već 3 godine ih nosim), te jedne zarine, jedne iz redoute-a ali sive izlizane, i još jedne no name također sive... ali uvijek sam spremna za kupovinu novih 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #12 na: Veljača 02, 2012, 09:24:33 » |
Odgovor
|
Imam ih previše, ali su mi sad najčešće u opticaju mrkva kroj s niskim strukom jer ih mogu ugurati u čizme
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #13 na: Veljača 02, 2012, 09:59:21 » |
Odgovor
|
Ja kao i Ijena, mrkvu, da mogu ugurati u čizme. Nešto slično kao ove zadnje na slici koju je zomato stavila. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #15 na: Veljača 03, 2012, 13:08:56 » |
Odgovor
|
kakve preferirate? Svake koje idu na mene  . Slični kriteriji ko bubica  . Da su plave (čak ni nijansa nije bitna), da su udobne, da nisu skuplje od 150 kn (jedino trudničke sam platila 180 kn, al nije mi žao  ) i da ne izgledam smiješno u njima. Kaj se kroja tiče, obično su ravni (obični muški kroj) ili onaj laaaagani boot cut. Mrkva i trapezice su na meni: 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #16 na: Veljača 03, 2012, 13:42:08 » |
Odgovor
|
imam od onih klasičnog ravnog kroja, uskih niskog struka, do onih što imaju blagi trapez, pa se nose malo duže nogavice na visoku petu... i sve su mi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #17 na: Veljača 03, 2012, 14:38:04 » |
Odgovor
|
imam mrak iz s olivera,prezadovoljna
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
rioss
|
 |
« Odgovor #18 na: Veljača 03, 2012, 21:05:31 » |
Odgovor
|
trenutno imam sve neke sa niskim strukom i gdje god da sam gledala samo niski struk prodaju a bas bi neke sa visokim strukom da mi malo taj stomak stisnu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

|
 |
« Odgovor #19 na: Veljača 03, 2012, 22:44:29 » |
Odgovor
|
trenutno imam sve neke sa niskim strukom i gdje god da sam gledala samo niski struk prodaju a bas bi neke sa visokim strukom da mi malo taj stomak stisnu  Vidim ja da ovdje niko osim tebe i mene nema problema sa viškom sala na stomaku. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bubica
|
 |
« Odgovor #20 na: Veljača 06, 2012, 14:07:31 » |
Odgovor
|
Ja isto više volim one s visokim strukom, zaboravila sam gore napisati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ivan 14.10.2007. Petar 13.07.2009.
|
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #22 na: Veljača 06, 2012, 15:38:14 » |
Odgovor
|
Ja isto više volim one s visokim strukom, zaboravila sam gore napisati  Eh, da - ja isto  , zaboravih napisati... I pritom nije višak na trbuhu problematičan, nego se ježim na propuh po križima i bubrezima  Traperice s niskim strukom nosim samo ljeti, kad mi i paše propuh na sve strane, jelte ...  A tada imam problem ne s trbuhom, nego sa stražnjicom  , koja zbog svojih dimenzija dobiva napad klaustrofobije u svakim trapericama te panično pokušava izać ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|
antoniasb
|
 |
« Odgovor #23 na: Veljača 06, 2012, 15:56:02 » |
Odgovor
|
volim volim volim  i po meni su one isto must have prije male crne haljinice  volim sve modele osim trapeza koji mi je prije bio  al sada više ne ,super mi je i svijetli i tamni jeans i poderane i svakakve,imam klasične levis ,skiny iz zare u koje još ne stanem  aaaaaa neke kao poderane no name i jedne kratke malo iznad koljena kao jeans bermude sa zavrnutim nogavicama disel mi je imao jedan savršen model sa širim nogavicama i spuštenim đepovima na guzi - baš su mi bile  i big star mi je imao mrak modele  sada bi sebi jedne ovako da ih mogu zavrnit na baletankice http://www.svevesti.com/inline/sveesti/sr/13740c002d1619dbd568b7d20f1a5f7f.jpg i super su mi ove u bojama što se sada nose http://www.fashion.hr/img/repository/2011/04/thumb/0__5b0.jpg ja bi sebi plave ili zelene 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|