zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« na: Siječanj 23, 2012, 06:46:59 » |
Odgovor
|
Koliko zapravo programa poznajete i kojima se najviše služite? Jeste li samouke ili ste završile neki tečaj/školu? Ja office poznajem prilično dobro (word i excell) jer njih najviše koristim na poslu. Power point poznajem slabo, ali mi i ne treba. Koristim compupic za obradu fotografije, ne poznajem ga previše ali dovoljno za kućnu upotrebu... Ok, mail i net ne moram spominjati, to i nije neka mudrost  Koristim jdownloder za skidanje filmova, crtića, i to mi je Kreza objasnila kako (hvala joj  ). I mislim da je to to ::m''m:: Samouka sam, mnoge stvari otkrivam "u hodu".
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #1 na: Siječanj 23, 2012, 08:52:46 » |
Odgovor
|
Sve što znam, naučila sam sama, nisam na nikakve tečaje išla... Office paket, powerpoint (u njemu sam i radila), Corel draw svime se služim bez ikakvih problema... jdownloader koristim već jaaaako dugo za skidanje crtića i filmova... net, mail i to da ne spominjem...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #3 na: Siječanj 23, 2012, 09:42:13 » |
Odgovor
|
Ja odlično poznajem word, excel i powerpoint jer mi to treba za posao.  Ostalo manje -više
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #4 na: Siječanj 23, 2012, 15:37:14 » |
Odgovor
|
Ja sam u IT svijetu "sam svoj kreten"  . Sve sam naučila sama ili mi je neka dobra duša (također ne-ekspert) pokazala kako. Najprije su to bili frendovi, a onda, kad sam se bolje naučila služiti internetom  , sama sam savjete, pomoć i know-how tražila na netu. Uvijek ima neka dobra duša voljna pomoći, pa tako i meni samoj je drago kad svojim znanjem i iskustvom mogu pomoći nekom drugom (zomato, nema na čemu  , i drugi put  ). Programi koje svakodnevno ili često koristim: - za pisanje i obradu teksta: Word, Adobe Reader X, ABBYY FineReader - za obradu fotki: Paint, Office Picture Manager, Picture Collage Maker - za crtiće, filmove i igrice  : JDownloader, WinRAR, Nero Portable, ImgBurn, VLC player, GOM player, Media Player Classic  , Daemon Tools Lite, FlashPlayer - za zaštitu i sigurnost: Ad-Aware, AVG - za povezivanje s mobom: Sony Ericsson PC Companion, Bluetooth, BluSoleil - i, naravno, za net: Google Chrome  Ostali mi manje-više ne trebaju, ali voljela bih kad bih imala mjesec-dva-tri slobodnog vremena  , pa da se naučim služiti Photoshopom  .
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 23, 2012, 15:38:03 do krezumica »
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #6 na: Siječanj 23, 2012, 16:38:38 » |
Odgovor
|
Još jedna samouka  ali sam bogme svašta naučila 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
Vesna
Gost
|
 |
« Odgovor #7 na: Siječanj 23, 2012, 17:22:12 » |
Odgovor
|
Bila samouka al sam završila i tečaj pa sam i tamo dosta toga naučila 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #9 na: Siječanj 25, 2012, 20:07:41 » |
Odgovor
|
cure podivljala mi tipkovnica ... molim pomoc oko toga da se vrati na hrvatskijeyik , yagreb , \eljko,yasto sta da radim
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #11 na: Siječanj 25, 2012, 20:42:23 » |
Odgovor
|
daaa,evo frendica mi pomogla i vratilo se
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Josipa
|
 |
« Odgovor #12 na: Siječanj 26, 2012, 09:19:32 » |
Odgovor
|
Ja sam u IT svijetu "sam svoj kreten"  . Sve sam naučila sama ili mi je neka dobra duša (također ne-ekspert) pokazala kako. Najprije su to bili frendovi, a onda, kad sam se bolje naučila služiti internetom  , sama sam savjete, pomoć i know-how tražila na netu. Uvijek ima neka dobra duša voljna pomoći, pa tako i meni samoj je drago kad svojim znanjem i iskustvom mogu pomoći nekom drugom (zomato, nema na čemu  , i drugi put  ). Programi koje svakodnevno ili često koristim: - za pisanje i obradu teksta: Word, Adobe Reader X, ABBYY FineReader - za obradu fotki: Paint, Office Picture Manager, Picture Collage Maker - za crtiće, filmove i igrice  : JDownloader, WinRAR, Nero Portable, ImgBurn, VLC player, GOM player, Media Player Classic  , Daemon Tools Lite, FlashPlayer - za zaštitu i sigurnost: Ad-Aware, AVG - za povezivanje s mobom: Sony Ericsson PC Companion, Bluetooth, BluSoleil - i, naravno, za net: Google Chrome  Ostali mi manje-više ne trebaju, ali voljela bih kad bih imala mjesec-dva-tri slobodnog vremena  , pa da se naučim služiti Photoshopom  . Ja isto kao i krezo i uz to znam si dizati sama windowse a i otkrivat probleme ali naravno sve uz pomoći mog prijatelja google sam naučila!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lara,Petra i Marija 
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #13 na: Veljača 04, 2012, 06:06:05 » |
Odgovor
|
I ja mogu reći da sam samouka. Svojevremeno sam išla na neke kurseve ali kako nisam imala komp.doma to vam je bilo isto kao kad položite vozački a nemate auto.  Kroz posao sam dosta toga naučila...ma, zapravo večinu  imali smo bazu podataka u jednom jako zahebanoom i osjetljivom programu tako da sam morala dobro da pazim.  Internet nisam ni shvatila kako trebam da učim, nekako mi se sve samo kazalo u hodu.  Word i excel poznajem jako dobro, corel i photoshop svrstavam pod slično pa mogu reći da prilično dobro baratam  mada su to programi koji te svaki put iznenade nečim novim i zanimljivim tako da su mi i najdraži  a zato si ti tako mršava na slikama  ja sam totalno samouka,nisam imala ni informatiku ni ništa slično  bm je išao na tečaj a ja nisam ni znala gdje se računalo pali  na kraju sam ja njemu instalirala igrice i pržila  najviše se služim Picasom i Microsoft Office Pic Menagerom,a mm me naucio skidati serije i filmove,podešavati titlove na time adjusteru ::m''m:: i tako uglavnom učim stalno nešto novo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
|
|
|
|
rioss
|
 |
« Odgovor #14 na: Veljača 04, 2012, 11:17:44 » |
Odgovor
|
Koliko zapravo programa poznajete i kojima se najviše služite? Jeste li samouke ili ste završile neki tečaj/školu? Ja office poznajem prilično dobro (word i excell) jer njih najviše koristim na poslu. Power point poznajem slabo, ali mi i ne treba. Koristim compupic za obradu fotografije, ne poznajem ga previše ali dovoljno za kućnu upotrebu... Ok, mail i net ne moram spominjati, to i nije neka mudrost Koristim jdownloder za skidanje filmova, crtića, i to mi je Kreza objasnila kako (hvala joj  ). I mislim da je to to ::m''m:: Samouka sam, mnoge stvari otkrivam "u hodu". mogu li i ja dobiti kakva upustva 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|