|
nanny
|
 |
« : Siječanj 13, 2008, 22:41:24 » |
|
Eh..drage moje, sigurno se pitate sta mi je doslo pa sam tu odlucila pisati svoje zgode i ne zgode. E pa znate onaj osjecaj kad imate potrebu nekom ispricati sasvim male stvari,nekad smijesne,nekad tuzne ili samo o tome kako ste proveli dan. Pa sam odlucila umjesto u obicnu biljeznicu to podijeliti s vama.  Ali ne cu vas gnjaviti svaki dan,samo kad budem bila u "elementu" .Nadam se da cu vas ponekad nasmijati,primam savjete,kritike i pohvale i sve sto vam padne napamet.  UKRATKO:Vec,pa skoro dva mjeseca sam u Austriji i tu dadiljam jednog malog od 5 god.(F.) i jednog od 11.god.(Jan),ne mojte me pitati kako sam zavrsila ovdje jer ni ja ne znam,sve se dogodilo neocekivano.Ali je bolje nego sto sam ocekivala. Obitelj kod koja je jako "ziva" i glasna,ma znate kakvi su ti njemci(austrijanci),uz njih vam ne treba kava da se razbudite. Ali najvise volim radni tjedan,zato sto svi odu na svoju stranu,kcer(Maria,15 g.) preko tjedna je u internatu,muzic je na poslu u becu,i tako smo nas cetvero sami preko tjedna. EVO MALO UKRATKO MOJ RADNI DAN: -ustajem oko 5:40 h -oko 6:15 h budim Jana za skolu,pripremim dorucak -u 6:55 h vozim malog na vlak(oko 5 min.do tamo i nazad) -nahranim psa(maks),i tri macke koje stvarno ne volim.jednom sam ih pobacala kroz prozor jer nisu htjele van,i sad me se boje ko vraga,a li naravno tu se nasla jedna od tri kojoj svaki put treba pismena molba -u 7:45 h vozim Paula i njegovu "curu" Janu u vrtic(bas su mi slatki) -e onda kad ih se rijesim mi pocinje dan,popijem kavicu,  ,nekad odem u kupovinu namirnica,malo pospremam po kuci,svaki dan imam nesto drugo,nekad ja skuham nekad ona(Sara),onda odem s onim medvjedom od psa u setnju -oko 13:50 h idem po malog na stanicu -oko 15 h idem po malog u vrtic -nekad se igram s malim f., p.s.ajme vec je kasno,umorna sam,rano se dizem jer sam sama s klincima do sutra,a mozda i preksutra,i izgleda da mi Jan ima temperaturu,to je ono kad ja kazem obuci carape,ma niko me ne sljivi ni 5 %  ,nadam se da ce do jutra biti dobro,dala sam mu puno caja,vitamina c,lekadol...hm... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Marre
Administrator
Hero Member

hm...hm
|
 |
« Odgovor #1 : Siječanj 13, 2008, 22:49:23 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
moj mišić Josip 27.07.2006.
|
|
|
|
nanny
|
 |
« Odgovor #2 : Siječanj 14, 2008, 09:56:32 » |
|
PONEDJELJAK 14.01. evo i mene prvi put ujutro na forumu. Ajme sto ne volim ponedjeljak,otkada sam ovdje ,svaki ponedjeljak zapocne katastrofa pa tako ni ovaj nije bio izuzetak. Zamislite mobitel mi nije zvonio jer se ugasio,baterija je bila prazna,i znala sam to sinoc ,ali sam ipak mislila da ce izdrzati do ujutro,i nije naravno.  Tako da me probudio poziv moje sefice(sara),ali bila je draga,i ona jadna zna da svaki ponedjeljak je katastrofa kako i meni tako i njoj.I naravno bilo je 7 h i mali je zakasnio na vlak,ali ipak nije isao u skolu jer je malo bolestan. Ali izludio me ujutro. Prvo-ajd bolestan je ,donesem mu lekadol na pola,ali on to ne moze progutati,pa ga drzi u ustima,a gutni ga,ma onda sam mu izrezala tu malu tableticu na par dijelova,ajd fala Bogu to je proguto,e onda nece caj s limunom,ajd napravim mu samo s medom da ga se rijesim. Da bi mi kasnije otisao u sobu i igrao hokej po sobi,a navodno nije mu dobro,e onda sam se svadjala s njim,ne mozete vjerovati ali na njem.  Ajme kako mi je digo zivac,pa bos hoda po kuci,pa dok sam ga natjerala da obuce carape poludila sam. Inace on nikad nije bio takav,od prvog dana mi je pomagao i slusao me,a sad ko da je poludio. Evo cujem ga kako kise!!!!!!!!!!! Sara je rekla da mu zabranim tv i playstation i da mora ucit,ali poznavajuci njega nece me poslusati,pa smo napravili kompromis(jer jedini nacin da me slusaju je taj da uvijek moram pravit neke kompromise snjima).Pa smo se dogovorili da do 10 h gleda tv u mom krevetu i onda ucenje,nadam se da ce i biti tako inace  ! Ajd fran je bio jako dobar ujutro sve me je poslusao,pojeo je do kraja dorucak,za cudo,jer uvijek namjerno uzme previse i onda ostavlja hranu samo da me provocira,jer zna da ne volim kad moram bacati hranu,ali sam mu rekla da mora pojesti i sutio je i pojeo,pa sam ga pohvalila i bio je sretan zbog toga.Ajd nekako moj i njegov odnos postaje bolji.Prije dva dana prvi put mi je poklonio crtez koji je nacrtao ,ajme nisam mogla vjerovati,bila sam tako sretna ko da mi je darovao milijun. Jer stvarno sam se trudila da mu budem dobra i da se sprijateljim s njim,jer znam da ni njemu nije lako tako malom kad non-stop ima neku drugu dadilju,valjda ce me barem malo zavolit.  Jer on me najvise slusa kad sam sama snjim,a cim nekog ima ,onda me ne tepu,ali sad se i to polako mijenja. Ajme kako mi je jednom dok sam bila sama s njim tjedan dana pravio scene,ja sam mislila da cu poluditi.Sara mi je samo savjetovala "budi snazna". Oni su bili tjedan dana u Americi a ja sam onda postala i mama i kucanica,bilo mi je u jednu ruku jako zanimljivo i lijepo iskustvo,a u drugu, -:jojjj: I tako bi mi svaku vecer vristao kad bi isao u krevet,jer nije htio,pa ajd nekako ga smirim,pa citamo 2 knjige i onda ga ostavim da spava,i ko zandar cekam isored vrata dok ne zaspi,jer naravno nije htio.Ajme kako to mene iscrpi,imam osjecaj ko da sam kopala. A jednu vecer nije htio obici pidjamu,supo mi se,vristao,e mislila sam da ce neko policiju zvati koliko je urliko,ajd ja samo sutim i jedva mu obucem tu pidjamu,malo je jos plako i onda mi je donijeo karte da se kartamo,ja mislim da je to samo htio malo probati dokle sam popustljiva i kad je vidio da nisam ko njegova mama (jer ona kad on tako zakmeci da mu sto trazi samo da ga se rijesi) onda je prestao i sve je bilo super,a ja sam mislila da ce me srcani.I ko kraja tjedna kad mu ne bi nesto nebi dala malo pocne plakati i onda prestane jer vidi da mu suze ne pomazu,sve dok naravno nije dosla mama.Taj dan sve je palo u vodu. Ona je dosla umorna s puta i trebalo mu je obuci pidjamu jer nije htio tu i ja sam jedva mu obukla jer je opet plakao,da bi otisao kod mame i ona mu dala da obuce trenerku samo da prestane,i onda mi je plazio jezik-kao ;sad je mama tu,ne mozes mi nista! Ja sam mislila pocet plakati jer sve ono sta sam trpila preko tjedna i ono sto sam ,ajmo reci postigla,nestalo je,i opet sam bila na nuli s njim.Ja ne krivim nju ,nije ona znala sta sam ja prozivila.A prosli tjedan bili smo nesto nas troje na centru (Sara,fran i ja) i kad smo se vracali bilo je skoro podne,on taj dan nije isao u vrtic.Ona se nest morala vratiti na centar imala je sastanak neki,i on mi pobjegne kroz prozor,hoce ici s mamom,ona je tek izlazila iz dvorista s autom tako da mi ga je dala,e poludila sam,onda mi je pola sat udarao vratima,a ja sam sutila i bila u kuhinji,jer ako mu nesto kazem onda ce jos jace i jos duze,kad je prestao onda je dirao jednu veliku svijecu oko koje je staklo,naravno to sam mu rekla da ne dira jos prije tjedan dana,i razbio ju. Nakon toga se smirio i igrao ,cak mi je napravio kolacice od gline.Ali ja sam na rubu,jedva sam cekala da Sara dodje da razgovara s malim i ukori ga,jer sam bila koma! Kada je dosla ,otisla sam s psom u setnju i zapalila jednu za zivce,inace ne pusim tu ,ali tad mi je bila velika potreba. Mali mi se nakon toga ispricao i od tada nas je odnos postao bolji.Pocinjem ga volit. Eto toliko,sad mi je lakse kad sam se ispovjedila  Sad idem malo peglati,ne mam nesto puno,par stvari,i onda nest malo skuhati,djeca ne jedu bas puno,i naravno ono sto je bilo za rucak ne jedu za veceru  ,tako da ce rucak biti jako brz.  I idem si jos jednu kavicu popiti  . Jer nikad ne znas sto ce se dogoditi danas,trabam se pripremiti ,ipak je ponedjeljak.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ami
|
 |
« Odgovor #3 : Siječanj 14, 2008, 14:46:41 » |
|
Interesantno je tebi svaki dan. Bit ce zanimljivo citati sta se desava.  Sretno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Amina 10.09.2006 Jedina moja dajes mi snagu da idem dalje....
|
|
|
|
Angie
|
 |
« Odgovor #4 : Siječanj 14, 2008, 15:00:21 » |
|
Drži se nanny! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Marre
Administrator
Hero Member

hm...hm
|
 |
« Odgovor #5 : Siječanj 14, 2008, 16:40:50 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nanny
|
 |
« Odgovor #6 : Siječanj 14, 2008, 19:30:52 » |
|
PONEDJELJAK 14.1. evaj dan nikako da dodje kraju! dobro da sam popila onu kavicu od jutra,inace bi sada vristala,a mogla bi popiti i tabletu za glavu,zapravo poslije te kavice popila sam jos dvije,a mogla bi i kutiju popusit,a mozda bi mi i steka dobro dosla.  lud dan  ...da Jan i ja smo se lijepo dogovorili da poslije tv ide ucenje eng.mislite da je bilo tako,malo morgen-kako bi rekli "po naski". Kao ucio je eng.,imao je tri stranice,naravno za ovu trecu "ne zna ni da postoji",naucio je jednu stranicu rijeci,i tri rijeci od druge,i onda smo se do rucka prepirali oko toga,cak je i mamu gnjavio da ne mora to ucit,pa mi je zena rekla da mu uzmem mobitel jer ju zivcira,jer je ona kod doktora,ja sam drage volje to ucinila i rekla mi je da mora to naucit.Da bi i poslije rucka,by the way-skuhala sam hrenovke i krupir i onda sam krumpir malo u rerni zapekla,nisam imala inspiracije za nista drugo jer mi je zivac digo.i onda i poslije rucka otisla sam psa prosetat,i onda naravno opet ista prica,pa sam ga cijelo jutro molila da obuce carape,jer ce se jos vise nahladiti,e da di sam stala,evo me opet zivcira...i onda sam trebala otic po malog frana i njegovu curu u vrtic jer mali ima hokej,i zakljucala sam sve sobe u kuci,osim svoje jer nisam imala kljuc od svoje sobe,tako da sam i satelitsku iskopcala i nosila u auto da ne moze gledati tv,  . ajd vidio je da nema vise sale,pa je kao poceo uciti a ja sam spremila malog za hokej,ajme toliko toga mora obuci,jadno dijete,izgledo je ko mali pilic. a mali mi je jos u vrticu brojio kako on ne ide na hokej,a sara mi je rekla da on obavezno mora,jer par puta nije bio,jer mu se nije dalo,ali kad smo dosli doma ,nije nista rekao da nece ,lijepo sam ga spremila,bas me zacudio. Evo Jan naravno ni onda nije sve napravio,zabranila sam mu tv,uzela mobitel i sad je ljut i pravi buku,a upravo sam malog stavila spavati,a mali nije ni "a" rekao sto mora u krevet jer je vidio da s Janom nema sale,pa sam mu rekla ako ga cujem i ne bude poceo spavati da zovem mamu i ici ce spavati u svoju sobu,sad spava ,ali bas i nisam sigurna jer ovaj pravi toliku buku,evo sam mu i radio zaplijenila,postala sam zandar  ajme ovo ce trajati dugo u noc,idem si kavu skuhati.  e Marre samo se ti smij  -  angie i Ami hvala na podrsci 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Marre
Administrator
Hero Member

hm...hm
|
 |
« Odgovor #7 : Siječanj 14, 2008, 20:27:33 » |
|
ma zamisljam te cijelo vrijeme  bas i mogu zamisliti scenu sa mackom i klincima, kao da te gledam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nanny
|
 |
« Odgovor #8 : Siječanj 14, 2008, 20:31:34 » |
|
e marre moja,kako mali tvoj bubac, evo pravi toliku buku da bi ga najradje kroz prozor bacila,a da probam,mozda rezultat bude jako dobar 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Marre
Administrator
Hero Member

hm...hm
|
 |
« Odgovor #9 : Siječanj 14, 2008, 20:32:18 » |
|
saljem ti pp
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nanny
|
 |
« Odgovor #10 : Siječanj 14, 2008, 20:34:18 » |
|
sta je to pp,nisam se do kraja ufurala u te forumske izraze 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Marre
Administrator
Hero Member

hm...hm
|
 |
« Odgovor #11 : Siječanj 14, 2008, 20:35:23 » |
|
privatna poruka, pogledaj gore na moje poruke
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
vexy
Newbie
|
 |
« Odgovor #12 : Siječanj 14, 2008, 21:02:45 » |
|
E seki vidim da ti nije lako  ......Drž se!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nanny
|
 |
« Odgovor #13 : Siječanj 15, 2008, 09:58:02 » |
|
UTORAK 15.1. Napokon je prosao ponedjeljak,sad se vec lakse dise  . Evo upravo sam se vratila iz kupnje namirnica,napokon ovaj u skolu,fran u vrtic,ma superiska. danas sam bas raspolozena,a jos me vise oraspolozio duet sa skorom i juliska,dok sam vozila,pa sam malo pjevala sa Spalatom,pa sa nasom nacionale,odmah je toplije oko srca. E dok mi nije susjeda malo tlak digla,vec su me upozorili na pocetku da nisu dobri sa susjedima,a ovaj pas je bas pogodio sta treba  ,prije par dana,ja ga pustila malo da se proseta sam,i evo vidis budala trci,kad vidim je nesto nosi u ustima,kad ono budaletina nosi cizmu od susjede,ajme,mrak mi je pao na oci,ali je bilo presmijesno  . I nist ,pokidao cizmu i sakrijem ja to u smece,kad evo susjede,pita ona mene jer znam ja ,nest je cizmu promrmljala,a sara nije bila doma,ma kazem ti ja njoj da ne govorim njem.i da sam sama doma i ode. Kad dva dana kasnije pojavi se opet i opet ona mene pita za cizmu,a ja se pravim luda,"kakva cizma?". Ajd sara je bila doma,isto se pravi luda,kao :potrazit cemo je,mos mislit!  E i sad kad sam se vracala i dodjem u dvoriste s autom ,evo je prolazi i gleda ,a ima stvarno horor pogled,a i ta bas nije sva svoja,de ima dva psa,jedan mali i veliki i zovu se visky i teqila,de tko jos zove pse po alkoholnim picima  .-ovdje stvarno nikad nije dosadno. ovo je lud i ludji,pozdrav p.s.danas sam vidjela tako jednog zgodnog tipa, 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Angie
|
 |
« Odgovor #14 : Siječanj 15, 2008, 10:27:02 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Marre
Administrator
Hero Member

hm...hm
|
 |
« Odgovor #15 : Siječanj 15, 2008, 10:29:11 » |
|
ha ha ha  jadna cizma 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Karlova mama
|
 |
« Odgovor #16 : Siječanj 15, 2008, 12:20:00 » |
|
Joj Nanny stvarno ti nije lako  Drzi se i pisi nam i dalje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
HappyBaka
Newbie
|
 |
« Odgovor #17 : Siječanj 15, 2008, 15:28:46 » |
|
nanny jako si simpa ,znam da ti nije lako ali nama uljepšaš dan  sa nestrpljenjem očekujemo nove dogodovštine
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
nanny
|
 |
« Odgovor #19 : Siječanj 15, 2008, 18:45:15 » |
|
jos uvijek UTORAK 15.1. Ajme kako dani lete,vec je sredina sijecnja. Drage moje,hvala vam na podrsci  A nisam znala da ovdje ima i baka,e pa bako velika  ! Vratila se moja sefica danas,napokon! Danas sam s janom zadacu iz eng.rjesavala,ma sto je on tvrdoglav,kad misli da je u pravu,onda ne popusta,ma mogu se pokidati objasnjavajuci ,skoro dvadest min.smo se mi prepirali da se icehokey pise "icehokey" ,a ne "eishokey" po njegovom,ja ne znam vise tko je tu lud,nista isla sam si kavu skuhati! E da mama mi je poslala paket i kavice u njemu,a nikako da stigne,pa sad pijem neku tu ,a tako mi fali nasa ! BUDITE TAKO DOBRE PA DAJTE KOJU VIBRICU DA KAVICA BRZE STIGNE!  Tako je mirno popodne,ali sad poslije sedam opet akcije!!!!!!!! e onda cu ja otic peglati da nikog ne vidim i necujem,lijepo malo glazbice i milina! Cak mi je sara rekla da ponedjeljkom najbolje da duze ostanem spavati i da idem van,a super, jos mi se i oni smiju,a ja ne znam sta je uvijek s tim ponedjeljkom  . Sad mi je pala ona pjesma napamet "...dont`worry,be happy...`,ma to je moj moto ovaj tjedan.  E da u subotu mozda opet idem na neki bal od ove male Marie u skolu!Bila sam pretprosle subote i to je kao bila maturalna,da znate kak je bilo lijepo,nije to ko kod nas da svaki razred zasebno ili nikako...Ovdje maturantice obuku bijele haljine,a muski jednaka odijela,rukavice i cijela skola i ostali gosti koji kupe ulaznice -svi su obuceni u haljine,bas ko na pravom balu,i kad se svi skupe,ulaze maturanti i otplesu svoju zajednicku koreografiju.Onda zapocinje party!!!!!!!!  U drugoj sali je bio kao disko i svirala je jedna mlada grupa strani rock,metal,ajd to mi je bilo super,samo mi je bilo muka od pijanih klinaca,a u drugoj sali je bilo ,pa mogu reci,dosta glamurozna,svirao je jazz band,plesao se valcer,ajme,tako mi je falio neko da me malo zavrti!  I osjecala sam se ko dadilja jer sam pazila na nju i jos dvije njene prijateljice,prvo sam si morala popiti casu crnog da to prezivim,ali one su bile dobre. Ak nist drugo barem sam malo izasla,jer ovdje jos se nisam sprijateljila s nekim s kim bi mogla izlaziti,a nadam se da cu na tecaju upoznati nekoga inace cu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Marre
Administrator
Hero Member

hm...hm
|
 |
« Odgovor #21 : Siječanj 15, 2008, 20:01:14 » |
|
vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrica za kavicu  i da te na drugom balu netko zavrti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
stella
Moderator
Hero Member

imam jedno zlato ... drugo stize
|
 |
« Odgovor #22 : Siječanj 15, 2008, 21:43:57 » |
|
Ajme, kao da po drugi put čitam knjigu Dnevnik jedne dadilje. Mislim, ovo i je tvoj dnevnik a vidim da je i tebe i teško i zabavno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mamita
|
 |
« Odgovor #23 : Siječanj 15, 2008, 21:55:09 » |
|
Dear Nanny ma ne mogu vjerovati svojim očima svaka ti čast legenda si 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nanny
|
 |
« Odgovor #24 : Siječanj 15, 2008, 22:47:02 » |
|
I JOS UVIJEK UTORAK 15.1. PO DRUGI PUT O super ,sad sam procitala mail od prijateljice i odmah se rasplakala,malo mi se previse toga nakupilo,jos su me ta djeca iscrpila,ne toliko fizicki,koliko psihicki,a inace sam dosta emocionalna tako da sve previse srcu uzimam. Ali rekla sam si da necu vise ,da ovo trebam smatrati kao posao,sto i je!,a i svi mi fale,zato stalno nesto radim,ne mogu sjedit i gledati tv,a i ne zelim slobodne dane ,tada se samo bediram,jedva cekam da vise upoznam nekog,idem na kave,zapocnem neki normalan zivot ovdje,katkad se stvarno pitam sto radim tu s tom djecom,o divno; jos par mjeseci pa cu 20 god,imam osjecaj ko da cu 30 god.,cim naucim njem.idem odavde i def,ove god.upisujem faks,inace ga necu upisati do 50-te. ma idem spavati,tomorrow is another day! tko zna sta me sutra ceka  ,u nove pobjede!!!!!!!!!  a morala bi si i nokte srediti,otkad sam ih odrezala samo mi se listaju i pucaju!  p.s. -HVALA DRAGE MAMICE ZA VIBRICE;BAS STE DRAGE! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mamita
|
 |
« Odgovor #25 : Siječanj 15, 2008, 22:49:25 » |
|
Laku noc dear nanny lijepo spavaj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marty
|
 |
« Odgovor #26 : Siječanj 15, 2008, 22:51:09 » |
|
Draga ne daj se...Saljem ti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Marre
Administrator
Hero Member

hm...hm
|
 |
« Odgovor #27 : Siječanj 15, 2008, 22:56:39 » |
|
Nanny draga lijepo se odmori, cekamo te sutra sa ljepsim vjestima i nemoj nam se bedirati  mi smo tu uvijek za tebe 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nanny
|
 |
« Odgovor #28 : Siječanj 16, 2008, 12:53:26 » |
|
SRIJEDA 16.1. E narode moj,jos jedan dan zapoceo je ludo u samu zoru!To bi sjekire padale da meni jedan dan zapocne i zavrsi normalno! Sve je bilo uredu dok nisam sjela u auto,inace moj najdrazi ovdje,crni,sportski,automatik,ma di ces bolje!  Trebam malog odvesti na stanicu,i tako vozim ja fino,i vratim se doma,kad izadjem iz auta ,a nesto mi smrdi,kad ono ;ja budala cijelo vrijeme pod rucnom vozila,pa dobro da nisam auto zapalila,mislim da bi pola Austrije osvijetlila! Joj nadam se da se to ne dogadja samo meni,jel ima jos koja vozacica ovdje da mi bude lakse pri dusi?  Imala sam ja jos akcije s autima ali bolje da ne znate,nist strasno,ali bolje ne!  A sad je nekako dobro,evo sam se bacila na dekoriranje predvorja,stigle su neke male foteljice koje su dali presvuci,pa sad micem,mozgam,a mislim dace biti very nice! A ja mislim da ce mi sef dobit srcani,jer non.stop nesto mrdam,premjestam po kuci,sari se svidja ,tako da je i ona pocela mrdati neke stvari,pa mi je rekla da ce reci muzu da sam ja,jer bi bilo  . A sta da mu radim,on je tu samo dva dana preko tjedna,neka trpi malo! Ma dobar je i on,luda kuca! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nanny
|
 |
« Odgovor #29 : Siječanj 16, 2008, 19:59:03 » |
|
JOS UVIJEK UTORAK 16.1. A vecer je bas mirna,evo malo sam s Franom gledala spuzva Bob,cekala sam da komp.bude slobodan,pa sad cekam da me mama nazove na skype,a dok cekam evo da vam se malo javim-nisam dugo!  Mislim da cu sutra otic sama u onaj hrv.caff sto je ovdje,ako ga budem nasla,jer je u drugom gradu,i Sara mi je rekla da odem,da izadjem,posto sad imamo dva auta,tako da nije problem. Ide mi se i ne,a znatizeljna sam,mozda nekog i upoznam,a nekako mi se cini da ce biti prazno i da cu sjediti za sankom,ili u najgorem slucaju da je to disco pa ne radi obicnim danom!..hm..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Marre
Administrator
Hero Member

hm...hm
|
 |
« Odgovor #30 : Siječanj 16, 2008, 21:45:43 » |
|
idi nanny ako ti nije bed ici sama  lijepo se zabavi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nanny
|
 |
« Odgovor #31 : Siječanj 16, 2008, 22:02:39 » |
|
Sutra budete dobile izvjestaj,a ja sad idem pajkiti. Marre evo ti  za laku noc. Laku noc drage moje!
|
|
| | |