zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« na: Veljača 06, 2012, 06:48:30 » |
Odgovor
|
Koje sve kartice imate od nekih centara i slično?  Ja ih imam dosta, ali ne koristim baš sve... Imam od dm-a i ona je stalno u upotrebi  Imam od bille, mercatora, merkura, bricostore-a, frodda, Z-kidsa... ::m''m:: (možda imam još koju, nisam sigurna). Te od merkura i brica baš i ne koristim... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #1 na: Veljača 06, 2012, 07:00:39 » |
Odgovor
|
Imam od ovog jednog trgovačkog centra gdje kupujem prehranu i ostale potrepštine i u original marines. I to je sve
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #2 na: Veljača 06, 2012, 08:19:20 » |
Odgovor
|
ma imam i dm i billu i mercator i multiplus... hebate pogubim se sva dok nešto plaćam, pa kad sam svojedobno imala i mcdonaldsovu na blagajni sam dala billinu jer su sličnih boja... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #3 na: Veljača 06, 2012, 08:55:41 » |
Odgovor
|
konzumovu, od dm-a, getroa, merkura (iako tamo godinama nisam niš kupila), s.olivera i bipe
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #4 na: Veljača 06, 2012, 09:32:16 » |
Odgovor
|
ja istu ovu kao i jose, mada sam iskoristila popust za Božič, ali za ovaj period teško  stalno hoću uzet i od Mercatora jer oni tamo na naljepnice stalno imaju neštoo zanimljivo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
antoniasb
|
 |
« Odgovor #5 na: Veljača 06, 2012, 09:36:31 » |
Odgovor
|
jose ali OM ima karticu  meni je nitko nikako nije ponudio niti znam da postoji  ja imam od dm-a i ona je stalno u upotrebi,osim toga imam u emmezete i konzuma...koje rijeđe koristim
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bubica
|
 |
« Odgovor #6 na: Veljača 06, 2012, 09:51:04 » |
Odgovor
|
Konzum, dm i Billa. Konzum i dm kartice koristim redovito, a Billinu rijeko jer tamo rijetko kad idem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ivan 14.10.2007. Petar 13.07.2009.
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljača 06, 2012, 10:39:53 » |
Odgovor
|
jose ali OM ima karticu  meni je nitko nikako nije ponudio niti znam da postoji  ja imam od dm-a i ona je stalno u upotrebi,osim toga imam u emmezete i konzuma...koje rijeđe koristim antonia, a ti nemaš od Z kidsa? onda na svu novu kolekciju imaš 10% popusta uvijek.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljača 06, 2012, 10:57:45 » |
Odgovor
|
Billa, Frodo, Pet centar, Bio i Bio, Dm, Metro...ma ima tih kartica po novčaniku čudo jedno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
antoniasb
|
 |
« Odgovor #9 na: Veljača 06, 2012, 11:22:46 » |
Odgovor
|
jose ali OM ima karticu  meni je nitko nikako nije ponudio niti znam da postoji  ja imam od dm-a i ona je stalno u upotrebi,osim toga imam u emmezete i konzuma...koje rijeđe koristim antonia, a ti nemaš od Z kidsa? onda na svu novu kolekciju imaš 10% popusta uvijek. nemam a ni ne kupujem sada baš često u z kids češće znam kupiti u OM pa mi baš čudno što mi nitko nikad nije rekao da imaju karticu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #12 na: Veljača 06, 2012, 13:54:06 » |
Odgovor
|
jose ali OM ima karticu  meni je nitko nikako nije ponudio niti znam da postoji  ja imam od dm-a i ona je stalno u upotrebi,osim toga imam u emmezete i konzuma...koje rijeđe koristim antonia, a ti nemaš od Z kidsa? onda na svu novu kolekciju imaš 10% popusta uvijek. nemam a ni ne kupujem sada baš često u z kids češće znam kupiti u OM pa mi baš čudno što mi nitko nikad nije rekao da imaju karticu  kod nas ima, pitaj u butiku kad budeš. isplati se jer na svu novu kolekciju imaš 10%  a mislim da su isti vlasnici u cijeloj Hrvatskoj. pričam o Z kidsu, ne OM.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #14 na: Veljača 06, 2012, 15:22:17 » |
Odgovor
|
zomato znači ne moram sakupljati nekakve bodove da bi dobila popust već sam zatražim karticu i odmah pri prvoj kupnji imam popust ako sam te dobro skužila  pa to je super ako je tako  upravo tako, popust čim ti stigne kartica doma, bez bodova ikakvih. ne vrijedi za akcije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #16 na: Veljača 06, 2012, 22:05:30 » |
Odgovor
|
dm, metro, s.oliver, billa, peek & cloppenburg ::m''m:: mislim da je to to
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #17 na: Veljača 06, 2012, 23:02:27 » |
Odgovor
|
dm i multiplus
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #18 na: Veljača 07, 2012, 08:52:07 » |
Odgovor
|
jose ali OM ima karticu  meni je nitko nikako nije ponudio niti znam da postoji  ja imam od dm-a i ona je stalno u upotrebi,osim toga imam u emmezete i konzuma...koje rijeđe koristim antonia, a ti nemaš od Z kidsa? onda na svu novu kolekciju imaš 10% popusta uvijek. nemam a ni ne kupujem sada baš često u z kids češće znam kupiti u OM pa mi baš čudno što mi nitko nikad nije rekao da imaju karticu  kod nas ima, pitaj u butiku kad budeš. isplati se jer na svu novu kolekciju imaš 10%  a mislim da su isti vlasnici u cijeloj Hrvatskoj. pričam o Z kidsu, ne OM. Ja imam karticu tu za OM i još neki butik koji drži ista firma  E sad to su privatnici pa ne znam jel isto i u hrvatskoj. Uglavnom, šta god tamo kupim imam 10% popusta 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vesna
Gost
|
 |
« Odgovor #19 na: Veljača 07, 2012, 14:39:54 » |
Odgovor
|
dm i multiplus jedino još koristim ostalo sam povadila iz novčanika i sad su u Larinom novčaniku, ona se igra s njima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #20 na: Veljača 08, 2012, 14:55:59 » |
Odgovor
|
Evo dobila i za Bipu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
|
|
|
|