|
hele25
Gost
|
 |
« Odgovor #180 na: Listopad 21, 2011, 13:10:43 » |
Odgovor
|
Sele samo se informiram!!!!! (da znam šta me čeka) :-) ...pokušat ču sa čajem ili sokićem! Javit ću vam kako ide! nego imam ja još pitanja a jedno od njih je: naime moj Ivan je čini mi se lijena beba,osam mijeseci mu je a okretanje s trbuha na leđa neide nikako,možda se dva put svojevoljno okrenuo a uglavnom kad završi na trbuhu maše nogama i rukama te počne cendrat,u to ja priskačem okrenut ga,naravno i pustim ga nekad nebi li sam pokušo al neće i gotovo,sad je savlado da se podigne u sjedeći položaj i to je veselje kad se digne....vježbala san s njim kako da se okreće s trbuščića na leđa i obrnuto al svlado je ovo lakše naravno,problem nam zadaje noć jer se u noći okrene na trbuh nekad ostane spavat a nekad se rasplače odma pa mora na cicu da se umiri i zaspi ponovo,zato i cica toliko,mislim da bi se manje budio kad bi se sam znao vratit na leđa ili bok!zato vas pitam šta da radim? vježbam i dalje s njim to okretanje. da li je pitanje vremena kad će to savladat?da li je to faza nekakva? ili će jednostavno preskočit taj dio?  pomagaj te!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Anna8
Povjerite se
Diplomirani ovisnik o pisanju

Ponosna mamica!
|
 |
« Odgovor #181 na: Listopad 21, 2011, 13:23:01 » |
Odgovor
|
Mislim da svaka beba ima taj period kad se krene okretati pa kad im u noći baš i ne ide - onda plač... Proći će to - vrlo brzo će on to svaladati. No, bilo bi dobro da s njim i vježbaš! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #182 na: Listopad 21, 2011, 16:04:51 » |
Odgovor
|
 vježbati sigurno moraš  no bez obzira trebaš znati da i on ima trenutak kad si je zacrtao nešto, pa nakon prvog pokušaja i neuspjeha, protestira i buni se (cendra). Proći će to...samo treba imati živčeke 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
hele25
Gost
|
 |
« Odgovor #183 na: Listopad 21, 2011, 21:43:12 » |
Odgovor
|
vježbamo vježbamo 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 21, 2011, 21:45:09 do hele25 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #184 na: Listopad 22, 2011, 23:52:32 » |
Odgovor
|
nemaš ga što odvikavati, odviknut će se sam kad mu bude vrijeme za to i kad bude spreman  a bočice, dude, adaptirano, čaj i ostalo, ja mu ne bi davala, jer mu to ne treba  gore ga je sad naviknut na dudu, teško će se toga ostaviti kasnije  njemu je cica dovljna, i nek uživa u tome, a ovo drugo mu ni nemoj nuditi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Anna8
Povjerite se

Ponosna mamica!
|
 |
« Odgovor #185 na: Listopad 24, 2011, 07:46:02 » |
Odgovor
|
Joooj Neli...da sam ja čekala ( ačekala am jedno vrijeme i nadala se) da se on sam odvikne - još uvijek bih ga dojila... Kod neke djece se to jednostavno tako ne dogodi. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
antoniasb
|
 |
« Odgovor #186 na: Listopad 24, 2011, 08:13:41 » |
Odgovor
|
anna potpisujem te  ...ja sam za dojenje što duže  ali ono treba biti ugoda i za mamu i bebu a ako to prestane tj. postane teret ili ako mama nemože više jer je psihički i fizički iscrpljena,neispavana i ne funkcionira onda je vrime odvikavanju i nema tu neke filozofije 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hele25
Gost
|
 |
« Odgovor #187 na: Listopad 24, 2011, 20:43:58 » |
Odgovor
|
Neli nemoj me krivo shvatit al mislim da bi si makar malo olakšala s dudom ili bocom,ja sam od samog početka,kad sam ostala trudna željela dojit sto mi se i ostvarilo al sad kad sam kronično neispavana i umorna od tolikog cicanja po noći mislim da je lakše s dudom koju mu u početku nisam htijela davat uopće a sad mi je krivo ,za svako njegovo kme cica u usta da se smiri bilo da sanja nešto il se pomaknuo pa mu nepaše položaj...jednostavno iscrpljuje. Moj švrćo se neće naviknut ni na dudu ni bocu jer koliko god puta nudila baca,probala sam i čaj neki dan ma ni primirisat bocu tako da mi ostaje i dalje dojit ga, samo šta će bit kad krenem radit za 3 mjeseca,muka i njemu i meni 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
bubica
|
 |
« Odgovor #189 na: Listopad 25, 2011, 09:30:08 » |
Odgovor
|
Istina, bolje ga odvikavaj nakon što mu izbiju zubići. Moj manji je isto češće tražio cicu svaki put kad su zubići išli van, u stvari, po tome sam i znala da su krenuli.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ivan 14.10.2007. Petar 13.07.2009.
|
|
|
Anna8
Povjerite se

Ponosna mamica!
|
 |
« Odgovor #190 na: Listopad 25, 2011, 13:48:59 » |
Odgovor
|
Žene moje - faza zubića traje duuuuuuugooo....  Samo ti Hele osluškuj sebe i Ivana! Nemoj se toliko brinuti unaprijed. Kad dođe vrijeme za odvikavanje - onda ćete se boriti s tim.  dobro znam kako ti je. Uživajte u dojenju dok možete! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hele25
Gost
|
 |
« Odgovor #191 na: Listopad 28, 2011, 14:28:33 » |
Odgovor
|
mi zubića imamo ko u priči..osam komada  .....i nemamo problema sa izlaženjem,niču bez temperature i bolova to nam je super a cickat čemo još dugo za utjehu po noći,pomirila sm se s tim a odvikavanje će doč samo od sebe!!!! HVALA CURKE
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #192 na: Studeni 24, 2011, 19:26:13 » |
Odgovor
|
bome mi se odvikavamo nocnog dojenja,nakon sto mi je damica sredila bradavice sretna sam da uopce sisamo  bez problema moze prespavat noc bez sise i bez mog kreveta,dovucem kind do kreveta malo ju pomazim i nastavi spavat 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #193 na: Studeni 24, 2011, 20:15:00 » |
Odgovor
|
yo to je super kad ti tako lijepo spava, bez da traži cicu, blago tebi  moj se sa svojih godinu i pol najmanje tri puta po noći budi za cicanje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #195 na: Studeni 24, 2011, 21:15:31 » |
Odgovor
|
tako i toni  svaki put kad se probudi traži cicu i viče iz kreveta "mikiti, mamića, mikiti majo, daaaaaj" (cicati, mamice, cicati malo daj)  ili "mikiti oma, mika daga dođi, moze majo, okeeeeej" (cicati odmah, cica draga dođi, može malo, ok)  i kako da mu ne dam onda? jedino me izluđuje nespavanje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #197 na: Studeni 25, 2011, 07:51:59 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #199 na: Studeni 25, 2011, 09:11:44 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Anna8
Povjerite se

Ponosna mamica!
|
 |
« Odgovor #200 na: Studeni 25, 2011, 09:15:47 » |
Odgovor
|
Ajme Neli i antonia  Baš su preslatki! ja kad sam sad za vikend gledala seku kako doji malog - skoro mi je mlijeko ponovno poteklo od dragosti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #201 na: Studeni 25, 2011, 20:48:10 » |
Odgovor
|
i meni je inače slatko, evo baš sam i u "bisere" pisala o tim njegovimizljevima, i kako da ga ne uzmem onda po noći kad mi tako kaže... al sam neispavana za poluditi  voljela bi da bar jednu noć u komadu odspava, da se podsjetim kako je to  sad je počeo zadnjih dana spavati u svom krevetiću, sam zaspe, spava do 11-12 i buđenje za cicanje... i do jutra sa,mnom u krevetu, tu i tamo ga uspijem premjestiti u njegov, al onda kad se probudi viče sve ono iz prošlog posta  tak da probudi i nikolu.... ma... neka ga još, što se mene tiče samo dojenje mi ne smeta, al bar po noći da je mir...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #202 na: Studeni 25, 2011, 22:44:19 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #203 na: Studeni 26, 2011, 20:08:11 » |
Odgovor
|
nije meni toliko problem njega premjestit u kind, nego se on jako često budi, i onda se dere ako nije pored mene, pa probudi i nikolu i kasnije teže zaspe... ovako je lakše, probudi se, uzme cicu, povuče par puta i okrene se na drugu stranu i nastavi spavati a znam da će mi faliti, kao i kad je nikola bio beba, hrpa stvari mi fali, al vjeruj mi da mi fali i sna... i to kronično  meni se čini da će on cicat do treće godine 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|