|
|
|
|
|
|
|
anea
|
 |
« Odgovor #3 na: Veljača 17, 2010, 12:09:55 » |
Odgovor
|
 za njega, meni je karla uvijek odvajala boje ili slicne oblike , a kad bi se radilo o vecim " remek djelima" kombinirala je , dio zeleni , dr strana crvena i sl... dijete razmislja dok se igra i to je super 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
|
 |
« Odgovor #6 na: Veljača 17, 2010, 13:32:19 » |
Odgovor
|
Bravo Nino  Stela uopće nije zainteresirana za slaganje kockica. Ona je zainteresirana samo za bacanje kockica  Al evo gledam njenu rodicu koja je samo 5 dana mlađa od nje i provede sate slažući kockice i puzzle.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljača 17, 2010, 13:46:12 » |
Odgovor
|
ni meni edi nije bio ni za kocke ni za crtanje,ma za ništa  što nije moglo poslužit ko mač  a nino je skroz drugi tip,slagat,crtat(šarat) satima  .... pa zato ni ne znam jel napredno il normalno za dvogodišnjake 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljača 17, 2010, 13:49:21 » |
Odgovor
|
E sad neznam dal je napredno al mislim  da djeca tek negdje sa 3 i nešto godine pokažu interes za to. A ako ti Ninu već sad zanima slaganje kockica, to je super.  Hoće li ipuzzle il samo kockice?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #10 na: Veljača 17, 2010, 14:25:36 » |
Odgovor
|
Onda definitivno da mu to napredno ide jer jedno je pokušavanje slaganja a drugo je složiti kako treba  Bravo Nino  Kupi mu i male puzzle kad to voli pa vidi kako će ih srediti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #11 na: Veljača 17, 2010, 14:51:31 » |
Odgovor
|
bravo nino  moj je josina stela u muškom obliku, pa ga zanima jedino bacanje kockica... jedino je više zainteresiran za loptice, njih slaže i baca, a sad su glavna fora pastele i crtanje, dok ne popiz***, pa i njih pošopa!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
|
|
|
|
mrvica.
|
 |
« Odgovor #12 na: Veljača 17, 2010, 15:36:03 » |
Odgovor
|
 Nino svaka čast, moj Dino nažalost nikada nije bio previše zainteresiran za slaganje kockica 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
|
|
|
|
nunchica
|
 |
« Odgovor #13 na: Veljača 17, 2010, 16:06:29 » |
Odgovor
|
Moja obožava kockice i puzzle isto tako  Nemamo takve drvene kocke već lego ali kad smo joj ih kupili mjesec dana se nije odvajala od njih. a puzzle,sad su joj dosadile male pa pobaca sve ove koje imamo po podu i njih slaže 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bubica
|
 |
« Odgovor #14 na: Veljača 17, 2010, 16:18:28 » |
Odgovor
|
Moj je tek odnedavno počeo slagati kockice, a ima ih već više od pola godine. Dosad ih je samo razbacivao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ivan 14.10.2007. Petar 13.07.2009.
|
|
|
|
marina budimir
|
 |
« Odgovor #15 na: Veljača 17, 2010, 18:32:46 » |
Odgovor
|
i moj obožava slagat kocke i puzle, samo neće baš uvijek sam pa moram i ja s njim.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #16 na: Veljača 17, 2010, 21:10:40 » |
Odgovor
|
Boa, mislim da ti to nema pravila s obzirom na dob  ... doslovce, kako koje dijete i kako kad. Franjo je, koliko se sjećam, neka dva tjedna stariji od Nina, i njega već više od godinu i pol drži slaganje svega i svačega  . Najprije je počeo s kvačicama za veš i čašicama od jogurta, dok još nije ni pošteno prohodao. I to je znao napraviti red kvačica prek cijele terase - i to isto slažući po bojama. Jednom je od svih izdvojio samo bijele i žute, pa ih je redao naizmjence žuta-bijela-žuta-bijela, sve dok mi cijela terasa nije izgledala ko vatikanska zastava  . A čašice od jogurta je znao poredati po deset komada u visinu i to isto sortirajući od najveće prema najmanjoj aaff  ... Kad sam vidla da ga to zanima, kupila sam mu prve drvene kocke s nekih 15 mjeseci i odonda se ne odvaja od njih. U međuvremenu smo nabavili i legačice i još tih drvenih setova, pa svašta radi - seli ih, pomiješa, pa sortira po vrsti materijala i bojama, "kuha" s njima  , proučava slova i crteže na njima ... svašta ... a o drvenim slagalicama da ne govorim  ... Sad sam mu neki dan (prvi put u životu  ) kupila podne puzzle sa slovima koja se daju vaditi iz njih i sad je već tri dana u transu  ...  Ovak to izgleda: Puzzle 1Puzzle 2I isto tak, ne voli da mu se netko miješa u posao  ... sam slaže, osim ako su u pitanju ove podne puzzle - onda me pita za svako slovo što je to i kako se zove - i još ponavlja za mnom "R, S, KVE, A, N, IKS ..." aaff  ... Tak da OBOŽAVA kocke i slagalice  ... E, al moram priznati, nije ovoliko kreativan i maštovit ko Nino  ...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 18, 2010, 12:46:25 do krezumica »
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #17 na: Veljača 18, 2010, 09:32:20 » |
Odgovor
|
vaši su budući pametnjakovići, a moj budući spotaš... taj radi klout naprijed, kolut nazad, kolut naprijed držeć se rukama za prečke od kinderbeta....  slaganje i sve ostalo što zahtjeva koncentraciju ga niti malo ne zanima!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....
|
 |
« Odgovor #18 na: Veljača 18, 2010, 09:41:58 » |
Odgovor
|
a vidiš ko će tu biti pametan  dolph tvoj dječarac je ko moj edi i on je bio čudo za sport,a vrtio je štapove ko najbolja mažoretkinja  a kockice,bojice  krezo nino ima iste takve puzzle al veće i slaže ih od šale ,al on ne govori  ustvari govori neki svoj jezik  koji ja još nisam baš naučila  a šta se tiće publike dok radi  ni slućajno,kad složi zove da mu se divimo i plješćemo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #19 na: Veljača 18, 2010, 09:49:09 » |
Odgovor
|
pravi je .... a što se tiče govora, ni leon još ništa, al o tome ću na drugom topiću, malo sam se konzultirala i to se zove Einsteinov sindrom...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #21 na: Veljača 22, 2010, 08:24:16 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #24 na: Listopad 05, 2010, 17:07:04 » |
Odgovor
|
::m''m:: ako se dobro sjećam već bi ti trebao složiti jednu kocku na drugu ( od tri kocke toranj ), pogledat ću 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #25 na: Listopad 05, 2010, 17:27:04 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #26 na: Ožujak 11, 2011, 09:38:29 » |
Odgovor
|
evo i mi sad kupili Leonu Lego Duplo kockice i baš sam sretna jer ih voli slagati  ne slaže on sad ništa posebno, ali se zabavi sastavljajuči ih, i rušeći pa opet iznova  ja baš sretna  prvom prilikom mu kupim još koju, npr sa onim vratima ili nečim sličnim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #27 na: Ožujak 11, 2011, 13:18:25 » |
Odgovor
|
Ja jučer kupila kocke al kod mene ne žalost ne žele se s njima igrati ni 3,5-godišnjakinja ni 1,5-godišnjakinja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #28 na: Ožujak 11, 2011, 14:17:47 » |
Odgovor
|
Po novom Leon voli rastavljati složeno ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nunchica
|
 |
« Odgovor #29 na: Ožujak 11, 2011, 14:21:57 » |
Odgovor
|
Moja legiće jednostavno obožava  i same kockice za slaganje i one tematske  već se duuugo igra sa njima i ne dosade joj nikako 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|