krezumica
Pozitivno negativan lik
Diplomirani ovisnik o pisanju

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #270 na: Travanj 18, 2011, 14:45:26 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 18, 2011, 14:46:06 do krezumica »
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|
Vesna
Gost
|
 |
« Odgovor #271 na: Travanj 18, 2011, 16:23:40 » |
Odgovor
|
Mi smo uspjeli samo popravit šiške (ono što sam ja zaribala)  , nije se dala ošišat iako je gledala i mene i Piu kako se šišamo ali  na kraju sam ju ja držala u rukama, a frizerka ju je kao češljala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #272 na: Travanj 18, 2011, 16:29:40 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #273 na: Travanj 19, 2011, 08:34:54 » |
Odgovor
|
Daj nam sliku Vesna  I ja Luni trebam popraviti šiške, al sumnjam da ćemo uspjeti  Ja jutros govorim m-u da mora popodne čuvati djecu jer ću na farbanje, a na to mu Stela kaže i ja ću u frizerke prati kosu. Svidjelo joj se 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #274 na: Svibanj 14, 2011, 23:54:28 » |
Odgovor
|
mi se šišamo doma, imamo mašinicu i capnem ga na 2,5 cm ili na 2... kako kad... i jako mu ljepo bude, baš je zgodnički... svi misle da se šišao u salonu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #275 na: Svibanj 15, 2011, 13:31:41 » |
Odgovor
|
Neli pa to je super  i bude miran dok ga šišaš  Daj nam fotkicu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #276 na: Svibanj 15, 2011, 15:20:27 » |
Odgovor
|
bude super, gleda crtani dok ja to obavim, a traje možda 10-ak minuta  evo ovako to nekako bude, ne vidi se baš dobro , al nemam bolju http://i55.tinypic.com/1zejt5l.jpg
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #277 na: Svibanj 16, 2011, 07:44:22 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #278 na: Svibanj 16, 2011, 21:20:20 » |
Odgovor
|
hvala  tu mu je već i mali bila narasla kosa... baš sam ga sad nekidan ponovo šišala  najslađi mi je kad mu je tako jako kratka, obraščići mu izgledaju 10 puta veći 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #279 na: Svibanj 17, 2011, 09:35:22 » |
Odgovor
|
mm isto s mašinicom već godinama šiša sebe, svekra, nećaka i Dinu  i predivan mi je kad je tako ošišan  a danas Mario ide prvi put na šišanje  mm ga nikako nebi šišao, ali kad je prošli tjedan bilo ono jako toplo, njemu bi navečer bio jastuk i pola glavice mokro, tako da mu siročeku moramo odrezati ipak kosu da mu bude lakše  zapravo meni nije bed jer je za njega i njemu to bolje i lakše, mm se strašno protivi  jer smo se svi navikli na njegovu kosicu dakle danas kod frizerke 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #280 na: Svibanj 17, 2011, 09:37:03 » |
Odgovor
|
ajme uni i meni se tako teško pomiriti sa šišanjem Lukija, ali morat ćemo, nema tu priče  za vikend se jadan tako znojio....  ali neka još malo  Leonu bolje pristaje izbrijana glava  manja mu djeluje....bar malo  ali je u frizera bio nepodnošljiv 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #281 na: Svibanj 17, 2011, 11:37:57 » |
Odgovor
|
Baš da vas pitam nešto, zašto mislite da ih je potrebno šišati na kratko ako su vam ovako slatki, zgodni i sve ono naj  . Zato jer se znoje, po danu, noći  Meni se Lovro isto znoji,i to užasno jako, imao kratku ili dužu kosu. Uvijek je to kod njega isto. Ali ga ne šišam radi toga. Ništa se manje ne znoji sa kraćom kosom.  Barem je kod nas tako. I Lana se oznoji i znojila se još i više kao mala, ali uvijek je imala dugu kosu. I nikad nam to nije predstavljalo neki problem. Tako je kako je.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #283 na: Svibanj 17, 2011, 11:53:21 » |
Odgovor
|
Ja mislim da su to prazne priče da kosa jača ako se šiša  Jednostavno ne vjerujem u to  Mislim, normalno mi je da se trebaju šišati oštećeni vrhovi, al da će biti gušća i jača kosa ako se šiša u to ne vjerujem  Evo ja nisam dijete al imam jako dugu i jako gustu kosu a šišam je jako rijetko 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #284 na: Svibanj 17, 2011, 11:56:17 » |
Odgovor
|
Ali ako vam je sladak ovako nemojte ga onda ošišati jako. Samo neka malo podkrati i napravi neku formicu.  Mi Lovreka nikad nismo šišali na full kratko. A sad što se jačanja tiče, nisam frizer pa nemogu tvrditi točno, ali znam iz našeg iskustva. Dakle, Lana ima kosu dugu, gustu, čak se usudim reči i pre gustu. Kao bebu tj nismo ju nikad šišali, prvo šišanje tj ravnanje kose je bilo mislim negdje sa 3 godine. Bila joj je kosica mekana kao paperje, koje nije otpalo, nismo ju šišali a kosa je rasla i samo se zgušnjavala i čvrsnulo. Tako da nažalost, teorija o jačanju kose dok se šiša meni ne drži vodu. Ali ponavljam, nisam te struke pa nemogu ništa tvrditi, samo govorim kako je to kod nas bilo. A i kod Lovre je bilo slično. Skrtili smo mu kosu prilično kasno, nikad šišali puno i on evo ima baš čvrstu i gustu kosu. Naravno, ne kao ona, ali ima. I to ništa nije postignuto nekim redovitim šišanjem i kraćenjem kose. Jer ja osobno ne vjerujem u te priče.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #285 na: Svibanj 17, 2011, 12:01:23 » |
Odgovor
|
Mlana, i ja sam Steli prvi put skratila kosu kad je imala 3,5 godine.. I to smo joj full malo skratili. A ima jako dugu i jako gustu kosu za dijete A Luni svako malo štricnem šiške pa opet te šiške izgledaju kao par dlaka na čelu.  Zato i meni ta teorija o jačanju kose nije pouzdana.... Al ima ovdje frizerki pa nam mogu one reči ... Alo Lela, Yo mamma, prosvijetlite nas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

|
 |
« Odgovor #286 na: Svibanj 17, 2011, 12:02:46 » |
Odgovor
|
Sto se tice sisanja i jacanja kose to nema nikakav argument  kosa je takva kakva je i samo se moze potkratiti da bi izgledala zdravija a dakako da zdrava kosa dobije volumen nebitno o njenoj jacini i gustoci.  Mi smo se sisali vec nekoliko puta ali to je koma  toliko je nemiran da ga sisam 2 dana, jedan dan zapocnem a drugi zavrsim i to opet ni na sta ne lici.  Imam profi makaze sa jako ostrim vrhom pa se toliko bojim da ga ne ozlijedim  a on se vrti, skace, bjezi... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #287 na: Svibanj 17, 2011, 12:03:42 » |
Odgovor
|
Ja gledam po Dini, prvo smo mu mi pomalo kratili kosicu i kako je rasla tako je bivala sve gušća i čvršća, prvi smo ga put ošišali kad je imao godinu dana i kosicu tada dugu kao sad Mario, i tako da smo mu malo skratili kosu sa svih strana i donekle ju oblikovali dok mu je već nakon godine i pol kosica bila toliko gusta da ga je teta frizerka tada s mašinicom ošišala i bilo mu je super Mariu je kosica mekana, tanka i kad se namoči mu kosa dođe do leđa  a po cijeloj glavici strši na sve strane Naravno da ga ne želim ošišati na kratko nego da mu skrati kosicu sa svih strana i to dosta (jer je fakat duga kosica) i oblikuje frizuricu po njegovoj glavici  Mislim da je to potrebno jer lako za to što se on oznoji, ali mu onda kosa izgleda kao metla - strši svuda i na sve strane u stotine čuperaka, pa smatram da mu oblikuje kosu lijepo kao pravom dečkiću nemože ne biti dobro
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #289 na: Svibanj 17, 2011, 12:07:55 » |
Odgovor
|
Uni, znam o čemu pričaš. To je njegova prva mekana kosica, koja izgleda ko paperje i strši svakako ... Tako je meni kod Lune, ošišam joj šiške, al sa strane i nazad ta kosica strši i nema nikakav oblik. Meni je najgore što to izgleda neuredno pa bi joj zato htjela malo skratiti al ne znam kako to izvest 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #291 na: Svibanj 17, 2011, 12:11:37 » |
Odgovor
|
Jose, eto vidiš  zato idem kod frizerke jer znam da će mu onda bolje i ljepše napraviti frizuricu od te kosice nego da ga mi podšišamo doma malo po malo  Lela, imat će i Mario gustu kosicu i čvrstu - Dini je bila prva kosica ista kao i Mariu, samo smo njega ranije odlučili ošišati nego Maria, ali baš to, ovu kosicu nije baš lako ukrotiti  i hoću da izgleda kao dečkić a ne kao curica
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #292 na: Svibanj 17, 2011, 12:12:13 » |
Odgovor
|
Uni, naravno da ga treba ošišati da dobije neku formicu. To i mi radimo. I vjerujem da će biti presladak.  A to što ljudi misle da je curica, ma  Lana je valjda već i u školu krenula, kosu do guze, bila joj je svezana u rep i imala je šilt kapu prepunu šljokica a meni žena veli, joj blago vam se kako vam je sin predivan aaff aaff Kakav sin......dakle, imali oni dugu ili kratku kosu uvijek će biti ljudi koji će govoriti krivo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #293 na: Svibanj 17, 2011, 12:14:09 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #294 na: Svibanj 17, 2011, 12:16:55 » |
Odgovor
|
ma da, Mario je kao i Dino uvijek u plavom ili plavo-sivom, i kad gledaš s leđa, kosica mu ide preko cijelog vrata, i da mu staviš špangicu u kosu, stvarno bi izgledao kao curica, ali ono, sav u plavom, crne tenisice, onako jak i čvrst, ali da, curica je  Jose  jedva sam mm obradila da ga moramo ošišati jer mu je prevruće s tom kosom i da mu je zbog toga jastuk mokar dok spava, jer je on inzistirao na tome da ga ne šišamo i da čekamo ljeto, iako su mu svi rekli da bi već bilo vrijeme da ga ošišamo jer mu je preduga kosica, tako da ti šuti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #296 na: Svibanj 17, 2011, 12:19:56 » |
Odgovor
|
Uni, nemoj ga puno šišnuti. samo vrhove. Presladak je ovako.  Pusta muža da uživa u njegovoj "dugoj" kosici barem do mora..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #297 na: Svibanj 17, 2011, 12:21:11 » |
Odgovor
|
Uni  moram javiti tm da tvoje namjere šišanja nisu iskrene 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #299 na: Svibanj 17, 2011, 12:30:45 » |
Odgovor
|
Jesi ti naša prijateljica (barem moja) ali mi je drag i tm. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|