Josipaorama
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
|
 |
« na: Veljača 15, 2011, 10:30:03 » |
Odgovor
|
Jel vaša djeca imaju isti ritual za spavanje tj. dal idu spavati s nečim ili samo jednostavo legnu u krevet i spavaju (što sumnjam  ) Moja Stela od kada je se rješila dude za spavanje nosi sa sobom jednu majicu i s njom se mazi po nosu i miriše ju dok ne zaspe. Luna ima punu opremu  jedna duda u ruci, jedna u ustima i ispod pazuhe zagrli bočicu čokolina  I naravno da i ja ležim između njih dok ne zaspu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #1 na: Veljača 15, 2011, 10:44:40 » |
Odgovor
|
Pia u kinderbetu leži s 7 medvjedića dobra srca, jednim smeđim medvjedićem, miffy, malom peppom i još zna tražiti da joj donesem još neko čudo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #2 na: Veljača 15, 2011, 11:11:25 » |
Odgovor
|
moja Eva od kad se "riješila" sisanja ide u krevet sa jednim mišom, sa nekim zecom i sa Fifi, i još mora staviti ruku na moju cicu i tako dok ne zaspe  i svi zajedno lijepo spavamo u našem krevetu  (i mm i ja naravno  )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #6 na: Veljača 16, 2011, 02:17:22 » |
Odgovor
|
Kod nas se proces uspavljivanja već godinama zove kodnim imenom "deka-duda"  . Naime, kod Franje nema spavanja bez barem jedne dekice s kojom se mazi i dude (= bočice) toplog mlijeka koju popije u krevetu. Čak ponekad prođe bez dude, al je dekica imperativ. Onda sav sretan zabije nos u nju, smješka se i veli: "Hanjo miši (= miriši) dekicu" Sva sreća da se nije vezao samo za jednu dekicu-mazilicu, neg ima više njih koje cirkuliraju u tu svrhu ... inače bi bilo gadno kad bi ju morala oprati  . A Tomi zasad najlakše zaspi s cicom u ustima  . Ako to ne upali, onda ga utrpam u kolica i vozimo krugove po stanu. Obično za 5 minuta ćori  . E, da, i obavezno mora biti toliko debelo ušuškan da se sav oznoji. Onda je najsretniji ... zimogrozno moje  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|
Vesna
Gost
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljača 16, 2011, 09:06:19 » |
Odgovor
|
Lara spava sa jednom dudom u ustima, jednom u ruci i to je stalno, a igračke se mjenjaju  od plišanca do slikovnica...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljača 16, 2011, 10:40:42 » |
Odgovor
|
Lovro bez "vavice" nikud ne ide. Bez njega nema šanse da bi zaspao. A to je jedan mali crno bijeli plišani pas sa klempavim ušima. Još je to od Lančice dok je bila mala. Njoj se nikad nije sviđao, a on bez njega nemože. Probušio mu je jedno uho, zapravo toliko se izlizalo od diranja. Tu stavi prst i grebe i tako zaspe.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #10 na: Veljača 27, 2011, 15:03:30 » |
Odgovor
|
kakve gaze  cijeli arsenal on vuče sa sobom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #12 na: Veljača 27, 2011, 15:08:16 » |
Odgovor
|
aha... a jest smiješan  i eva bi štošta uzela ali ja ne dam više od ovog, di bi nam bio kraj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #13 na: Veljača 27, 2011, 15:11:43 » |
Odgovor
|
a vi ste stvarno full  a ja kad ga legnem sa svim tim, moram pokrit i Pilicu, i poljubit ga, i reć laku noć, lijepo sanjaj , i bla bla 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nunchica
|
 |
« Odgovor #14 na: Veljača 27, 2011, 15:12:44 » |
Odgovor
|
Vaši svašta nose u krevet  Mojoj ne treba ništa osim mene  nema šanse da će zaspati sama a i nikakve igračke mi nisu zamjena
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #15 na: Veljača 28, 2011, 08:53:32 » |
Odgovor
|
a vi ste stvarno full  a ja kad ga legnem sa svim tim, moram pokrit i Pilicu, i poljubit ga, i reć laku noć, lijepo sanjaj , i bla bla  Preslatko Nama se svakim danom povećava broj igračaka u krevetu  još malo i morat ćemo kupiti bračni kinderbet 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #17 na: Veljača 28, 2011, 09:00:45 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #18 na: Lipanj 01, 2011, 10:22:49 » |
Odgovor
|
...samo jedna gračka ide s nama već neko vrijeme, svaku večer druga, i fora joj je to biranje koja će ići 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #19 na: Lipanj 01, 2011, 10:24:02 » |
Odgovor
|
u nas uvijek puuuuno gagica  (gaze, barem 3) kušin njegov i Pilica (jedan medo).... sreća pa se riješio dude, to je koma kad on ide leć  ne vidi kuda hoda od svih tih silnih stvari koje nosi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

|
 |
« Odgovor #20 na: Lipanj 01, 2011, 10:40:10 » |
Odgovor
|
Franjo se i dalje sav omeće s dekicama kad ide spavati  . Osim one s kojom se pokriva, još mora imati najmanje tri s kojima se mazi. Nosi ih i u vrtić, što nije neki problem, osim kad pokušava ponijeti "dekicu" 90x200 cm  . Mi ga već odavno zovemo Linus  . I naravno, duda mlijeka. Osim za vrtić - tu sam ga uspjela odgovoriti da ju ne nosi  . A Tomi nema pravila. Nekad mu je dosta duda mlijeka, nekad hoće da ga se malo mazi, nekad se samo okrene na drugu stranu i zaspi  ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #21 na: Lipanj 01, 2011, 10:41:22 » |
Odgovor
|
Lovro je i dalje vjeran svom Vavici. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #22 na: Lipanj 01, 2011, 10:45:01 » |
Odgovor
|
Stela od kada nema dude  ne nosi jednu majicu za spavanje već sve tri majice moraju s njom u krevet  Luna još uvijek jednu dudu u usta a drugu u ruku  Ona voli i bocu soka zagrliti i tako zaspati, al ja joj nedam jer mi sve prospe po krevetu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Vesna
Gost
|
 |
« Odgovor #24 na: Lipanj 01, 2011, 16:05:22 » |
Odgovor
|
I dalje su joj dvije dude glavne, a ponekad ponese još nešto...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

|
 |
« Odgovor #26 na: Lipanj 02, 2011, 00:01:16 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #27 na: Lipanj 02, 2011, 00:09:30 » |
Odgovor
|
nikola nosi 4 plišanca (malog i velikog magarca, slona i plišanu gitaru) i to je to  a toni cicu  kad radim popodne, onda ga tata nosi po sobi i nagovara da uzme dudu da lakše zaspe, jer mora nešto cuclati da bi zaspao 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #28 na: Rujan 10, 2011, 07:13:58 » |
Odgovor
|
zadnjih mjesec dana imamo novu spiku za odlazak na spavanje. naime, ja u toku večeri stavim neku igračku ispod jastuka da Eva ne vidi, i onda ona sva sretna ide u krevet da vidi ko ju čeka, ko joj je došao (misli da oni sami dođu  ) i uvijek se iznenadi kako duuugo nije došao taj i taj. a ja izvlačim i neke igračke koje su spremljene pa joj baš bude surprise  tako da svaku večer veseli odlazimo u krevet, bez pogovora, da vidimo ko nas čeka...  jedino što ja ne smijem zaboraviti smjestiti igračku prije 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|