Josipaorama
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
|
 |
« na: Veljača 25, 2011, 12:23:27 » |
Odgovor
|
Koja je najdraža igračka vaših mališana ? S čim se najviše vole igrati ? Kod nas je konj br. 1 ito, bilo kakav konj, od onih malih minis konjića pa do onih konjića s dugom kosom ili konja na kojeg sjednje i ljulja se ... Došla je u fazu da šta god je upitaš, odgovor je konj.  Luna još nema svoje najdraže..... trenutno se najviše voli igrati s tutom... po cili dan je vuče po kući 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #1 na: Veljača 25, 2011, 12:26:33 » |
Odgovor
|
Gormiti, transformeri i lego factory su kod nas broj 1.  Ali u zadnje vrijeme igramo neće te vjerovati šta, zapravo kartamo UNO redovito svaki dan. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #2 na: Veljača 25, 2011, 12:28:17 » |
Odgovor
|
::m''m:: Medvjedići dobra srca , plišanci i još jedan obični plišani medo iako ni to nisu igračke koje cijelo vrijeme drži u rukama
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #4 na: Veljača 25, 2011, 12:58:07 » |
Odgovor
|
nema najdraže, malo ovo, malo ono... u krevet ih nosi 3, u vrtić je prije samo fifi nosila, u zadnje vrijeme bira između nje, miša i zeca, ali samo sa jednim od toga ide po dogovoru sa mnom  ma još je mala, nju sve zanima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #5 na: Veljača 25, 2011, 13:16:24 » |
Odgovor
|
Definitivno autići  . Imamo ih valjda oko 200  , dio kod nas, dio dolje kod svekija. I svaki put kad idemo u dućan: Franjo, kaj si hoćeš kupiti? - Autić!  ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|
nunchica
|
 |
« Odgovor #6 na: Veljača 25, 2011, 14:06:57 » |
Odgovor
|
::m''m:: kod Rite se to stalno mijenja...sad se trenutno igra sa bebama vrtića,ona je teta pa ih previja,dava jesti i tako, znači bebe i njihove bočice,duduce i ostale stvari. Lego kockice voli i beados kuglice su sad trenutno napete  ali sutra će već nešto drugo izmisliti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljača 25, 2011, 14:11:44 » |
Odgovor
|
trenutno fifi i medvjedic dobra srca rozi pa me tlaci da joj kupim i zelenog  i jedan veliki zec sa dugim usima s kojim izmedju ostalog spava i koji pored nje sjedi kad se gledaju crtici Kika i mene moja davi da joj kupim plavog Teglića 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljača 25, 2011, 14:13:44 » |
Odgovor
|
Moja ima rozog medvjedića al nije joj baš napet 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Bee
Povjerite se

|
 |
« Odgovor #10 na: Veljača 26, 2011, 00:45:27 » |
Odgovor
|
Ivanu su sad napete sve druge stvari samo ne igračke  knjige obožava, slikovnice, novine, kataloge, letke... to zna listat i po sat vremena u kuhinji sam mu dala jednu ladicu i stavila neke stare kuhače i zdjelice pa to prenosi u dnevni...vraća u ladicu...pa opet u dnevni... vadi pelene i kreme (i ostale stvari) iz ladice sa njegovim stvarima, pa ih opet vraća unutra...i tako u krug... obožava u kupaonici kopat po ladicama sa mojim stvarima... kreme, šminke i ostalo prazne plastične boce od igračaka se poigra sa svime po malo ali to kratko traje, jedino koga stvarno voli je tigar (winnie pooh). Ima ga godinu i 2 mjeseca i stalno s njim spava, maze se, po novom mi ga gurne pod nos pa ga i ja moram ljubit, jedno vrijeme ga je vucarao i okolo (u grad, kod mojih...) a sada mu moram i pelenu stavljat  pa to izgleda ovako http://img204.imageshack.us/i/31012011y.jpg/ Jedan dan ga je skoro fras stresao kad ga je vidio u mašini da se pere, brižno moje dijete 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #12 na: Veljača 28, 2011, 08:37:45 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #13 na: Veljača 28, 2011, 08:48:49 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #16 na: Veljača 28, 2011, 10:54:25 » |
Odgovor
|
Tigar i pelena 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #17 na: Veljača 28, 2011, 12:32:18 » |
Odgovor
|
jel i njemu morate pelenu stavljat  To sam baš ja htjela reći  Nego, zaboravila sam tu spomenuti Tomislava - je da ima samo 5 mjeseci, al i on ima svoje omiljene igračke  . Nakon kaj ga je prošla faza zvečkanja svim i svačim, sada se najradije igra sa šarenim malim lopticama koje mu stanu u šakicu i balonima  . Još ak su loptice i baloni poluispuhani pa ih može gnječiti i žvakati, veselju nema kraja  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|
lina-cokolina
|
 |
« Odgovor #18 na: Veljača 28, 2011, 14:02:19 » |
Odgovor
|
naj draža igračka mariti je veeelika fifi plišana s kojim spava a nea voli one male češljiće, fen, lutkice, mali servis za kavu plastični, malo kuhalo 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 28, 2011, 14:04:37 do lina-cokolina »
|
Evidentirano
|
nea 12.2008 marita 2.2010 lana 1.2012
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #19 na: Veljača 28, 2011, 15:15:18 » |
Odgovor
|
nikola nekako najviše voli autiće  od tih autića tu se ubraja roary (ima ih 4 kom različite veličine) i vlakić tomica (njih ima neznam koliko, također različite veličine, i čak jednog sa vagonima i tračnicama) ima i hrpe nekih običnih autića, s kojima se isto često igra  zatim obožava formulu koju je dobio za Božić, i još 2 tako velika auta, jedan džip i jedan kamion  voli i puzzle (kojih sam se u zadnje vrijeme nakupovala za idućih 20 godina) a toni.... pa sve što se može stviti u usta i prožvakati je ok 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bubica
|
 |
« Odgovor #20 na: Ožujak 02, 2011, 10:29:42 » |
Odgovor
|
Omiljena igračka hm. Kod Petra trenutno su to autići, a na drugom mjestu lopte. Kod Ivana neznam, smjenjuju se kvačice, telefon (pravi), ključevi, a jedno 3 mjeseca to je bila plastična košara koju sam kupila s namjerom da u njoj držimo prljavi veš. Naravno, ta tri mjeseca smjeli smo samo igračke stavit u nju, a on ju je nananšao po stanu, punio, praznio, zavlačio se u nju; malo je falilo da ju uzme u krevet na spavanje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ivan 14.10.2007. Petar 13.07.2009.
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #21 na: Siječanj 22, 2012, 12:54:14 » |
Odgovor
|
Trenutno je to Lala loopsy i konji...kao i Stela sve što je konj je za nju predivno i od toga se ne odvaja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #22 na: Siječanj 22, 2012, 15:15:58 » |
Odgovor
|
i dalje nemamo najdražu, kao ni najdraži crtić, nekad vuče jednu stalno, nekad drugu... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #24 na: Veljača 15, 2012, 10:36:53 » |
Odgovor
|
Steli je još uvjek konj zakon. Trenutno stalno vuče za sobom onog plišanog minis konjića što pjeva (iako je već drugi dan prestao pjevati  ). Lunu su sada najdraže kockice  Samo se s njima igra. Uvijek ih ziđe u zrak i onda kad ih sve nazida, ruši ih nogom. To joj je omiljena igra 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #26 na: Veljača 15, 2012, 12:18:02 » |
Odgovor
|
Definitivno autići  . Imamo ih valjda oko 200  , dio kod nas, dio dolje kod svekija. I svaki put kad idemo u dućan: Franjo, kaj si hoćeš kupiti? - Autić!  ...  Leon u zadnje vrijeme samo autiće male nosa sa sobom uvijek. u vrtić i u krevetić i u wc  ovako kod nas isto
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #27 na: Veljača 15, 2012, 12:53:15 » |
Odgovor
|
Vidiš i pristojni su i igraju se 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vesna
Gost
|
 |
« Odgovor #28 na: Veljača 25, 2012, 11:40:20 » |
Odgovor
|
Lara je dobila prošli vikend bambija i ne odvaja se od njega, tako da joj je to trenutno najdraže...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
rioss
|
 |
« Odgovor #29 na: Veljača 25, 2012, 14:11:55 » |
Odgovor
|
bee ista stvar kod nas  ivan ima tog istog  tigra ali on nama samo stoji u krevetu i kad ga odvedem spavati tigar mu prica-tj ja uzmeme tigra pa ga pitam nesto sto je aktualno taj dan i onda se oni zagrle i zaspeeeee a pauli samo nek je princeza
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|