Marre
Moderator!
Diplomirani ovisnik o pisanju

|
 |
« na: Prosinac 31, 2007, 18:45:50 » |
Odgovor
|
Josip u zadnje vrijeme strasno voli spavati na jastuku od MM, dugacak je, mekan ali i malo visok, to je neki antialergijski. U krevetic ga stavljam bez jastuka jer me nekako strah  No on se po noci uvlaci u nas krevet i cim osjeti jastuk zaspe kao bubica, dobro mozda voli i da spava sa nama  razmazenko, sve je njegov tata kriv  Kada ste im vi stavili jastucice i sto mislite do kad je to opasno za malu djecu?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ami
Svakodnevno piskaralo

|
 |
« Odgovor #1 na: Siječanj 03, 2008, 15:19:44 » |
Odgovor
|
Moja Amina vec neko vrijeme spava na jastuku. Nije visok mekan je i dugacak neznam kako da ti opisem kako izgleda 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Amina 10.09.2006 Jedina moja dajes mi snagu da idem dalje....
|
|
|
Bubamara

Romantična kreativka
|
 |
« Odgovor #2 na: Siječanj 04, 2008, 13:52:48 » |
Odgovor
|
Moj će sin uskoro tri godine i još ne spava na jastuku,negdje sam čula da je djetetu potreban jastuk,kada samo počne stavljati pod glavu,pokrivač,igračku ili nešto što mu je zgodno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Osmijeh je najbolji poklon,jedna veličina odgovara svima!!!!!!!!!!!!!!!!
LUCIJA & DOMAGOJ
|
|
|
MonaLissa
Fata viam invenient
Administrator

Fas est et ab hoste doceri
|
 |
« Odgovor #3 na: Siječanj 05, 2008, 19:57:16 » |
Odgovor
|
Ja sam mojoj stavljala ali onaj jako tanki međutim ona ga sama izgura i ne spava na njemu tako da joj ni ne stavljam...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #5 na: Ožujak 27, 2008, 21:34:40 » |
Odgovor
|
dok su spavali u kinderbetu, stavila sam im veliki jastuk ispod madraca da bude glava malo viša od ostatka tijela, radi lakšeg disanja, a kad su bili veći 8-9 mjeseci stavljala sam im mali, tanji jastuk pod glavu, sad spavaju u krevetima i imaju normalni veliki jastuk, ali ne debeli.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dadls
|
 |
« Odgovor #6 na: Travanj 04, 2008, 21:51:33 » |
Odgovor
|
Moja se baci na moj jastuk i to je to; kad zaspi vraćam je u njen krevetić i tamo spava bez jastuka.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pretty78
|
 |
« Odgovor #7 na: Svibanj 18, 2008, 22:05:20 » |
Odgovor
|
Mare jako voli da spava na jastuku i to mislim da sto vislji jastuk to ona vise voli....ima svoj mali ali redovno legne na moj visoki ili na svoj dobaci neku mekanu igracku iz krevetica da bude vislji.Ponekad kad vidim kako je visoko namestila uplasim se za kicmu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas; Ne znam mesto na kom zivi ili pociva; Ne znam zasto nju i san mi java pokriva; Mozda spava, i grob tuzno neguje joj stas. Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas. Mozda spava sa ocima izvan svakog zla, Izvan stvari, iluzija, izvan zivota, I s njom spava, nevidjena, njena lepota; Mozda zivi i doci ce posle ovog sna. Mozda spava sa ocima izvan svakog zla  
|
|
|
marty
Svakodnevno piskaralo

Ivo,10.01.2007
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 19, 2008, 09:38:51 » |
Odgovor
|
Moja se baci na moj jastuk i to je to; kad zaspi vraćam je u njen krevetić i tamo spava bez jastuka.
isto ovako
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
MonaLissa
Fata viam invenient
Administrator

Fas est et ab hoste doceri
|
 |
« Odgovor #10 na: Kolovoz 13, 2008, 18:02:07 » |
Odgovor
|
Dobila sam neki jastuk od merino vune, i kad sam ga donjela kuci odmah je rekla da je to njen, i sad ne ide bez njega spavati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Ivanka F.
Povjerite se

15.09.2006
|
 |
« Odgovor #12 na: Prosinac 16, 2008, 10:12:41 » |
Odgovor
|
Cure našla sam ovaj topic ali nisam baš sigurna,muči me što Igor sad hoće veći jastuk. Kad dođee k nama u krevet spava na medicinskom koji je dosta visok,a svoj tanki samo grli. Sad ima svoj pravi krevet i treba mu sve malo veće.  Napokon smo se riješili kindića 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #13 na: Prosinac 16, 2008, 10:39:15 » |
Odgovor
|
Pia spava na svom jastuku, onaj tanki mali 60x40, kupila ga prije nego se rodila, a otkako se još na moru počela valjati po mom jastuku prije nego zaspi i jastuke obožava, stavila sam joj njen  . Ja sretna, ona sretna. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #15 na: Prosinac 16, 2008, 13:46:38 » |
Odgovor
|
pikolo ima svoj mali jastučić, ali nikad ne spava na njemu, tj. ja mu ga još nisam stavljala... nisam primjetila da baš voli bit na jastuku, pa mislim da ni nema potrebe
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nivea
Gost
|
 |
« Odgovor #16 na: Prosinac 16, 2008, 13:48:27 » |
Odgovor
|
damjan od šest mjeseci spava na jastuku
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nunchica
|
 |
« Odgovor #17 na: Prosinac 16, 2008, 13:59:56 » |
Odgovor
|
Rita nema svoj jastuk,za sad joj je dobro i bez njega a kad ćemo ga početi koristiti ne znam ni sama  Kad je sa nama u krevetu zna se zavaliti na moj jastuk ali nikada tako nije zaspala,više se igra.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
candy
Početnik u pisanju
|
 |
« Odgovor #18 na: Prosinac 23, 2008, 23:12:06 » |
Odgovor
|
gabi isto spava bez jastuka,tj ima jedan u krevetiču mali tanki i mekani pa ga nekada malo svrče uz sebe jer voli uz njega spavati ali spava na ravnom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kmee
Često pišem

|
 |
« Odgovor #19 na: Prosinac 24, 2008, 21:16:18 » |
Odgovor
|
Moja je rođena s refluksom pa od rođenja koristimo od chicca sicurity night jastuk naučila se na njega i voli ga jako 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #21 na: Veljača 03, 2009, 12:08:55 » |
Odgovor
|
mi još ne spavamo na jastuku... nije nikad tražio, i mislim da mu nije ni potrebno, i da mu je zdravije na ravnom...kad bude sam htio dat ću mu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nunchica
|
 |
« Odgovor #22 na: Ožujak 14, 2009, 14:52:50 » |
Odgovor
|
Moja je još bez jastuka,koliko ona nemirno spava i da joj ga stavim ne znam gdje bi završio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #23 na: Ožujak 14, 2009, 16:11:11 » |
Odgovor
|
Mi smo uveli mali jastucic onako malo tanji,tek toliko da nije skroz na ravnom kad je Noa imao bronhitis,da muje lakse disati i vidim da mu to odgovara... Al isto kad se uvali kod nas spava s nama na nasin jastucima koji su veliki i mekani,jednostavno utone u njega i odmah zaspe  e sad dal je to zbog jastuka il sto je s nama neznam  Loreni nisam sigurno do 3 godine stavljala jastuk,sad ima 7 pa jos uvjek ju cesce nadjem pokraj nego na jastuku
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
|
|
|
|
|
|
lena_p
|
 |
« Odgovor #25 na: Ožujak 14, 2009, 22:19:00 » |
Odgovor
|
moja spava bez jastuka ali par puta kada je popodne spavala kod none vidjela sam da joj paše niski jastuk tako da joj namjeravam kupiti i to onaj od chicca ortopedski i jako je tanak
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #26 na: Ožujak 14, 2009, 22:20:10 » |
Odgovor
|
mi još nemamo jastuk 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #27 na: Ožujak 15, 2009, 12:47:42 » |
Odgovor
|
Eto je, spava na mminom najvećem i najmekanijem jastuku... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #28 na: Ožujak 15, 2009, 12:49:44 » |
Odgovor
|
o sunce malo......  pikolo jošnije izrazio neku posebnu želju za jastkom, pa mu ga nisam stavljala, iako ima nekoliko svojih jastučića, među kojima i jedan anatomski........ nekoliko puta (kad je bio bolestan) je spavao samnom u krevetu, pa je zaspo na jastuku, ali uvijek bi završio negdje ispod ili pored jastuka  tako da, mislim da mu još netreba, i da mu samo smeta, jer se nemože sam ljepo namjestit, kad se stalno vrti po krevetu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #29 na: Ožujak 15, 2009, 13:00:03 » |
Odgovor
|
Neli znam ju po noći s jastukom zavarati  Kad se probudi traži meni u krevet, uzmem ju stavim na svoj jastuk i kad ponovo zaspi skupa s jastukom ju preselim u kind... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|