neli
Počasni član
Diplomirani ovisnik o pisanju
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #30 na: Ožujak 15, 2009, 13:00:35 » |
Odgovor
|
pametno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #32 na: Travanj 06, 2009, 23:09:56 » |
Odgovor
|
evo, probavali mi u zadnjih par dana jastuk, ali nema šanse..... voli zaspati na njemu, ali ne i odspavati cijelu noć... samo otpuže ispod njega, i smeta mu, pa kad zaspe, ja mu ga maknem....
i bolje, zdravije je na ravnom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #34 na: Travanj 07, 2009, 16:52:02 » |
Odgovor
|
Neli tako je i Pia u početku, zaspala na njemu i spuznula s njega, a sad  zagrli ga s dvije ruke 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #35 na: Travanj 08, 2009, 12:03:46 » |
Odgovor
|
pia  ma moj je jako nemiran kad spava, ima ga posvuda  pa onda jastuk nema teorije da ostane na mjestu....... neka, ima vremena, kad bude malo mirnije spavao, dobit će ga
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mala vjestica22
|
 |
« Odgovor #36 na: Prosinac 05, 2009, 13:18:18 » |
Odgovor
|
joj cure sto sam se ja sada nasmijala s mojim sinom!  bio je premoren i nervozan pa sam ga ostavila u njegovoj hranilici da zaspi, dala mu njegov jastucic (bez jastucica nema spavanja), ali ga nije htio, stalno ga je baco i nastavljo s drekom... tako jedno x puta, baci jastuk, ja mu dam... i ja uzmem njegov jastucic, stavim ga sebi pod glavu i kao ajam,a on, frajer, otme mi jastuk, izvali se na njega i zaspi...  moram naglasit da jastucic koristimo samo dok je u hranilici, kad ga prebacim u krevetic nedam mu, smatram da mu je jos rano...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #37 na: Veljača 25, 2010, 18:34:19 » |
Odgovor
|
Ima dana kad traži da joj maknem jastuk, a nekad jo treba...pustim joj da bira.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #38 na: Ožujak 01, 2010, 14:00:07 » |
Odgovor
|
Eva ne spava s jastukom, i mislim da ni neće tako skoro... ni ja ga baš ne koristim često 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #39 na: Ožujak 02, 2010, 01:23:56 » |
Odgovor
|
Ja sam u nekom od tih priručnika za odgoj djece pročitala da dijete nikako  ne bi trebalo spavati na jastuku prije navršenih 2 godine  . Na koncu je nama tako i ispalo  , nakon navršene 2 godine, i to ne mojom, nego Franjinom samostalnom odlukom  . Najprije dok je bio mala beba, imao je kolike, a za cicanja se jako nagutao zraka i nije mogao podrignuti, pa sam mu pomagala tako što sam mu složila laganu kosinu od 3-4 dekice, pa mu je glavica bila malo na povišenom i to mu je jako pasalo. Poslije, kad su ti problemi prošli, nije nikad imao jastuk, niti ga je tražio, dapače, inzistirao je da mu glava bude na potpuno ravnom, čak bi znao izgurati sve kaj bi mu se našlo pod glavicom (deku, npr.) Kasnije, kad je već imao godinu i pol, skoro već i 2 godine, našao je među svojim spremljenim igračkama jedan jastuk-plišanac, igračku zapravo - jastučić na kojem je u jednom ćošku 3D kravica, točnije glava krave  . Odonda je obavezno kad je išao spavati tražio "Mama, mu!" i tako je taj jastučić-kravica bio s njim u kinderbetu - nit je ležao na njemu, nit ga je grlio, glavno da on zna da je jastuk tu, u kinderbetu. I otada sve jastuke po kući, i kod nas i kod svekija, zove "mu!" ...  Tek kasnije, kad je već prošao debelo dvije godine, otkrio je još jedan jastuk kaj je dobio na poklon, onakav mali, punjen sjeckanom spužvom, kakvoga ljudi drže na trosjedu za ukras. I tako je nekako sam spontano počeo navlačiti te jastuke pod glavu. Sada je situacija - u kinderbet mu složim ta dva jastučića jedan do drugog, taman da ispune prostor od jedne do druge stranice kinderbeta, on legne na njih, pokrijem ga dekicom i milina do jutra  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #40 na: Listopad 07, 2010, 21:52:11 » |
Odgovor
|
Kupila sam joj danas novi jastuk, puniji i eto je spava kao beba  htjela je odmah na spavanje kad ga je vidjela 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #41 na: Listopad 08, 2010, 09:07:17 » |
Odgovor
|
eva još uvijek spava bez jastuka 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vesna
Gost
|
 |
« Odgovor #44 na: Listopad 09, 2010, 10:10:12 » |
Odgovor
|
Moja spava na onom dječijem kaj nema ni centimetar debljine u njemu i uvijeh spava na trbuhu al joj ne smeta, zapravo joj služi da ga prije spavanja sto puta prebaci na jednu pa na drugu stranu !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #45 na: Listopad 09, 2010, 13:02:13 » |
Odgovor
|
Moje nikada nisu spavale sa jastukom  Nisu ga tražile a ja im ga i ne nudim  Jel im trebam dati jastuk 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #46 na: Listopad 09, 2010, 13:04:52 » |
Odgovor
|
Jel im trebam dati jastuk  ne!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #47 na: Listopad 09, 2010, 13:06:00 » |
Odgovor
|
Jel im trebam dati jastuk  ne! Kratko i jasno  hvala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #48 na: Listopad 09, 2010, 13:16:09 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

|
 |
« Odgovor #49 na: Listopad 27, 2010, 02:13:51 » |
Odgovor
|
Moj, iako smo ga u međuvremenu preselili iz kinderbeta u krevet, još uvijek ima ona dva gorespomenuta jastuka  i bez njih nema spavanja  , iako zapravo spava samo na jednom od njih, a drugi mu služi ko ukras  . Frka nastaje kad ih moram oprati (npr. polije ih mlijekom iz flašice), posebno ak nedajbože moram oba istovremeno prat  . Pa sam smislila rješenje da mu njegov stari tanki baby poplunić presložim ko jastuk pa onda na njemu spava  . A i u vrtiću, ko i ostala djeca, spava s jastukom, tak da ne vidim niš loše u tome da ima jastuk ak hoće ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #50 na: Listopad 27, 2010, 08:45:30 » |
Odgovor
|
krezo, vi u vrtiću imate jastuke ? Kod nas nema  Djeca spavaju bez jastuka, a možeš djetetu ako hoćeš donjeti njegov jastuk 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #51 na: Listopad 27, 2010, 08:51:35 » |
Odgovor
|
Ne mogu se sjetiti jel Pia ima jastuk u vrtiću  No, noćas je spavala s mojim velikim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

|
 |
« Odgovor #52 na: Listopad 27, 2010, 15:24:45 » |
Odgovor
|
krezo, vi u vrtiću imate jastuke ? Kod nas nema  Djeca spavaju bez jastuka, a možeš djetetu ako hoćeš donjeti njegov jastuk  Da  ... bar koliko sam ja vidla, ak sam dobro vidla ...  ::m''m:: A u ovom drugom vrtiću u koji smo isto upali pa otkazali, imaju princip ko i u vašem - nema jastuka, možeš djetetu donijeti njegov ak baš inzistira, al, kao, preporuča se da se jastuk ne koristi uopće ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Vesna
Gost
|
 |
« Odgovor #54 na: Lipanj 19, 2011, 09:13:22 » |
Odgovor
|
Lara si u zadnje vrijeme presavine na pola onaj tanki jastuk (vidjela je to od tate  ) pa je spavala tako, pa sam joj jučer ponudila malo deblji i oduševila se, odmah je bacila onaj stari iz kreveta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #55 na: Lipanj 19, 2011, 09:19:13 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #56 na: Lipanj 20, 2011, 09:00:05 » |
Odgovor
|
Leon ima svoj mali tanki i uvijek na njemu spava, tj na njemu zaspe a ujutro ga uvijek nađem negdje drugo  a Luki spava na normalnom velikom, kao i mi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #57 na: Lipanj 22, 2011, 21:59:19 » |
Odgovor
|
nikola soava na malom jastuku, tj ima dva, jedan pored drugog, jer su dosta mali, al ovih dana idem kupiti njemu baš pravi jastuk, samo da nije predebeo.... već sam vidjela u jysku baš za njega  a toni još ne spava na jastuku, premali je još
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|