Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Bejbisiting?  (Posjeta: 686 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
lela-sa
Povjerite se
Diplomirani ovisnik o pisanju

« na: Svibanj 26, 2011, 16:15:15 »
OdgovorOdgovor

Ko je zadužen za čuvanje vaših kikića dok ste vi na poslu? Baka servis, vrtić ili neka zgodna bejbisiterka  ?
Kako ste se odlučili za to, je li presudila finansijska situacija pa ste odabrali najjeftiniju opciju ili pak vaš instinkt da će mu sa tom osobom ili osobama biti najbolje?
Evidentirano
Ijena
Administrator

« Odgovor #1 na: Svibanj 26, 2011, 16:35:34 »
OdgovorOdgovor

Čuvala je baka, a sad teta koja je jednom prilikom uskočila na mjesec dana. Zadovoljna sam  može uvijek bolje, ali sve u svemu ok 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

kika
Moderator

« Odgovor #2 na: Svibanj 27, 2011, 09:01:18 »
OdgovorOdgovor

nemam nikoga od obitelji u blizini, kad budem radila ostajat ce ako bude potrebe citavo vrijeme u vrticu, jer vecinom te baby siterice koje sam vidjela su bile tinejdjerke koje bas i ne paze pomno na djecu i vrlo su mlade i neiskusne a neke i zivcane koje to rade samo radi nekog djeparca  a one iz agencija sa dozvolom koje su obucene za to su dosta skupe, tako da kud god sam morala ici uvijek sam ju vukla sa sobom, par puta je ostala na sat dva sa susjedom i to je to, bitno je da covjek ima povjerenja u osobu sa kojom dijete ostaje jel  Roll Eyes
Evidentirano
zomato
Moderator
*

moje najdraže

« Odgovor #3 na: Lipanj 01, 2011, 10:06:21 »
OdgovorOdgovor

Eva ide u vrtić i to mi je najbolja i najjeftinija opcija 
kad nema vrtića ili ako negdje idem čuva je moja mama.
i nitko više.
Evidentirano

Don't dream your life, live your dreams!
Dani
Moderator

« Odgovor #4 na: Lipanj 01, 2011, 10:09:42 »
OdgovorOdgovor

moji su u vrtiću.
ispočetka je Lukasa na pola radnog vremena čuvala jedna teta,
i ona je bila krasna, ali to jednostavno tada nije funkcioniralo 
on je nije baš zavolio 

u vrtiću su super,
tu nemam nikoga od svoje obitelji, ali i da imam -oni bi išli u vrtić, to je sigurno 
samo eto, bilo bi lijepo da su tu blizu, da ih nekad mogu odvesti kod njih,
ili da nekad zajedno idemo kod njih.... 
Evidentirano
neli
Počasni član
*

mamine ljubavi....

« Odgovor #5 na: Lipanj 01, 2011, 23:46:59 »
OdgovorOdgovor

dok ne krenu u vrtić mm i ja smo u suprotnim smjenama pa se nekako snalazimo    sad ovaj tjedan ja radim od 13-21 jer je mm noćna, pa da može malo ujutro odspavati, a kad krenu u vrtić onda ću biti stalno ujutro i nekako ćemo se šlepati  jedna baka nam je u Os a druga totalno nezainteresirana za čuvanje (iako ona nije ni dolazila u obzir)
Evidentirano

...tu sam da ti nadu vratim, ako padneš, da te uhvatim...
dolph

« Odgovor #6 na: Lipanj 02, 2011, 08:50:29 »
OdgovorOdgovor

moja svekrva, a preko vikenda idemo kod mojih. u druge nemam povjerenja.
Što se zgodne babysitterice tiče - preko mene mrtve, muževe treba čuvat, jer se oni sami ne znaju..... 
Evidentirano

only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
spašena
Povjerite se

Bozji dar

« Odgovor #7 na: Studeni 09, 2011, 21:00:02 »
OdgovorOdgovor

mi smo trebali u vrtic , ali nakraju necemo do godinu i pol jer bi tek u 3 mj upali u grupu koja je formirana u 9 i marita je definitivno premala za njih jer je do 3 godine, nasli smo tetu cuvalicu, mlada je i draga ( njen decko je frend nas) ... ali  ALI ALI  I JOS JEDNOM ALI PAR STVARI ME BODE JAKO .. bile smo na kavi vec nekoliko puta... inace je jako draga i cuvat c emaritu par mjeseci
Evidentirano
bubica

« Odgovor #8 na: Studeni 10, 2011, 02:33:31 »
OdgovorOdgovor

moja svekrva, a preko vikenda idemo kod mojih. u druge nemam povjerenja.
Što se zgodne babysitterice tiče - preko mene mrtve, muževe treba čuvat, jer se oni sami ne znaju..... 

Istina 

Moje klince isto po potrebi pričuva svekrva.
Evidentirano

Ivan 14.10.2007.
Petar 13.07.2009.
antoniasb

« Odgovor #9 na: Studeni 10, 2011, 08:05:45 »
OdgovorOdgovor

dolph slažem se 
moje pričuva mama kada treba i tata pričuva Marinu,Luka mu je kao još mali pa ga je strah  i jednom je sa Lukom ostala moja teta,inače nitko drugi  a kasnije kada počnem raditi će u vrtić pa ćemo se nekako kombinirati ja,mm i moji 
Evidentirano
Anna8
Povjerite se

Ponosna mamica!

« Odgovor #10 na: Studeni 10, 2011, 08:27:04 »
OdgovorOdgovor

Mog Luku čuva vrtić i nitko drugi! 

Jedino kad smo u Bj ili Zd tamo ga moji ili muževi čuvaju.
Evidentirano

spašena
Povjerite se

Bozji dar

« Odgovor #11 na: Studeni 10, 2011, 08:35:50 »
OdgovorOdgovor

moja mama i svekrva rade .... za maritu bi uzanso bilo tesko se adaptirati  da dodje 3 mj pred kraj skolsk egopdione i tih par mejseci ce biti bejbisiterica ,  a o nda ide u vrtic
Evidentirano
Ijena
Administrator

« Odgovor #12 na: Studeni 10, 2011, 08:38:32 »
OdgovorOdgovor

Spašena, a što te točno bode kod te cure?
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

Josipaorama
Super moderator
*

« Odgovor #13 na: Studeni 10, 2011, 08:51:13 »
OdgovorOdgovor

I mene zanima 
A zašto misliš da bi joj se bilo teže adaptirati pred kraj vrtićke godine 
Ja upravo mislim suprotno.  Lakše je kad su ostala djeca već adaptirana i teta ima više vremena posvetit se njenoj adaptaciji, nego kad ima puno nove djece na početku godine pa svi plaču 
Evidentirano
Šmubulica

« Odgovor #14 na: Studeni 10, 2011, 09:23:41 »
OdgovorOdgovor

Ide u vrtić otkad je napunila 2 i pol godine, negdje iza 13h je pokupi najčešće dida i onda idu kod njih dok mi ne dođemo. 
Evidentirano

"Svašta se rodi u mutnoj vodi..."

BLUES  MUTNE VODE
spašena
Povjerite se

Bozji dar

« Odgovor #15 na: Studeni 10, 2011, 11:20:59 »
OdgovorOdgovor

ma svi su mi rekli, cak i prijateljica koja radi u vrticu da radije pricekam, znaci jaslicka grupa ,njih 22, hodaju,govore, jedu sami , kazu kad su ukakani, a marit akoja ima skoro 8,5 mj tek sad je u zacecima putanja d aju stavim u grupu gdj eje grupna dinamika vec definirana, da se navikne na 2 tete i onda u 5 opet mora mjenjatio vrtic jer pocinju
godisnji  i djeca se stavljaju u centrali vrtic jer masovno roditelji koriste stari u lipnju i onda pocinje ljeto pa smatram da mi ej bad da mjesec dana tuli da se adaptira na neku tetu i onda za nesto sitno opet u novi vrtic inove tete... zelim je postediti tog stresa  i upisati kad ce bitiveca i znatireci vode ili soka, i jestii.. poznajem u vrticu zapislenike, kazu da ima svega u jaslixkoj grupi a da ju radije psotedim to malositnoga pa u 9 upisem...

ne lezi mi to sto " svwe zna " cuvala je klince vec i sve  KAO ZNA, UOPCE ME NE ZANIMA BIORITAM te djece  NEGO KAKAV JE KOD MOJE CURKE,.,
 smeta me sto psuje ,rekla sma dane zelim da psuje
a valjd anikad nije niko dovlkno dobar za tvoje dijete 
Evidentirano
antoniasb

« Odgovor #16 na: Studeni 10, 2011, 12:11:46 »
OdgovorOdgovor

u jasličkoj skupini ne hodaju svi,  ne govore svi niti kažu kada su ukakani a pogotovo ne jedu sami   meni će luka krenuti od 2 mj. u jaslice i draže mi je to nego da ga čuva neka nepoznata cura samo meni je super što će ići sa marinom u grupu pa će mu biti puno lakše  
naravno da ćeš toj curi naći sto mana to je kod nas mama tako  Roll Eyes ali naviknit ćeš se sa vremenom   trebat će njoj i mariti vremena da se prilagode jedna na drugu
« Zadnja izmjena: Studeni 10, 2011, 12:14:14 do antoniasb » Evidentirano
Josipaorama
Super moderator
*

« Odgovor #17 na: Studeni 10, 2011, 12:30:02 »
OdgovorOdgovor

Da, moja je Luna već godinu  i dva mjeseca ide u jaslice i tek sad progovorila 
Al vidim da je u vas taj neki drugi sistem, tete se mjenjaju, pa se vrtić premješta u centralni, pa odmori u 5. mjesecu, pa ljeto i odmori...... to bi i meni bilo previše 
A za tu curu što si našla, samo te savjetujem da joj odmah striktno i jasno postaviš zaduženja i zahtjeve. I vjeruj mi bit će lakše i tebi i njoj 
Evidentirano
spašena
Povjerite se

Bozji dar

« Odgovor #18 na: Studeni 10, 2011, 13:31:56 »
OdgovorOdgovor

poznajemo se, ona je cura od naseg frenda,.. vec smo dvaputa bile nakavi i ja sma janso rekla sta ocekujem i jos cu joj govoriti, placam ju za 3 puta tjedno 1300 kn
Evidentirano
Ijena
Administrator

« Odgovor #19 na: Studeni 10, 2011, 13:53:58 »
OdgovorOdgovor

Spašena slažem se s Jose, ako joj točno daš do znanja što očekuješ od nje, manje ćete problema imati 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #20 na: Studeni 14, 2011, 19:57:15 »
OdgovorOdgovor

I meni će ubrzo trebati neka opcija za čuvanje.  Za početak će to biti tata & baka & braco servis. 
Već od veljaće moram razmišljati o drugim opcijama jer mi muž vjerojatno počinje raditi. Kod nas su privatni vrtiči užasno skupi  tako da mi se ne bi isplatilo raditi uopće. Državni su mi totalno nepouzdani, stalno se nešto mijenja i čini mi se da se ne zna ni ko pije, ni ko plača.  Ostaje mi teta čuvalica a ni blizu nemam ideje ko bi to mogao da bude.  ::m''m::
Evidentirano
spašena
Povjerite se

Bozji dar

« Odgovor #21 na: Studeni 15, 2011, 08:03:24 »
OdgovorOdgovor

lela, imas dadilje net, vidila sam da su tu i tet koje zive us arajevu, pa ukucaj i vidi...
Evidentirano
spašena
Povjerite se

Bozji dar

« Odgovor #22 na: Studeni 15, 2011, 20:33:32 »
OdgovorOdgovor

ma kvaka je sto u ovoj jaslickoj grupi su djeca od 1,5 do 3 godine kja su krneula u 9 mj, dakle oini siv preicaju, jedu sami, hodaju, trce ,kakaju, neki su van pelena i cak mi je vise ljujdi rerlloo iz tog vrtica da ju radije stavim  u 9 mj jer bi mi dosli u 3 mj i bili jakojako kratko  i onda bi opet mjenjala tetu na kratko preko ljeta jer su godisnji i onda u 9 opet adaptacijana  na novu grupu , novi vrtic, nove tete, pa mi je toipak za 6 mj malo prevec stresova za nju ... ovako cu ju dati u 9 mj 
Evidentirano
marina budimir

« Odgovor #23 na: Studeni 25, 2011, 22:27:42 »
OdgovorOdgovor

klince prijepodne čuva moj brat,a poslijepodne tko stigne (mm, mama, svekrva, šogorica ili opet brat  )
Evidentirano
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

« Odgovor #24 na: Studeni 26, 2011, 00:07:40 »
OdgovorOdgovor

Mog Luku čuva vrtić i nitko drugi! 

Jedino kad smo u Bj ili Zd tamo ga moji ili muževi čuvaju.
joj kad u kasne sate citam i to pet puta pa mi nije jasno,a ja procitala il ga moji muzevi cuvaju  i ostala  e onda polako ponovno procitam pa skontam sta si napisala 

Lori mi je isla u vrtic,cuvala ju jedno vrijeme teta cuvalica....Nou cuva sveki a vjerovatno ce i Emu iako ako budem imala love bar cu Nou dat u vrtic a i Emu kad malo poraste jer mislim da im je bolje sa djecom nego kod kuce sa bakom,ipak je bolje da se druze sa vrsnjacima......
ma sad dalo bi se raspravljat i o tetama i o programu al  nista im nece bit za tih par sati osim da ce se igrat sa svojim vrsnjacima i naucit pokoju brojalicu i pjesmicu.....kod nas je veliki minus sta u cjelom gradu samo jedan drzavni vrtic radi popodnevnu smjenu i to do 20:00 ustvari rade do 21:00 al ti tete naglase da moras doc sto prije po svoje djete jer ostane samo,tj ne laje pas zbog sela nego zbog sebe ,jel  Roll Eyes neznam kako je sa privatnima kakvo im je radno vrijeme al definitivno cu se raspitat.....al imam jos vremena nadam se da ce mm naci posao dok Ema napuni godinu dana tako da nece morat na porodiljni 
Evidentirano

Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
Anna8
Povjerite se

Ponosna mamica!

« Odgovor #25 na: Studeni 30, 2011, 15:59:46 »
OdgovorOdgovor

Yo 

Imam harem! 
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.253 sekundi uz 51 upita. (Pretty URLs adds 0.015s, 2q)