Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Vikend brakovi  (Posjeta: 209 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
*

moje najdraže

« na: Lipanj 02, 2011, 09:52:44 »
OdgovorOdgovor

Znam da neke forumašice viđaju samo vikendom svoje supruge jer su primorani
raditi na terenu...
Kako funkcionira takav brak?
Koliko se zapravo prepustimo svemu tome, i kako se nosite s tim?

MM je bio na terenu više puta, ali sve je to trajalo prilično kratko, najviše mjesec dana,
i iako je na početku bilo strašno teško, što je vrijeme više odmicalo sve sam se više navikavala bez njega  Roll Eyes
mislim da nebi bilo dobro da tako moramo živjeti jer bi mi s vremenom vjerovatno bilo neobično onda kada bi bio kući...

Što vi mislite o tome?
Evidentirano

Don't dream your life, live your dreams!
marina budimir

« Odgovor #1 na: Lipanj 02, 2011, 12:41:31 »
OdgovorOdgovor

mm je najviše 2-3 dana na terenu onda dođe kući uglavnom kasno, samo prespava i onda opet ujutro na posao.ali je svaki vikend kod kuće. uvijek ga čekam ako treba i iza ponoći da se vidimo bar malo i porazgovaramo jer inače bi se totalno udaljili. fali mi jako ali tako mora biti, djeci pogotovo fali, Domagoj još ne kuži sve ali svako jutro traži tatu po kući, ali zato Dario stalno pita hoće li tata kad se vrati s posla ostat zauvijek  s njim 
ja sam se navikla na ovakav život, tako je već 3 god.
naravno dogodi se i da on svaki dan dođe kući, najčešće preko ljeta jer imaju manje posla i jedva čekamo da uživamo s našim taticom svaki dan 
Evidentirano
lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #2 na: Lipanj 02, 2011, 14:06:10 »
OdgovorOdgovor

Mm nije terenac nikada bio i naše prvo duže razdvajanje se desilo prije 3 godine kada su ga poslali u banju na rehabilitaciju. Bio je tamo 8 od predviđenih 10 dana  , nije mogao više.  Roll Eyes Bilo mi je doista neobićno kako prvog dana tako i svih narednih, dakle nisam se navikla, dobro možda treba duže vremena za naviku.  
Ma, svi brakovi funkcionisu ako se ljudi vole i poštuju i nebitno je koliko je ko odsutan vremenski. Sve to ima svoju svrhu, neke žene vole da imaju novca za sva što im je potrebno tako da se relativno lako naviknu na muža terenca.   Druge bi rađe da žive skromno ali da ga imaju svakodnevno pored sebe.   Dakle, sve je stvar ambicija i međusobnog dogovora a u zadnje krizno vrijeme to je često i stvar opstanka, nažalost.
« Zadnja izmjena: Lipanj 02, 2011, 14:09:00 do lela-sa » Evidentirano
kika
Moderator

« Odgovor #3 na: Lipanj 06, 2011, 11:46:53 »
OdgovorOdgovor

skoro 2 g. MM je svaki tjedan bio na terenu i bio bi kuci samo viknedom, ispocetka mi je to jako smetalo ali sam se s vremenom i navikla da sad ponekad jedva cekam da ode i da mi ponekad i smeta i da volim kad sam sama  jer sam u jednom trenutku se osjatila samom i da nemogu uvijek racunati na njega tako da mi vise niti ne fali, ali kad sam se navikla sad vise niti ne ide tako cesto
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.102 sekundi uz 28 upita. (Pretty URLs adds 0.007s, 2q)