Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: varalice....  (Posjeta: 578 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
neli
Počasni član
Diplomirani ovisnik o pisanju
*

mamine ljubavi....

« na: Veljača 09, 2011, 22:14:05 »
OdgovorOdgovor

Naravno, nemorate javno odgovoriti  Biste li oprostili nevjeru? Što smatrate bračnom nevjerom (poljubac, seks, flertanje)Biste li ikad priznali nevjeru vm-u?
Evidentirano

...tu sam da ti nadu vratim, ako padneš, da te uhvatim...
lighty

Svatko smrću plaća crvenu raskoš svoje mladosti...

« Odgovor #1 na: Veljača 09, 2011, 22:59:15 »
OdgovorOdgovor

oprostila jednom...teško je bilo vratiti povjerenje ali uspijela sam...da ponovi..veše me doma nebi našao...bilo je to davno na samom početku bezazleno flertovanje i poljubac ali opet narušio je moje povjerenje ali isto ga je tako i vratio...dobro sad su tu i djeca mislim da je puno teže se odlučiti kada su i djeca u pitanju..i kad je to već duži period braka..ali netreba nikad ne reći nikad dok se sam nenađeš u takvoj situaciji
Evidentirano

Josipaorama
Super moderator
*

« Odgovor #2 na: Veljača 10, 2011, 08:14:44 »
OdgovorOdgovor

Nisam nikada ga prevarila 
Nije ni on mene .... Bar neznam da je 
A kako bi završilo da je  Stvarno ne znam šta bi u tom trenutku napravila i kako bi se s tim nosila 
Evidentirano
boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....

« Odgovor #3 na: Veljača 10, 2011, 17:06:05 »
OdgovorOdgovor

nisan nikad privarila najdražeg,nadam se da nije ni on mene,al sam zato u vezama redovito varala ,znala sam biti u dvi-tri veze istovremeno    mladost-ludost 

tako da sam na anketi glasala za 1.
Evidentirano

Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
Ijena
Administrator

« Odgovor #4 na: Veljača 10, 2011, 17:18:42 »
OdgovorOdgovor

Kad si u vezi u kojoj je jasno da ne štima i ne vodi nikuda, pa da se desi prevara, ne mogu je tako ni nazvati  Bivši je imao nekoliko izleta... Roll Eyes
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

zomato
Super moderator
*

moje najdraže

« Odgovor #5 na: Veljača 11, 2011, 06:08:02 »
OdgovorOdgovor

ovo je zbilja teško pitanje, ne znam bih li oprostila nevjeru...
lako je pričati dok nisi "u tome", a šta bi da se stvarno desi 
nisam nikad prevarila mm, ne znam jel on prevario mene.
kao mlađa sam i ja kao boa, nekad znala imati i par njih istovremeno - mladost ludost, baš tako.
Evidentirano

Don't dream your life, live your dreams!
Josipa

« Odgovor #6 na: Veljača 11, 2011, 10:14:04 »
OdgovorOdgovor

Nisam nikada ga prevarila 
Nije ni on mene .... Bar neznam da je 
A kako bi završilo da je  Stvarno ne znam šta bi u tom trenutku napravila i kako bi se s tim nosila 
Tako je i kod nas!  Možda bi i oprostila ali bi pamtila cijeli život a bome i on bi pamtio! 
Evidentirano

Lara,Petra i Marija

mlana

« Odgovor #7 na: Veljača 11, 2011, 14:21:13 »
OdgovorOdgovor

Nisam niti ja, mislim da nije niti on (barem ja ne znam)
ali isto tako znam da nebi nikad oprostila.
Našim kumovima se dogodila prevara sada oko Božića. Prolazila sam to kao da je meni
samoj i tada sam shvatila da ja NIKAD nebi oprostila prevaru.
Znam da nebi.
Evidentirano

Lana, 7.9.2000.
Lovro, 25.4.2006.
lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #8 na: Veljača 12, 2011, 00:33:41 »
OdgovorOdgovor

Eh...i ja sam kliknula prvu opciju u anketi jer da, varala sam  Roll Eyes i to uvijek samo sa jednim kojem ocito nisam mogla odoliti.  Sreca pa se odselio preko okeana malo nakon moje udaje inace...ne bih ni danas mogla garantirati za svoje postupke.  Da li bih oprostila prevaru  ::m''m:: zavisi od okolnosti i koliko bih ja bila bez oraha u dzepu. 
Evidentirano
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

« Odgovor #9 na: Veljača 12, 2011, 09:15:04 »
OdgovorOdgovor

nisan nikad privarila najdražeg,nadam se da nije ni on mene,al sam zato u vezama redovito varala ,znala sam biti u dvi-tri veze istovremeno    mladost-ludost 

tako da sam na anketi glasala za 1.
e ovo potpisujem u potpunosti a posto je za mene brak i mm svetinja neznam kako bi podnjela da me prevari,jako sam osjetljiva po tom pitanju.Bezazleni flert ne smatram prijevarom al da mi je svejedno NE i vjerovatno bi poludila
Evidentirano

Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
dolph

« Odgovor #10 na: Veljača 14, 2011, 14:31:13 »
OdgovorOdgovor

ne mogu kategorički reći da ne bih oprostila, sve ovosi o situaciji... jedno je kad si balavac, pa se okreneš i nikome ništa, ali kad je obitelj u pitanju mislim da bih ipak pokušala spasiti ako se ima što spašavati...
osobno nisam nikad prevarila mm-a,a nadam se ni on mene 
Evidentirano

only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
kika
Moderator

« Odgovor #11 na: Veljača 20, 2011, 15:34:32 »
OdgovorOdgovor

bivsi decko me prevario i  ne nisam mogla oprostiti  , da se sad desi neznam to tek znas kad se desi 
Evidentirano
DANCHY2

« Odgovor #12 na: Veljača 20, 2011, 16:01:01 »
OdgovorOdgovor

meni se davno,uvjek nekako pred kraj veze omako poljubac s drugim...al nikad nekaj drugo..meni je to prestresno.
ja sam uvjek ostavljala dečke,al nisam mogla doslovno prevarit.
otkad sam s mm nije me niko ni privuko da bi se i poljubac dogodio.ne,nebi ga prevarila.da me neko zaokupi tak da se poželim maznut ostavila bi ga radije nego prevarila.tako sam bivšeg kad sam vidla mm 
Evidentirano
unicorn

« Odgovor #13 na: Veljača 20, 2011, 22:34:23 »
OdgovorOdgovor

prije nego sam upoznala mm skoro da nisam imala dečka kojeg nisam prevarila  mislim 
naime to su sve bile neke vezice od kojeg tjedna, najduže 4 mjeseca (tog nisam prevarila  ) i kako sam zapravo imala dečka da mi upotpuni tjedan s izlascima (vikendi bili rezervirani za izlaske s frendicama) tako ni nisam doživljavala to kao nešto vrijedno vjernosti  Roll Eyes
kad sam upoznala mm odmah sam skužila da ga pošto-poto želim zadržati malo duže pa sam promijenila ploču i nikad ga nisam prevarila, a ni on mene 
a dal bi oprostila, teško pitanje na koje neznam točan odgovor, sve ovisi kako, zašto, s kim, o situaciji s djecom 
Evidentirano

lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #14 na: Svibanj 26, 2011, 19:20:49 »
OdgovorOdgovor

U mnogim velikim romanima, filmovima, operama i kazališnim predstavama opisane su priče o ljudima koje tražeći ljubav svojega života često dobro započnu, ali završe tragično ili jadno, obično onda kada kontroliranje, posjedovanje, laganje, ljubomora, kritiziranje ili sažaljenje počnu dominirati ljubavnim i seksualnim odnosom. Kontrola partnera, prisila, laganje, nevjera, duševni poremećaji, samoubojstva i ubojstva nerijetko su povezani s ljubavnim i seksualnim vezama koje se urušavaju.

U svijesti većine tzv. normalnih ljudi zadovoljavajući seksualni i ljubavni odnosi idu ruku pod ruku. Međutim, mnogi kada ulaze u brak i daju obećanje o vjernosti za cijeli život i ne slute kako će to biti teško. Održati brak ili vezu znači održati seks i ljubav. Hormoni nas približavaju jedno drugome, ali ne mogu vječno održavati našu vezu. Ljubav koja traje od životne je važnosti za svakoga od nas. Nažalost, čak i ono što vjerujemo da je ljubav našega života često se rasprši kao mjehur od sapunice. Tada mnogi postavljaju pitanje je li to bila prava ili lažna ljubav. Može li ljubav, ako je prava, tek tako nestati?

Postoje li lažne (neiskrene)i prave (iskrene) ljubavi?

Na pitanje što je najvažnije u životu, mnogi će odgovoriti prava i iskrena ljubav. Na pitanje što je to prava ljubav, dobit ćemo mnogo različitih odgovora koji odražavaju raznovrsne predodžbe i vjerovanja o ljubavi. A upravo ta vjerovanja često određuju hoće li netko biti uspješan ili neuspješan, sretan ili nesretan u ljubavi, hoće li lagati i varati i biti prevaren u ljubavnom odnosu. Iskrivljena i disfunkcionalna vjerovanja mnogima upropaste život u traženju prave ljubavi. Prava ljubav je potpuna iskrenost, prava ljubav je potpuno razumijevanje i prihvaćanje, može se voljeti samo jedna osoba, prava ljubav je potpuna ravnopravnost, što je veća ljubav veća je i ljubomora, za pravu ljubav nije nužan seks, u pravoj se ljubavi žrtvuje sve drugo, kad je ljubav prava seks je uvijek fantastičan - neke su disfunkcionalne predstave o ljubavi koje dovode do laganja i propadanja neke veze. Kada za nekoga prava ljubav znači potpuno duhovno stapanje s partnerom, tada ta osoba očekuje apsolutnu iskrenost, misli da ima pravo znati sve o čemu partner razmišlja, mašta ili što mu se događa. Za takvu osobu potpuna iskrenost znači pravu ljubav, a nedostatak iskrenosti znači nedostatak ljubavi. Iskrenost je u svakom slučaju bitna sastavnica prave ljubavi, ali apsolutna iskrenost jednostavno nije uvijek moguća i nije najvažnija. Temeljni razlog zbog kojega netko nešto krije od svojega partnera jest da ga ne povrijedi ili da izbjegne partnerovu negativnu reakciju. Stupanj iskrenosti u nekoj vezi jako ovisi o stupnju tolerancije partnera i njihovoj suosjećajnosti. Zanimljivo je da iskrenost može biti i način maltretiranja partnera kada netko radi ono što je partneru neprihvatljivo, pa mu sve priznaje očekujući razumijevanje, oprost i toleranciju. Čak nije nužno da takva osoba učini nešto konkretno loše, kao primjerice preljub, nego da partneru iskreno ispriča san u kojem je vodila ljubav s njegovim takmacom u nečemu ili šefom, ili pak sa svojim idolom, nekom zvijezdom iz javnog života.

Važno je voditi računa i o tzv. lažnim signalima ljubavi kojima jedna osoba nastoji stvoriti kod druge osobe iluziju da je voli kako bi je iskoristila za neke svoje sebične ciljeve. Privlačnost prema nekoj osobi može biti isključivo seksualne naravi koju ta osoba može krivo prepoznavati kao ljubav. Isto tako treba znati da neke osobe jednostavno imaju smanjenu sposobnost voljenja i vezivanja za drugu osobu zbog čega mogu biti sklonije laganju i nevjeri.

Prof. dr. sc. Miro Jakovljević, dr. med.

Klinika za psihijatriju, KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12
Evidentirano
kika
Moderator

« Odgovor #15 na: Svibanj 27, 2011, 08:50:07 »
OdgovorOdgovor

jedina prava ljubav i iskrena je ona majcina prema djetetu, sve ove druge su neke druge dimenzije i definicije koje se s vremenom mijenjaju u ovo ili ono
Evidentirano
neli
Počasni član
*

mamine ljubavi....

« Odgovor #16 na: Svibanj 29, 2011, 22:22:41 »
OdgovorOdgovor

mm nikad nisam prevarila, a bil ja oprostila  mislim da bi to trenutno  nepovratno uništilo sve moje osjećaje prema njemu i mislim da dalje sve to nebi imalo budućnosti. ne znam, meni su brak i zavjeti svetinja

potpis 

ne, nebi oprostila  znam definitivno, sigurno, sto posto 
Evidentirano

...tu sam da ti nadu vratim, ako padneš, da te uhvatim...
Dani
Moderator

« Odgovor #17 na: Svibanj 30, 2011, 12:18:41 »
OdgovorOdgovor

jedina prava ljubav i iskrena je ona majcina prema djetetu, sve ove druge su neke druge dimenzije i definicije koje se s vremenom mijenjaju u ovo ili ono

slažem se, da....
Evidentirano
sari1991
Svakodnevno piskaralo

« Odgovor #18 na: Ožujak 07, 2012, 16:52:48 »
OdgovorOdgovor

ja sam svog prevarila prije 2 god, i vjerujte mi, ne znam zašto sam učinila tu glupost...    ali sam imala sreću što je dobar u duši, pa mi je oprostio i evo, danas smo u braku i imamo prekrasnu 3-mjesečnu curicu       
i da mogu vratiti vrijeme, ne bi to napravila jer užasno je kad nekome slomiš srce na taj način i poniziš ga
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.311 sekundi uz 46 upita. (Pretty URLs adds 0.027s, 2q)