zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« na: Lipanj 07, 2011, 19:57:25 » |
Odgovor
|
Jel vas vm zaprosio ili ste vi bila ta koja je zaprosila njega  Uz neku romantičnu večeru, na nekom neočekivanom mjestu ili gdje? Kako? Da čujemo detalje  Mm nije zaprosio mene, nit sam ja zaprosila njega, jednostavno smo odlučili da bi se mi mogli vjenčati, nemam pojma uopće kako smo došli do te teme  živjeli smo skupa 4 godine već prije braka.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #1 na: Lipanj 07, 2011, 20:26:29 » |
Odgovor
|
mm mene, za naš prvi zajednički Božić, spontano, dok smo pekli čevape  kupio mi je prsten za poklon, koji nije trebao biti zaručnički, i na kraju me ipak zaprosio , kasnije je rekao da bi iaonako kad tad, pa nek bude onda za Božić... najljepši poklon ikada 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #4 na: Lipanj 08, 2011, 08:37:20 » |
Odgovor
|
Kod nas nije bilo tog dramatičnog trenutka  Jednostavno je nekako došlo spontano do toga da se oženimo... Nije nitko prosio, ni klečao 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #5 na: Lipanj 08, 2011, 08:58:48 » |
Odgovor
|
on mene  na koljenima  kad sam mu rekla da sam trudna  na plaži  to zvuči baš romantično.... i bilo bi da se ja nisam osjećala da mi je kraj svijeta  u tom trenu uopće nisam bila ni sretna ni zadovoljna 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #7 na: Lipanj 08, 2011, 09:05:34 » |
Odgovor
|
on mene na Valentinovo - filmski na koljenima s prstenom.... valjda mu je bila fina večera što sam je spremila ..... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #8 na: Lipanj 08, 2011, 10:00:51 » |
Odgovor
|
mi smo dugo hodali i pričali o zarukama i skupa se dogovorili da ćemo na dan kad nam je bila godišnjica hodanja otići na večeru gdje će me zaprositi (koje iznenađenje  ) i sama sam prsten izabrala  onda me tijekom večere ''zaprosio''  dakle zajedno smo se dogovorili i isplanirali sve 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 08, 2011, 10:01:24 do unicorn »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #10 na: Lipanj 08, 2011, 10:32:42 » |
Odgovor
|
uuu, pa ovdje ima baš romantičnih muževa  moj nije među njima, naravno  na sreću pa nisam ni ja neki romantičan tip u tom smislu  ali svaka čast vašim muževima na pažnji 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
|
|