Josipaorama
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
|
 |
« na: Ožujak 21, 2011, 11:01:14 » |
Odgovor
|
Imamo ljubljenje u javnosti, a šta je sa svađama u javnosti ?  Dal se posvađate tj. porječkate kad morate tako reagirati bez obzira gdje se nalazite i s kim ste u društvu ili čekate da dođete kući pa mu onda očitate bukvicu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #1 na: Ožujak 21, 2011, 11:02:45 » |
Odgovor
|
ako smo s nekim s kim smo baš jaaako dobri se porječkamo, ne svađamo, samo porječkamo ako imamo različito mišljenje npr. svađamo se doma 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
|
|
|
|
marina budimir
|
 |
« Odgovor #4 na: Ožujak 21, 2011, 11:07:52 » |
Odgovor
|
ne svađamo se nikada u javnosti  to mi je užasno, imamo par prijatelja koji se stalno svađaju pred nama i ja to ne mogu podnijet, svađaj se doma unutar četiri zida, zašto da drugi slušaju. zapravo nikada se nismo ni posvađali, ali znamo prigovorit ako nešto ne štima i to uvijek u četiri oka, bez publike 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #5 na: Ožujak 21, 2011, 11:10:33 » |
Odgovor
|
mene se briga ko je oko mene  Ako me nešto zasmeta ja kažem svoje, on svoje, pa ja opet svoje, pa one, pa ja, pa on......... Pa na kraju mu kažem aje aje ne se*i i ako on na to odgovara ja mu samo ponavljam ne se*i dok on ne prestane odgovarati  Nisu to neke prave svađe..... nakon toga nastavimo normalno razgovarati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #6 na: Ožujak 21, 2011, 11:13:27 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #9 na: Ožujak 21, 2011, 11:25:49 » |
Odgovor
|
Nemogu reči da se svađamo u javnosti, ali ako mi nešto nije po volji li njemu, nije važno gdje se nalazimo, trenutno se kaže šta se ima, jer bilo koje čekanje i odgađanje gubi na važnosti događaja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
lighty

Svatko smrću plaća crvenu raskoš svoje mladosti...
|
 |
« Odgovor #10 na: Ožujak 21, 2011, 14:18:53 » |
Odgovor
|
u javnosti se nesvađamo znamo se porječkat ..ali ono kad već vidim da smo prešli granicu riječkanja sam ga ošinem pogledom da zna da mora začepit... ali nesvađamo se ni pred prjateljima..čak što više ako smo posvađani a neko nam dođe ili idemo kod nekog mi se sasvim normalno ponašamo..pa onda opet poslje tjeramo svoj inat do kreveta... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #13 na: Ožujak 21, 2011, 19:00:27 » |
Odgovor
|
Ne svadjam se ni kod kuce a kamoli u javnosti,iskreno glupo mi je to i vidjeti...aj kad se djeca posvadjaju al odrasli
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
|
|
|
|
mrvica.
|
 |
« Odgovor #14 na: Ožujak 21, 2011, 19:29:54 » |
Odgovor
|
u javnosti se nesvađamo znamo se porječkat ..ali ono kad već vidim da smo prešli granicu riječkanja sam ga ošinem pogledom da zna da mora začepit... ali nesvađamo se ni pred prjateljima..čak što više ako smo posvađani a neko nam dođe ili idemo kod nekog mi se sasvim normalno ponašamo..pa onda opet poslje tjeramo svoj inat do kreveta...  ovako nekako je i kod nas  smatram da za naše svađe i probleme nemora znati ostatak svijeta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
|
|
|
|
Šmubulica
|
 |
« Odgovor #15 na: Ožujak 22, 2011, 08:04:14 » |
Odgovor
|
u javnosti se nesvađamo znamo se porječkat ..ali ono kad već vidim da smo prešli granicu riječkanja sam ga ošinem pogledom da zna da mora začepit... ali nesvađamo se ni pred prjateljima..čak što više ako smo posvađani a neko nam dođe ili idemo kod nekog mi se sasvim normalno ponašamo..pa onda opet poslje tjeramo svoj inat do kreveta...  ovako nekako je i kod nas  smatram da za naše svađe i probleme nemora znati ostatak svijeta Ovako nekako i mi, s tim što otkazujem odlaske kod prijatelja u ovakvim situacijama. Nema šanse da mu se smješkam dok sam ljuta na njega. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nunchica
|
 |
« Odgovor #16 na: Ožujak 22, 2011, 10:45:33 » |
Odgovor
|
Mi se ne svađamo ali ako mi nešto zasmeta reći ću odmah pa gdje god bila i sa kim god bila. Ne bi ja to htjela ali ne mogu se kontrolirati,ako me raživcira rečem šta imam i gotovo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
stella

beeeeeeeeeeeee
|
 |
« Odgovor #17 na: Svibanj 08, 2011, 13:09:04 » |
Odgovor
|
U javnosti se svađam samo sa svojom mamom jer njeno zanovjetanje i provociranje ne može čekati da dođemo kući. Sa mužem se nikada nisam posvađala  (mislim, onak, za ozbiljno) a sitna zanovjetanja raspravimo kad dođemo kući.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 08, 2011, 13:10:17 do stella »
|
Evidentirano
|
7.9.2006 20.10.2008
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #18 na: Svibanj 08, 2011, 21:45:38 » |
Odgovor
|
nekad se znamo porječkati u javnosti, al ništa strašno, razilaženja u mišljenju  al da se svađamo pred drugima , to ne, grozno mi je to uopće za vidjeti  ni doma se baš nešto ne svađamo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|