Po čemu ste znali da ste suđeni jedno drugome?
Pustite sad ljubav i sličnost u karakterima. dali je bilo nekih sudbinskih naznaka kao npr. dok se niste poznavali vozili ste isti tip auta ili ste se ludirali na određenu pjesmu...
Da li je bilo nekih naznaka? Ma ne da je bilo
nekih, nego je to već bilo
spooky aaff

...
Interesantna stvar da smo se upoznali na faksu pet godina prije nego smo prohodali - ja tad apsolventica, on tek brucoš

- i otad bili na
bok-bok, ono, samo kolege s iste studijske grupe. Dapače, tada mi uopće nije bio privlačan - ja sam za njega mislila da je neki
frik smiješno-čudan ili čudno-smiješan

, a on je za mene mislio da sam lezbijka

.
Uglavnom, počeli smo se intenzivno družiti pet godina kasnije, kad su svi moji kolege već davno diplomirali i napustili faks

, pa sam ja bila presretna kaj sam na faksu naletila na bar jednu poznatu facu s kojom mogu popričati, a dajbože, i zajedno spremati ispite

.
I otada nam je svaki dan donosio nove šokove - nevjerojatno aaff !
Počevši od tog da oboje od malih nogu vučemo ljubav prema povijesti, što smo na kraju i studirali ...
... isto porijeklo (zagorsko-prigorska mješavina), dapače, moj prapradjed i njegov djed su u okolicu Zagreba doselili iz istog sela u Zagorju aaff . Je, je, provjerili smo - nismo u rodu

... samo generalno, da sad ne idem u detalje: manje-više slično djetinstvo, sličan odnos s roditeljima i sestrom, isti lokalpatriotizam, isti patriotizam, potpuno isti odnos npr. prema Domovinskom ratu

u trenutku kad je dotični počeo, potpuno ISTA priča u odnosu prema Crkvi i religiji, potpuno isti interesi aaff aaff aaff , od seksa

i natprirodnog do npr. oružja

...
Da sad ne duljim jer je popis toliko dug da se sad ne mogu svega ni sjetiti - ono što je bilo kap koja je prelila čašu

, bilo je kad je spomenuo da je u srednjoj školi zamolio svoju profesoricu iz glazbenog da mu presnimi nekoliko songova iz mjuzikala Andrewa Lloyda Webera.
OK, budimo realni - koliko muškaraca voli A.Lloyda Webera, a da nisu
gay?

Dakle, nakon stotine nevjerojatnih "slučajnosti" do kojih smo došli u tih tri tjedna našeg druženja, ovo s Weberom me dotuklo - pukla sam i rekla: " aaff Pa di si ti bio cijelog mog života

." ...

Naravno da sam se šalila, a zapravo i nisam

... uglavnom, cirka dva tjedna kasnije prekinuo je tu već dobrano napuklu vezu u kojoj je tada bio i mi smo krenuli

.
Tek dosta kasnije mi je priznao da nijednu svoju prijašnju vezu, ma koliko loša i katastrofalna ona bila, nije on prekinuo, osim ove zadnje - a da ni nju ne bi bio prekinuo da nije nekako osjećao da sam ja TA ...