Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Suđeni smo jedno drugome  (Posjeta: 583 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
stella
Diplomirani ovisnik o pisanju

beeeeeeeeeeeee

« na: Veljača 20, 2011, 13:59:22 »
OdgovorOdgovor

Po čemu ste znali da ste suđeni jedno drugome?

Pustite sad ljubav i sličnost u karakterima. dali je bilo nekih sudbinskih naznaka kao npr. dok se niste poznavali vozili ste isti tip auta ili ste se ludirali na određenu pjesmu...
Evidentirano

7.9.2006
20.10.2008
Šmubulica

« Odgovor #1 na: Veljača 20, 2011, 14:01:31 »
OdgovorOdgovor

Dvije, tri stvarčice-  išao je u moju srednju školu samo suprotna smjena, išao je na fakultet u istoj zgradi u kojoj je i moj, živio je 5 minuta od mene... uvijek smo nekako bili blizu, a upoznali smo se sasvim slučajno na jednom otoku...
« Zadnja izmjena: Veljača 20, 2011, 14:02:10 do Šmubulica » Evidentirano

"Svašta se rodi u mutnoj vodi..."

BLUES  MUTNE VODE
unicorn

« Odgovor #2 na: Veljača 20, 2011, 22:21:58 »
OdgovorOdgovor

upoznali smo se 29.9.1999.  i od tada smo skupa - za mene dovoljan znak 
Dino se rodio 17.07.2007. dakle potvrda da nas lijepi datumi prate 
jednostavno sam zbog njega promijenila potpuno svoje dotadašnje ponašanje i donekle karakter jer je jedini bio toga vrijedan 
Evidentirano

DANCHY2

« Odgovor #3 na: Veljača 20, 2011, 22:25:59 »
OdgovorOdgovor

neznam.ničeg specifičnog nije bilo osim kaje prvi kojeg sam vidla na tren i odma poželila to imat 
bez saznanja kakav je,kakav mu je karakter,di zalazi,kaj radi..ništa,nula....samo sam znala da je to to.mogo je bit i ubica.... al kaj da radim.....
Evidentirano
lela-sa
Povjerite se

Mamin mali bajker!

« Odgovor #4 na: Veljača 21, 2011, 00:10:20 »
OdgovorOdgovor

Ja nisam imala pojma da smo sudjeni jedno drugom i nista nije ukazivalo na to...a ni danas mi nista nije jasnije.   
Salu na stranu, kada sam ga upoznala imala sam na sebi spavacicu sa malim zelenim zekama a mm svi zovu Zeka. 
Evidentirano
DANCHY2

« Odgovor #5 na: Veljača 21, 2011, 00:22:19 »
OdgovorOdgovor

lela...pa kaj si ga u bolnici upoznala...  pa kako u spavaćici???
Evidentirano
lela-sa
Povjerite se

Mamin mali bajker!

« Odgovor #6 na: Veljača 21, 2011, 00:26:58 »
OdgovorOdgovor

znala sam da cete me to pitati.    Upoznala sam ga u svom domu, dosao je 'ranom zorom' cca oko 10h  Roll Eyes kao PTT monter u vezi kvara telefona, naravno ja sam jos krmeljala. 
Evidentirano
boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....

« Odgovor #7 na: Veljača 21, 2011, 02:24:46 »
OdgovorOdgovor

doša je radit di sam ja radila i vidila sam mu ruke  -slin-  pomisao da te ruke diraju nekog drugog osim mene mi je bila nepodnošljiva,odmah,u trenu    i eto nisu više nikog dirale 
Evidentirano

Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
mlana

« Odgovor #8 na: Veljača 21, 2011, 10:03:12 »
OdgovorOdgovor

Bili smo par još za vrijeme škole, tada je svatko otišao na svoju stranu.
I nakon nekoliko godina se opet spojili i od tada smo skupa, punih 16 godina
Evidentirano

Lana, 7.9.2000.
Lovro, 25.4.2006.
boa
Administrator

« Odgovor #9 na: Veljača 21, 2011, 11:18:39 »
OdgovorOdgovor

doša je radit di sam ja radila i vidila sam mu ruke  -slin-  pomisao da te ruke diraju nekog drugog osim mene mi je bila nepodnošljiva,odmah,u trenu    i eto nisu više nikog dirale 

tek jutrosa vidim da sam fulala temu        nisam još otkrila neku vezu vezano uz datum,piđamu ili bilo šta drugo 
Evidentirano

Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
Ijena
Administrator

« Odgovor #10 na: Veljača 21, 2011, 20:42:41 »
OdgovorOdgovor

doša je radit di sam ja radila i vidila sam mu ruke  -slin-  pomisao da te ruke diraju nekog drugog osim mene mi je bila nepodnošljiva,odmah,u trenu    i eto nisu više nikog dirale  

tek jutrosa vidim da sam fulala temu      nisam još otkrila neku vezu vezano uz datum,piđamu ili bilo šta drugo  

Pucam   još mi nije bilo jasno kakve sad ruke spominješ 
« Zadnja izmjena: Veljača 21, 2011, 20:43:17 do Ijena » Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

boa
Administrator

« Odgovor #11 na: Veljača 21, 2011, 21:09:00 »
OdgovorOdgovor

doša je radit di sam ja radila i vidila sam mu ruke  -slin-  pomisao da te ruke diraju nekog drugog osim mene mi je bila nepodnošljiva,odmah,u trenu    i eto nisu više nikog dirale  

tek jutrosa vidim da sam fulala temu      nisam još otkrila neku vezu vezano uz datum,piđamu ili bilo šta drugo  

Pucam   još mi nije bilo jasno kakve sad ruke spominješ 

a štaš     
Evidentirano

kika
Moderator

« Odgovor #12 na: Veljača 22, 2011, 07:45:47 »
OdgovorOdgovor

tek za 20-30 g cu moc rec jesmo li bili sudjeni jedno drugome 
Evidentirano
zomato
Super moderator
*

moje najdraže

« Odgovor #13 na: Veljača 22, 2011, 08:10:30 »
OdgovorOdgovor

imaš ti i pravo, još smo mi svi previše "friški" 
Evidentirano

Don't dream your life, live your dreams!
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

« Odgovor #14 na: Travanj 25, 2011, 13:33:25 »
OdgovorOdgovor

Ma mi smo se bas morali upoznati a upoznali smo se na poslu  uglavnom ja dosla kod njegove sefice trazit posao i ona me pita dal bi radila u toj trgovini gdje on radi i ja kazem ok,medjutim sutra dan kao vise nije trebalo pa me poslala u drugu trgovinu tog istog vlasnika .... nakon tjedan dana je bio sajam i on je dosao kod nas u trgovinu na sajam radit i tu smo se upoznali  kroz pricu malo po malo skontala sam zasto nisam dobila posao kod njega u trgovini,naime sefica (njegova bivsa  Roll Eyes ) pitala je njih dal bi htjeli jednu curu u trgovini i mm je rekao  o daaa naravno  na sta je dobio odgovor  e sad bas ne moze,ali eto sudbina je ipak htjela da se upoznamo  tada sam odlucila se preselit u stan i jednostavno sam imala neki osjecaj da ce mi se cjeli svjet preokrenuti i tako je i bilo  ma mi smo sudjeni jedno drugome 
Evidentirano

Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
spašena
Povjerite se

Bozji dar

« Odgovor #15 na: Travanj 25, 2011, 19:33:02 »
OdgovorOdgovor

Ma mi smo se bas morali upoznati a upoznali smo se na poslu  uglavnom ja dosla kod njegove sefice trazit posao i ona me pita dal bi radila u toj trgovini gdje on radi i ja kazem ok,medjutim sutra dan kao vise nije trebalo pa me poslala u drugu trgovinu tog istog vlasnika .... nakon tjedan dana je bio sajam i on je dosao kod nas u trgovinu na sajam radit i tu smo se upoznali  kroz pricu malo po malo skontala sam zasto nisam dobila posao kod njega u trgovini,naime sefica (njegova bivsa  Roll Eyes ) pitala je njih dal bi htjeli jednu curu u trgovini i mm je rekao  o daaa naravno  na sta je dobio odgovor  e sad bas ne moze,ali eto sudbina je ipak htjela da se upoznamo  tada sam odlucila se preselit u stan i jednostavno sam imala neki osjecaj da ce mi se cjeli svjet preokrenuti i tako je i bilo  ma mi smo sudjeni jedno drugome 
lijepa prica
Evidentirano
dolph

« Odgovor #16 na: Travanj 26, 2011, 08:32:45 »
OdgovorOdgovor

zaljubila sam se i zajedno smo, a sad jesmo li suđeni ....   još je rano za reći .........
Evidentirano

only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
marina budimir

« Odgovor #17 na: Travanj 26, 2011, 12:37:45 »
OdgovorOdgovor

potpisujem 

mi se znamo od malena, živjeli smo u istoj ulici, samo par kuća dalje. on je dolazio svaki dan kod nas ali ja se toga ne sjećam, tek smo se prije 9 god upoznali kako treba, jer je on srednju školu pohađao u Osijeku i poslije otišao u vojsku.
kad sam ga upoznala, on je bio u vezi skoro god dana s jednom curom, ali nije im baš išlo  i počeo je dolazit kod mene na kavu i eto dogodila se ljubav 
Evidentirano
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...

« Odgovor #18 na: Travanj 26, 2011, 14:58:26 »
OdgovorOdgovor

Po čemu ste znali da ste suđeni jedno drugome?

Pustite sad ljubav i sličnost u karakterima. dali je bilo nekih sudbinskih naznaka kao npr. dok se niste poznavali vozili ste isti tip auta ili ste se ludirali na određenu pjesmu...

Da li je bilo nekih naznaka? Ma ne da je bilo nekih, nego je to već bilo spooky aaff  ...

Interesantna stvar da smo se upoznali na faksu pet godina prije nego smo prohodali - ja tad apsolventica, on tek brucoš - i otad bili na bok-bok, ono, samo kolege s iste studijske grupe. Dapače, tada mi uopće nije bio privlačan - ja sam za njega mislila da je neki frik smiješno-čudan ili čudno-smiješan , a on je za mene mislio da sam lezbijka .

Uglavnom, počeli smo se intenzivno družiti pet godina kasnije, kad su svi moji kolege već davno diplomirali i napustili faks Roll Eyes , pa sam ja bila presretna kaj sam na faksu naletila na bar jednu poznatu facu s kojom mogu popričati, a dajbože, i zajedno spremati ispite .

I otada nam je svaki dan donosio nove šokove - nevjerojatno aaff !
Počevši od tog da oboje od malih nogu vučemo ljubav prema povijesti, što smo na kraju i studirali ...
... isto porijeklo (zagorsko-prigorska mješavina), dapače, moj prapradjed i njegov djed su u okolicu Zagreba doselili iz istog sela u Zagorju aaff . Je, je, provjerili smo - nismo u rodu
... samo generalno, da sad ne idem u detalje: manje-više slično djetinstvo, sličan odnos s roditeljima i sestrom, isti lokalpatriotizam, isti patriotizam, potpuno isti odnos npr. prema Domovinskom ratu u trenutku kad je dotični počeo, potpuno ISTA priča u odnosu prema Crkvi i religiji, potpuno isti interesi aaff aaff aaff , od seksa i natprirodnog do npr. oružja ...

Da sad ne duljim jer je popis toliko dug da se sad ne mogu svega ni sjetiti - ono što je bilo kap koja je prelila čašu , bilo je kad je spomenuo da je u srednjoj školi zamolio svoju profesoricu iz glazbenog da mu presnimi nekoliko songova iz mjuzikala Andrewa Lloyda Webera.
OK, budimo realni - koliko muškaraca voli A.Lloyda Webera, a da nisu gay?

Dakle, nakon stotine nevjerojatnih "slučajnosti" do kojih smo došli u tih tri tjedna našeg druženja, ovo s Weberom me dotuklo - pukla sam i rekla: " aaff Pa di si ti bio cijelog mog života -slin-  ."  ...

Naravno da sam se šalila, a zapravo i nisam ... uglavnom, cirka dva tjedna kasnije prekinuo je tu već dobrano napuklu vezu u kojoj je tada bio i mi smo krenuli .
Tek dosta kasnije mi je priznao da nijednu svoju prijašnju vezu, ma koliko loša i katastrofalna ona bila, nije on prekinuo, osim ove zadnje - a da ni nju ne bi bio prekinuo da nije nekako osjećao da sam ja TA ...

Evidentirano

Franjo 27.09.2007.
Tomislav 17.09.2010.
Ijena
Administrator

« Odgovor #19 na: Travanj 26, 2011, 15:04:31 »
OdgovorOdgovor

Krezo ovo je stvarno spooky  aaff
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...

« Odgovor #20 na: Travanj 26, 2011, 15:19:21 »
OdgovorOdgovor

Pričaj mi ...

A još kad ti velim ovo: u više navrata nam se dogodilo da su nas nepoznati ljudi pitali da jesmo li brat i sestra ...
Evidentirano

Franjo 27.09.2007.
Tomislav 17.09.2010.
Ijena
Administrator

« Odgovor #21 na: Travanj 26, 2011, 15:24:36 »
OdgovorOdgovor

čovječe!
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

spašena
Povjerite se

Bozji dar

« Odgovor #22 na: Travanj 26, 2011, 17:22:39 »
OdgovorOdgovor

wow krezo super prica ,,bas romanticna.... :
mene moj nije ni primjetio kad sam ga ja snimila..ja sam odustala od trazenja muskih u mome gradu..cak je jednom bio arogantan i otfikarila sam ga,,i onda me sreo jednu vecer  i rekao iz cistog mira na otvorenju jednog birca..ee ako ces ikada trebati kakvu pomoc, bilo kakvu, pozovi me..koji upad hahhahaha,,no to je za mene bila
i onda istu noc se sreli jos jednom taman kad su mi pukle hlace ( nove, taj dan ih kupila) i cijela birtija vidjela gacice moje..ali ja se nisam dala doma, vec jaknu svezala preko hlaca i udri s njim u razgovore...onda smo se razisli..i ja nabavila njegov broj i napisala mu sms... vidjeli se isti dan na kavi... za 3 dana prohodali, u 3 godijne prosli doline i planine...i odlucili se vjencati ,,, dobili bebu odmah.. ma sta da kazem, zna me takooo ispi....... ali ga volim svim srcem i nadam se da ce nas brak trajati i nadavse biti kvalitetan
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.231 sekundi uz 47 upita. (Pretty URLs adds 0.015s, 2q)