|
Meggi
|
 |
« na: Svibanj 06, 2009, 20:55:14 » |
Odgovor
|
sta mislite o tome...ivo robic je to lijepo otpjevao,no jel tako ili...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majabj
|
 |
« Odgovor #1 na: Svibanj 06, 2009, 23:16:43 » |
Odgovor
|
hm... mnogo puta se ljubi u životu no samo jednom je to to i završi brakom! tako je bar u mom slučaju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
08/07/08 mrvica 15/06/11 herkules
|
|
|
neli
Počasni član
Diplomirani ovisnik o pisanju
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #2 na: Svibanj 07, 2009, 00:04:15 » |
Odgovor
|
vjerujem da postoji jedna jedina prava ljubav u životu, neponovljiva.... i vjerujem da sam ju ja našla..... ovo sve drugo nije ni blizu tome....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pretty78
|
 |
« Odgovor #3 na: Svibanj 07, 2009, 08:34:11 » |
Odgovor
|
Verujem u ljubav ali verujem u vecnu ljubav, ali mislim da se samo jednom ZAPRAVO ljubi, sve ostalo je traganje za tom pravom vecnom ljubavi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas; Ne znam mesto na kom zivi ili pociva; Ne znam zasto nju i san mi java pokriva; Mozda spava, i grob tuzno neguje joj stas. Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas. Mozda spava sa ocima izvan svakog zla, Izvan stvari, iluzija, izvan zivota, I s njom spava, nevidjena, njena lepota; Mozda zivi i doci ce posle ovog sna. Mozda spava sa ocima izvan svakog zla  
|
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

Mamin mali bajker!
|
 |
« Odgovor #5 na: Svibanj 07, 2009, 10:10:05 » |
Odgovor
|
Nisam sigurna da se te rijeci mogu generalizovati sa institucijom braka!  Svaka moja veza prije braka je ostavila neki trag i pouku i ne mogu reci da nisam voljela covjeka sa kojim sam provela prelijepe 3 godine prije nego sam upoznala svog supruga, bila bih nepostena.  Moj brak jeste zasnovan iz ljubavi ali koliko ih nije!  Koliko je zena voljelo prije braka ali se udalo za nekog desetog jer veza sa voljenom osobom iz X razloga nije bila moguca i sudjena.  Ljubi se jednom, iskreno i bez rezerve a da li se uvijek zavrsi brakom... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Anna8
Povjerite se

Ponosna mamica!
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 07, 2009, 10:18:59 » |
Odgovor
|
Mislim da smo sve premlade za odgovoriti na ovo pitanje. sad mislim da se ljubi samo jednom i da sam našla svoju savršenu ljubav - onog pravog. Al nikad ne znamo što nam život nosi. Nažalost.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #7 na: Svibanj 07, 2009, 11:26:38 » |
Odgovor
|
ne bih rekla, svaka osoba koju sam voljela je ostavila trag. Sad bezuvjetno volim svog muža, al tko zna što život nosi... nisam tip žene koji bi ako se, ne daj Bože, nešto desi, pa ne budemo zajedno, odrekla života i ljubavi kasnije! I to ne bi promijenilo činjenicu da sam voljela čovjeka koji mi je sada muž!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
|
|
|
|
lena_p
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 07, 2009, 21:47:02 » |
Odgovor
|
Mislim da smo sve premlade za odgovoriti na ovo pitanje. sad mislim da se ljubi samo jednom i da sam našla svoju savršenu ljubav - onog pravog. Al nikad ne znamo što nam život nosi. Nažalost.
slažem se 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Angie
|
 |
« Odgovor #10 na: Svibanj 08, 2009, 09:26:22 » |
Odgovor
|
Ne vjerujem u "samo jednom se ljubi" Ljubila sam više puta (ne mislim stvarno LJUBILA, tog je bilo puuuuno više  - nego iskreno voljela). I ne mogu 100% reći da neću opet voljeti nekog drugog. Svaka je ljubav specifična i za mene velika  I svake se rado sjećam  E sad, vjerujem da ima onih koji iskreno vole samo jednom, ali sa mnom nije bio takav slučaj.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
stella

beeeeeeeeeeeee
|
 |
« Odgovor #12 na: Svibanj 13, 2009, 20:13:05 » |
Odgovor
|
Da, samo jednom se ljubi (dušom i tijelom) ali ... postoji raznih vrsta ljubavi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
7.9.2006 20.10.2008
|
|
|
|
|
Kristy

K & T & L
|
 |
« Odgovor #14 na: Srpanj 11, 2009, 05:57:46 » |
Odgovor
|
ono pravo tj.prava ljubav ja mislim da je to većinom ona koja upravo traje ,jer većinom ako smo u vezi mislimo da je to to ,izostavimo one mladenačke ljubavi i provode . ali ako sam s nekim sad i to traje onda mislim da je to prava ljubav ,u dvije ozbiljnije veze ,bez obzira kako završile ne mogu reći da ja te dečke nisam voljela . ja sam u mm se zaljubila na drugi pogled  a bilo je ljubavi na prvi pogled . u vezama prije nisam pomišljala na brak ,ni djecu ,ali bogme ni sada se ne želim udati . zapravo još dugo mi to nije na pameti .što ne znači da ja svog dragog ne volim i da mislim da ćemo prekinuti ,ali meni brak nije potreban ,i ne mislim ni da je on moja prava ljubav ni da nije . tako da mislim da prava ljubav ne postoji i da se ne ljubi jednom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #16 na: Srpanj 11, 2009, 12:29:31 » |
Odgovor
|
ne misli se doslovno da jednom ljubi, već voli... a ja opet kažem, vjerujem da postoje mnone ljubavi kod svakog u životu, ako se to tako može nazvati... al samo jedna je prava....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
anea
|
 |
« Odgovor #18 na: Srpanj 28, 2009, 14:00:59 » |
Odgovor
|
mislim da se moze dozivjeti vise ljubavi, svaka je svoja i razlicita , s bivsim sam iz splita mislila imala osjecaj da se necemo nikad rastaviti, ali onda sudbina ucini svoje ali sam zavoljela supruga kad sam se najmanje nadala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
antoniasb
|
 |
« Odgovor #19 na: Srpanj 28, 2009, 14:13:57 » |
Odgovor
|
i meni se desilo nešto slično ,kao što anea kaže svaka je na svoj način i svaka je posebna dok traje a imala sam više "ljubavi" (točnije 3) prva je bila moja prva ljubav i mislila sam do kraja živita  ali mladost ludost prođe kao i zaljubljenost i zaluđenost  još sam bila premlada ,došla je druga ljubav isto sam mislila evo ga to je to....e sad ta osoba me razočarala radi svojih nekakvih poroka i toliko mi pala u očima da mi jednostavno to više nije bilo to a tada je došao mm,njega sam znala od malih nogu a zavolila ga tako nenadano,u tako nezgodno vrijeme i na stoti pogled  a sad mi je sve na svijetu  tako da mislim da tu nema pravila
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
JERONIMA
|
 |
« Odgovor #20 na: Srpanj 28, 2009, 14:22:07 » |
Odgovor
|
Ja sam se udala za svoji prvu,pravu, iskrenu mladenačku ljubav.  I znam da nakon njega ne bih mogla nikada ovako voljeti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
anea
|
 |
« Odgovor #21 na: Srpanj 28, 2009, 22:42:12 » |
Odgovor
|
slazem se antonia, kad sam bila s deckom iz splita za kojim sam gubila glavu od ljubavi i provodila dane dole , mislila sam da nema sanse da ikoga jos zavolim, nasi roditelji su vec okrunili vezu, ali onda puklo i kad sam se najmanje nadala zavela ja muza ,  , i opet sam zavoljela , ona ljubav je bila luda , i danas nisam ravnodusna , a ovo s mm je nesto posebno i cvrsce , ma sasvim razlicito
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #23 na: Studeni 28, 2009, 21:41:11 » |
Odgovor
|
Marre  odlično rečeno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
mrvica.
|
 |
« Odgovor #24 na: Studeni 28, 2009, 21:45:03 » |
Odgovor
|
Ja sam bila jako mlada kada sam upoznala MM, zaljubila sam se preko glave i zavoljela ga te se udala za njega i svakim danom moja ljubav prema njemu je sve veća. tako da smatram da se pravo voli samo jednom u životu a možda i griješim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
|
|
|
neva
Ovisnik o pisanju

....mislit cu o tome sutra....
|
 |
« Odgovor #25 na: Studeni 28, 2009, 21:47:46 » |
Odgovor
|
neću ništa uopćavati i generalizirati jer svatko je slučaj za sebe, mogu reći samo svoj slučaj : imala sam nekoliko veza i vezica prije dragog mog , zaljubljivala se i bila luda za njima, al mislim da sam tek s md doživjela LJUBAV, on je prvi kojem sam rekla VOLIM TE, a bogami, i on je prvi koji meni to rekao, a da je to zaista i mislio...... tako da.......kod mene taj stih vrijedi..... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 28, 2009, 21:48:27 do neva »
|
Evidentirano
|
....bolje je biti malo lud nego malo pametan.....;)
|
|
|
|
|
|
|
pnikolina
Moderator

|
 |
« Odgovor #28 na: Veljača 17, 2011, 10:49:47 » |
Odgovor
|
ne misli da se voli samo jednom...bar kod mene to nije slučaj. i ne mogu reći da sam voljela više ili manje...voljela sam različito. mislim da, kako se mi mijenjamo kroz život, mijenja se i naša ljubav, način voljenja drugog. sada volim na jedan način, mislim da je to zauvijek...što ne umanjuje ljubav koju sam nekad osjećala prema nekom drugom, kao što niti ta bivša ljubav ne umanjuje ovu. a tko zna što donosi sutra 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Kada nešto doista želiš, cijeli svijet se uroti da to i ostvariš." 
|
|
|
|