lina-cokolina
Svakodnevno piskaralo

|
 |
« na: Veljača 21, 2011, 12:49:31 » |
Odgovor
|
jesu li vaši mužići romantični? pokazuju li osjećaje prema vama? na koji način? ja sam tip osobe koja svom dragom svaki dan mora reći da ga voli  bilo sms-om, čokoladicom, kolačićem,masažom.... ili čisto nazvat ga i reći VOLIM TE! ali mm..... ah.... on će nekad odgovorit na sms, ali da će ga sam poslat  ..... rijetko mi donese (ničim izazvan tj da nije rođendan ili neki poseban dan ili da ga ja nisam upilala), a da o romantičnim iznenađenjima da ne pričam  navečer volimo ležat zagrljeni, on me mazi dok ne zaspem, pomaže mi doma, oko dice isl...ali ja bi nekad lipu porukicu, cvjetić ili nešto slično....ili čisto ono 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nea 12.2008 marita 2.2010 lana 1.2012
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
|
 |
« Odgovor #1 na: Veljača 21, 2011, 14:01:49 » |
Odgovor
|
kod nas je suprotno  Meni ide na živce to stalno mil-mil, cmok-cmok,  Mislim ne bi ni on sad stalno se romantiziro, al ja sam totalno antiromantičan tip  Ništa mi ne znači da mi stalno daje te bombonjerice i čokoladice... važnije mi je da mi svojim djelima pokaže šta misli 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

Mamin mali bajker!
|
 |
« Odgovor #2 na: Veljača 21, 2011, 14:07:44 » |
Odgovor
|
Meni to svakodnevno mazenje i izjavljivanje ljubavi stvarno ide na zivce.  Mislim, volim da mi pokaze ljubav ali postoje i 'kreativniji' nacini, recimo kad mi da lovu za nesto sto mi svidja, gdje ces bolju izjavu ljubavi.  E, ponekad i ja znam biti romanticna ali treba dosta stvari da se poklopi pa da me dozivi kao romanticnu dusicu.  Sva sreca pa mm nema napadaje romantike inace bi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #3 na: Veljača 21, 2011, 14:09:10 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nunchica
|
 |
« Odgovor #4 na: Veljača 21, 2011, 17:40:13 » |
Odgovor
|
kod nas je suprotno  Meni ide na živce to stalno mil-mil, cmok-cmok,  Mislim ne bi ni on sad stalno se romantiziro, al ja sam totalno antiromantičan tip  Ništa mi ne znači da mi stalno daje te bombonjerice i čokoladice... važnije mi je da mi svojim djelima pokaže šta misli  E ovako i kod nas  Lela  i ja volim takve romantične geste 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #5 na: Veljača 21, 2011, 18:04:07 » |
Odgovor
|
mm nije strano da mi iskaže ljubav nekom gestom,nenadano..ko prvo...svaki mjesec se on sjeti i spomene mi i datum kad smo prohodali i datum kad smo se vjenčali (mjesečnice  ) ja to totalno zaboravim.... zna mi nekad poslat sms,baš ono,tak nekaj smisli da ostanem paf.nije to svaki dan ali bude......ak volim neku pjesmu ode i kupi mi cjeli cd makar mi se ni jedna druga ne sviđa s albuma  on je romantičan.....puno više nego ja.......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljača 21, 2011, 21:08:03 » |
Odgovor
|
ubode čokoladicu s vrimena na vrime,cvit isto al u pitaru,ja ne volim rezano cviće........ ujutro mi zna raspalit neku cmolji pismu samo da me prije izvuće iz kreveta,a cmakanje,cmačemo se non stop,a neke većere,svijeće i sl.ne,a nije mi to ni film neki  više mi znaći skuvana kava svako jutro od tisuću ruža 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
|
|
|
Bee
Povjerite se

|
 |
« Odgovor #8 na: Veljača 21, 2011, 22:59:24 » |
Odgovor
|
moj misli ako je svaki dan raspoložen za  da je strašno romantičan nisam ni ja neki romantičar ali... bilo bi lijepo da navečer možemo leć na kauč i da me malo mazi bez pokušaja (navedenog)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #9 na: Veljača 22, 2011, 04:08:38 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 22, 2011, 04:09:24 do krezumica »
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #10 na: Veljača 22, 2011, 10:13:17 » |
Odgovor
|
ja sam romantična duša, mm isto, izjavljujemo si ljubav svaki dan, a prije nego su došla djeca puno smo više bili romantični, slali si sms-ove svakakve, sjedili na klupici u parku, više obraćali pažnju na te stvari...  cvijeće, čokoladice i ostalo si ne kupujemo, još si jedino tu i tamo pošaljemo neku lijepu poruku na mob. i neke još sitnice... prije smo mogli ležati zagrljeni i pričati satima u krevetu...a sad to potraje 10-tak min. jer se obavezno jedan od klinaca baš tada probudi  pa nekako romantika nema vremena potrajati kod nas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
lina-cokolina
Svakodnevno piskaralo

|
 |
« Odgovor #13 na: Ožujak 20, 2011, 00:43:06 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lina-cokolina
Svakodnevno piskaralo

|
 |
« Odgovor #14 na: Ožujak 20, 2011, 00:44:26 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #15 na: Ožujak 20, 2011, 07:23:47 » |
Odgovor
|
ni mm nije romantičan na taj način - čokolada, cvijeće i slično. nekad (i to ne jako davno) smo se stalno cmakali i ljudima smo išli na živce  od kad je Eva stalno cmakamo nju  ali meni stvarno ne trebaju čokolada ni cvijeće da bi znala dal me on voli i koliko, ima puno drugih stvari preko kojih ja to znam... i sa svim našim manama i vrlinama ipak guramo dalje, zajedno  nadam se što duže 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #16 na: Studeni 27, 2011, 08:56:14 » |
Odgovor
|
mm nijeneki ludi romantik al pokazuje m da me voli,recimo ujutro kad se probudim padne pusa,ako se ustane prije men skuha mi kavu,dok je radio obavezno barem jednom nazove kuci i pricamo bar pola sata kao da se nismo vidjeli neznam koliko  i jos uz to saljemo si i poruke  pa recimo ako sam ja umorna i neispavana on preuzme cuvat djecu i pusti me da odem odspavat u miru poslijepodne....2 puta me iznenadio a to je bilo kad nam je bilo mjesc dana braka ja zavrsila u bolnici  a taman je 2 dana kasnije bilo valentinovo donio mi je ruzu,a ja obozavam ruze  al u taj celofan je sakrio kutijicu u kojoj je bio mali medaljon od bjelog zlata u obliku srca  ma mislim on meni ne govori da me voli iako ja to znam,al nekad mi i fali,al on nije taj tip on ti to pokaze....prosle godine isto za godisnjicu kupio je okvir za sliku u obliku dva srca i izradio nase slike unutra  ja recimo imam potrebu njemu govorit da ga volim sama se nekako lijepo osjecam kad mu to kazem u odredjenom trenutku i on meni uzvrati....al on ce meni prvi rec  jedino recimo kad ostanem u bolnici(a to je bilo cesto u ove dvije trudnoce) onda me obasipa sa izjavama ljubavi 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 27, 2011, 08:57:57 do yo_mamma »
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #17 na: Studeni 28, 2011, 08:37:46 » |
Odgovor
|
Sad vas čitam i vidim da je s tom romantikom problem u meni  I ja i mm se čujemo telefonom dok radimo ali samo ako nešto trebamo jedno drugom reć  Općenito sam alergična na poruke tipa pusa-pusa ! comk-cmok! tako da ih ne šaljemo ni ja njemu ni on meni  Al evo jutros mi je pripremio termosicu s prirodnim čajevima da ponesem na posao jer me boli nešto cijeli vikend  E sad ne znam baš jel to radio iz ljubavi ili ga je strah da ne odapnem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #20 na: Studeni 28, 2011, 09:18:30 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #22 na: Studeni 28, 2011, 09:25:41 » |
Odgovor
|
skužila sam  (htjedoh se malo našaliti  )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bubica
|
 |
« Odgovor #23 na: Studeni 28, 2011, 11:24:12 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 28, 2011, 12:27:06 do bubica »
|
Evidentirano
|
Ivan 14.10.2007. Petar 13.07.2009.
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #24 na: Studeni 28, 2011, 11:28:56 » |
Odgovor
|
Sad vas čitam i vidim da je s tom romantikom problem u meni  I ja i mm se čujemo telefonom dok radimo ali samo ako nešto trebamo jedno drugom reć  Općenito sam alergična na poruke tipa pusa-pusa ! comk-cmok! tako da ih ne šaljemo ni ja njemu ni on meni  slažem se s tobom jose  isto tako razmišljam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #25 na: Studeni 28, 2011, 11:41:33 » |
Odgovor
|
moj je romantičan, često me ljubi, govori da me voli, da sam mu prekrasna ... bla bla a slatko mi je to..  , to mu je u opisu bračnog posla, a ne samo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
|
|
|
|