|
mlana
|
 |
« Odgovor #30 na: Veljača 19, 2011, 09:19:52 » |
Odgovor
|
Meni moj pomaže. Čak kad sada razmislim, čak i dosta, ali naravno da ja nisam zadovoljna i da mislim kako treba još.  Što se tiče usisavanja, to je njegov dio. Od kako sam prvi put ostala trudna on je to preuzeo na sebe i do danas je tako.  Neki drugi kućanski posao  , a oko djece.....pomaže. Kad vidim i slušam koliko drugi ne pomažu, onda mislim da nije uredu da se žalim. Moj pomaže. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #31 na: Veljača 19, 2011, 10:34:27 » |
Odgovor
|
ja djecu ne računam kao 'pomoč'....  tu mi nema kaj pomagat ili ne.....i mjenjal je pelene,napravi joj klopu,vodi je dr,na ritmiku....mislila sam na kučanske poslove... za njih kao pomoć
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex
Diplomirani ovisnik o pisanju

|
 |
« Odgovor #33 na: Veljača 19, 2011, 18:06:40 » |
Odgovor
|
ja inace kuham i spremam po kuci a on vise ovo oko kuce,ali evo recimo sada kad ja nemogu on usisava i oriba kupatilo omao temeljito  ja malo samo pobrisem prasinu i napravim nesto za jesti........u svemu mi hoce pomoci nista mu nije tesko,a isto je i sa moje strane primjetila sam da bas voli kad skupa radimo  kad se male ruke sloze sve se moze sve se moze  oko djece ne smatram kao pomoc jer to nam je zajednicka obaveza i tu jednako sudjelujemo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #34 na: Travanj 30, 2011, 21:05:21 » |
Odgovor
|
da mi nikad niš nije pomogo (a je) nemogu ne pohvalit koliko je brižan bio kad sam bila u bolnici...  vodio je brigu o ama baš svemu bez da me uopče zivkao i ispitivao.snalazio se kako je znao jer kak je reko-nije me htio uznemiravat.kad sam došla kući,kupao me,prao mi kosu...nije dozvolio doslovno čašu vode da sama nosim  kompletnu brigu oko pele je preuzeo,uspio ju je odvič da ju samo ja uspavljujem,sad je on to preuzeo i opče nije htio angažirat moju mamu oko ičega... najjači je bio kad je iz bolnice uzeo moju prljavu spavačicu i rekla sam nek je opere,al nisam mislila da je riflja na ruke nego da ju s bjelim vešom hiti u mašinu..a on drljio na ruke i donese je drugi dan i veli "Fakat je zeznuto to peglanje...trebalo mi je 1,5h da ju opeglam al sam uspio..!" aaff  ko ga nebi volio
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #36 na: Svibanj 01, 2011, 08:18:09 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
stella

beeeeeeeeeeeee
|
 |
« Odgovor #38 na: Svibanj 08, 2011, 12:49:01 » |
Odgovor
|
Pomaže kad stigne no najčešće ga nema doma (puno radi) pa većinu toga ja obavim. Ali, zato vikendomon to sve nadoknadi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
7.9.2006 20.10.2008
|
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #40 na: Svibanj 11, 2011, 09:14:14 » |
Odgovor
|
moj dragi je jako jako vrijedan...nemamo podjele poslova ..sve radi, pegla, pere, kuha, brise prasinu, popravlja, instalira, montira, sece curicu, sexa, maa sve za 10 je... ali zato ima drugih mana da ne pomislite da je savrsen...  no naravno potrebno je ponekad ga tjerati 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 25, 2012, 20:13:31 do spašena »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vesna
Gost
|
 |
« Odgovor #41 na: Svibanj 11, 2011, 10:20:03 » |
Odgovor
|
Moj se u zadnje vrijeme nešto opustio  više mi odmaže nego pomaže 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

Mamin mali bajker!
|
 |
« Odgovor #43 na: Svibanj 11, 2011, 18:22:39 » |
Odgovor
|
Moj je jos uvijek deaktiviran. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #44 na: Svibanj 11, 2011, 21:21:21 » |
Odgovor
|
U zadnje vrijeme mi dosta pomaže, npr. u bašći a i oko kućanskih poslova! Ja sam zadovoljna  i kod mene je ovako,cak radi vise nego ja  silom prilika
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #48 na: Listopad 06, 2011, 14:26:51 » |
Odgovor
|
I moj se satro od pomaganja meni... Baš mi ga ža 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #49 na: Listopad 06, 2011, 14:41:31 » |
Odgovor
|
I moj se satro od pomaganja meni... Baš mi ga ža  aha, ima nas još 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bubica
|
 |
« Odgovor #57 na: Listopad 07, 2011, 08:59:21 » |
Odgovor
|
Kod nas nema neke podjele rada. ali pomaže puno oko djece. Što se tiče kućanskih poslova, redovito iznosi smeće i kad god može ode u nabavku (ako su djeca u vrtiću, a ja na poslu). Inače, kako živimo skupa s njegovima, kućanske poslove obavljamo svi. Tako da se u našem slučaju oko čuvanja djece i pospremanja, kuhanja i kupovine po potrebi izmjenjuje nas četvero.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ivan 14.10.2007. Petar 13.07.2009.
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #59 na: Listopad 08, 2011, 06:28:48 » |
Odgovor
|
moj odnese smeće kad ga stavim na ulazna vrata i kad maltene padne preko vreće, tada skuži da bi mogao odnesti smeće. pospremi stol nakon što jedemo (ponekad). ne pegla nikad. ne usisava nikad. ne briše prašinu nikad. ne stavlja sušit robu nikad. ne briše pod nikad. jednom godišnje napravi nešto za jesti, a ja nakon toga čistim kuhinju. Evu kupa baš kad poludim i kad ga natjeram. ali nije ni naviknut te stvari raditi. nije ni njegov stari, a bogami ni moj.  čak meni prepušta i te neke "muške kućne poslove".
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|