lorelai
Svakodnevno piskaralo

|
 |
« Odgovor #150 na: Listopad 12, 2009, 08:06:48 » |
Odgovor
|
unicorn mi ti imamo praksu koja nas spašava... dogovorili smo jednom mjesečno čuvanje djece cijelo popodne (i večer-ovisi šta nam je u planu  )i onda ja i mm otiđemo na pizzu, prošetamo, odemo do prijatelja (koji nemaju djecu ili ih i oni nekome ostave) ili jednostavno stanemo s autom negdi uz more i pričamo. viruj mi to nas spašava, imamo vrime samo za sebe i ne razmišljamo o ničemu (naravno prvih par puta smo pričali samo o dici ali sada  ).... ovo lito planiramo i ostaviti ih pola jednoj baki-pola drugoj i otići 2 dana negdi.... nadam se da ćeš brzo naći rješenje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
moji slatkiši :) duo slatkić 2008 veliki momak 2004 malcom u sredini 2005
|
|
|
|
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #153 na: Listopad 16, 2009, 10:24:18 » |
Odgovor
|
cure moje, potpuno vas shvaćam  i moj je savijet da ako imate kome, ostavite djecu, posvetite se samo sebi, mužu, svojim nekim potrebama i zadovoljstvima, jer samo mi mame znamo kako je biti od jutra do sutra mama i žena i domačica i kuharica i ljubavnica i prijateljica..... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #154 na: Listopad 16, 2009, 10:29:29 » |
Odgovor
|
uni, tu priču ja mm-u pričam... isto nam je svaki dan isti, na posao, pa doma, a k tome, on radi po cijele dane, a i kad je doma dok jedan jede, drugi se opere, ja obavim kaj trebam...... samo letimo jedno kraj drugog i onda shrvani padnemo u krevet.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #155 na: Listopad 16, 2009, 11:20:59 » |
Odgovor
|
mm i ja nadoknađujemo noču izgubljen dan.kad pela zaspi mi živnemo. ma ne samo to...  oču reč da smo tak napravili mada je iscrpljujuče.evo,sinoč se zezali do pol 2,a mm se u 5 diže.al inače nebi imali kad ni komunicirat. uskoro nam je 5g kak smo prohodali i planiramo zamolit mamu da ju čuva na cijelo popodne da odemo nekam na klopu i sl. al kako je ona veča osjeti se koliko nam je lakše i opet se zbližujemo.več je to olakšanje da nemoram svakih 1,5h ju hranit,presvlačit.... što je samostalnija to nam je sve u vezi više kao prije.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #156 na: Listopad 16, 2009, 11:42:09 » |
Odgovor
|
viš kod nas suprotno, jer smo se kraj male bebe mogli prišmajhlat, pričat..., a sad on traži pažnju non-stop, čim netko drugi priča sa mnom, odmah izvodi kerefeke da nas omete i da sva pažnja ide k njemu... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #159 na: Listopad 16, 2009, 12:37:29 » |
Odgovor
|
je, boa, moj mali ne zaspe do 23 -24 sata!!! a ja se dižem u 6... tak da ni navečer nemamo puno vremena, pogotovo što mm kad radi popodne (do 22 sata) ne dođe doma prije 23-24 sata! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anea
|
 |
« Odgovor #162 na: Veljača 23, 2010, 14:22:23 » |
Odgovor
|
 uskoro ce vikend pa ces uzivati, da te utjesim i meni i joj mnooogima je isto, ujutro trcim po kuci da sve stignem i da te glupe kuc obveze, kuhanje, ciscenje, pranje , peglanje obavim u sto kracem vrem roku plus odgoj djece da si popodne imam slobodno...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #165 na: Veljača 23, 2010, 21:31:44 » |
Odgovor
|
ma sve smo pomalo u depresiji, odužila se ova hladna, dosadna, mokra zima i čim dođe proljeće već ćemo živnuti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
|
|
mrvica.
|
 |
« Odgovor #167 na: Veljača 23, 2010, 21:57:07 » |
Odgovor
|
uh a ja mislila da samo mene trenutno stanje u životu i ova dosadna dosadna zima ubijaju u pojam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
|
|
|
|
anea
|
 |
« Odgovor #168 na: Veljača 23, 2010, 21:58:20 » |
Odgovor
|
mozda najbolje ne razmisljati jer uskoro zaista stizu lijepi i suncani dani a do tada ove tmurne iskoristimo za planiranje, donosenje novih odluka i zakljucivanje staroga, proljetno ciscenje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
vale
|
 |
« Odgovor #169 na: Veljača 23, 2010, 23:16:56 » |
Odgovor
|
pa ja spadam u očajne kućanice ::m''m:: ::m''m::....ajme...nemojte me krivo shvatit ali sad znam razlog zašto sam ovakva.... stvarno mi je zadnjih 11 mjeseci proletilo brzo a ubiti je svaki dan isti...pa normalno da sam izludila...a sa druge strane još mjesec dana sam doma i hvata me strah od odvajanja.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
anea
|
 |
« Odgovor #170 na: Veljača 23, 2010, 23:21:43 » |
Odgovor
|
 vale, razumijem te potpuno, 26.03. mi istice porodiljni i nemam pojma gdje su ti mjeseci... a tek odvajanje, jaslice...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrvica.
|
 |
« Odgovor #175 na: Veljača 25, 2010, 07:55:37 » |
Odgovor
|
a joj vale  koja koma a još se nisi priviknula da 10. - tog moraš ići raditi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #178 na: Veljača 25, 2010, 17:32:52 » |
Odgovor
|
Vale  nadam se da ćeš sve uspjeti izorganizirati do ponedjeljka i da ćeš na posao krenuti s malo briga 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
stella
Diplomirani ovisnik o pisanju

beeeeeeeeeeeee
|
 |
« Odgovor #179 na: Travanj 02, 2010, 08:00:28 » |
Odgovor
|
Drago mi je da sve manje ima očajnih kućanica. Ili ste toliko očajne da ne stignete pisati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
7.9.2006 20.10.2008
|
|
|
|