Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Nasilje u obitelji!!!!!!!!!!!!!  (Posjeta: 192 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
magda
moja jedina sreća u životu
Diplomirani ovisnik o pisanju

« na: Rujan 30, 2010, 12:36:37 »
OdgovorOdgovor

Evo u zadnje vrijeme dosta često možemo na žalost čitati i slušati gorku stvarnost o zlostavljanju a na žalost i usmrčivanju supruga u obitelji!To je nešto pre strašno,pogotovo kad je to pred očima najmlađih!
Pitanje je dali naša država poduzima mjere da se to ne dešava?
Smatram da ne!
kako ta djeca nakon takvih životnih trauma i šokova mogu nastaviti normalno funkcionirati u svojoj okolini i koliko se njima pruža adekvatna psihička i lječnička skrb?
Dali su i same supruge krive jer na vrijeme ne reagiraju i traže stručnu pomoč za agresora?
Evidentirano

boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....

« Odgovor #1 na: Rujan 30, 2010, 13:04:22 »
OdgovorOdgovor

krive su 

prva triska ( šamar,pljuska) si žrtva   

a drugi put si dobrovoljac 

pa nek te mlati kad si vreća za mlačenje 
Evidentirano

Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
Josipaorama
Super moderator
*

« Odgovor #2 na: Rujan 30, 2010, 13:39:52 »
OdgovorOdgovor

Ajoj  ovo je neiscrpna tema 
Ja uvijek kažem da ne bi dozvolila da me netko zlostavlja.... Da bi pobjegla glavom bez obzira 
A onda opet kad čitam te neke ispovjesti žena, vidim da su se većina njih našla u nekom začaranom krugu 
Svi su oni htjeli otići al zašto nisu 
Sve mi se čini da psiha tu igra veliku ulogu...... Netko je slabiji, netko jači.... 
Neznam..... a nadam se da nikada neću biti u takvoj situaciji i doživjeti tako nešto 
Evidentirano
magda
moja jedina sreća u životu

« Odgovor #3 na: Rujan 30, 2010, 14:06:36 »
OdgovorOdgovor

Ma najžalosnije je od svega što jako puno žena ima koje taje što im se događa!
Ja sam na žalost bila svjedok jednog takvog slučaja!
Radna kolegica čiji se muž znao napiti a usput je vojni policajac,ljubomoran do boli a ona sa dugim jezikom!Na dan kad smo imali inventuru ona je dotrčala u radnju sva plava i ja sam ju doslovce molila i kumila da zove policiju ali    da bi on došao i lupao po vratima od radnje i kako mi je dolazila komisija tako sam te ljude morala pustit u radnju ušao i on sa prijetnjom da če porazbijati sve u radnji i uhvatio ju za kosu i izvukao van.Ja sam momentalno nazvala policiju koji su svaka čast došli u roku 5 min.i odveli ga u pritvor a nju sam poslala u bolnicu na pregled.da bi ona podnjela tužbu i nakon par dana ju povukla      (njega su zadržali taj dan i noč dok se nije potpuno otrjeznio)Završili su oni na kraju na sudu (zbog prijave)i dobili oko 7000 kn kazne!Ona zbog krivokletstva a on zbog pijanstva!Na upit a zašto je povukla izjavu rekla mi je da pošto je on policajac i to još vojni njemu prijeti otkaz a treba 2 djece prehraniti!
Eto i šta da čovjek sad kaže na to   
Evidentirano

boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....

« Odgovor #4 na: Rujan 30, 2010, 14:27:44 »
OdgovorOdgovor

magdo ja bi je tužila uredu za zaštitu dice,pa jadna dica di odrastaju    

imaš zalipljenu temu sa brojevima za zaštitu žena,pa joj daj nek se informira i traži pomoć
Evidentirano

Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
kika
Moderator

« Odgovor #5 na: Rujan 30, 2010, 14:32:57 »
OdgovorOdgovor

da laku za tu blesacu, ali jadna dica   
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.101 sekundi uz 30 upita. (Pretty URLs adds 0.008s, 2q)