|
christy
|
 |
« Odgovor #30 na: Listopad 14, 2008, 21:04:18 » |
Odgovor
|
mrzim kašnjenje i ne dozvoljavam da mene netko čeka i uvijek dođem ranije i to mm zna i kada zna da će kasniti UVIJEK me nazove i kaže da će kasniti i razlog zašto, jer zna da sam ja paničar i da uvijek mislim da se nešto dogodilo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
tko rano rani cijeli dan je pospan... 
|
|
|
|
|
neli
Počasni član
Diplomirani ovisnik o pisanju
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #32 na: Listopad 15, 2008, 23:05:19 » |
Odgovor
|
moj je u početku veze , pa i braka redovito kasnio, i meni je to strašno išlo na živce, milion puta smo se oko toga posvađali, pa sam ja jednom namjerno poslje posla ( radila sam do 21 h a on je bio slobodan) otišla na kavu s prijateljicom, i isključila mobitel... zvao me ko lud, a ja se nejavljam, došla kuć u 00.15... on poludio , pa di si ti, pa šta se nejavljaš, pa ja se brinem, šta se nisi javila da ćeš ostat... bla bla bla... ja reko eto ti, jel se ti meni javiš? vidiš sada kako je meni kad te čekam a neznam ni di si , ni s kim, ni dal se šta desilo... otada više nikad nije kasnio a da se nejavi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #33 na: Listopad 15, 2008, 23:19:32 » |
Odgovor
|
moj je u početku veze , pa i braka redovito kasnio, i meni je to strašno išlo na živce, milion puta smo se oko toga posvađali, pa sam ja jednom namjerno poslje posla ( radila sam do 21 h a on je bio slobodan) otišla na kavu s prijateljicom, i isključila mobitel... zvao me ko lud, a ja se nejavljam, došla kuć u 00.15... on poludio , pa di si ti, pa šta se nejavljaš, pa ja se brinem, šta se nisi javila da ćeš ostat... bla bla bla... ja reko eto ti, jel se ti meni javiš? vidiš sada kako je meni kad te čekam a neznam ni di si , ni s kim, ni dal se šta desilo... otada više nikad nije kasnio a da se nejavi
 klin se klinom.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #34 na: Listopad 15, 2008, 23:20:41 » |
Odgovor
|
upravo tako... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #36 na: Prosinac 17, 2008, 17:30:12 » |
Odgovor
|
moram se pohvaliti da toga više kod nas, tj kod mog muža nema uopće... ako se desi da će zakasniti, što ej normalno, pa svakom se desi, obavezno javi... i nema problema 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Meggi
|
 |
« Odgovor #37 na: Prosinac 17, 2008, 19:07:54 » |
Odgovor
|
mrzim kasnjenje jer sam ja uvijek tocna,takko da zna da mora nazvat.no bilo je na pocetkku toga
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #38 na: Ožujak 26, 2009, 23:00:36 » |
Odgovor
|
mm si je napokon izbio iz glave to kašnjenje, ja se nadam... kad se sjetim kako je prije bilo, ajme  sad je super.... ako i kasni, javi, pa da znam kad će otprilike doći, ili da ga ne čekam bezveze..... ali javi, svakako 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
lena_p
|
 |
« Odgovor #39 na: Ožujak 27, 2009, 07:15:59 » |
Odgovor
|
joj ja poludim na to i uvijek smo vodili rat oko toga jer se on nije znao ni javiti  ali ev 947o nakon godina prigovaranja  uredno se javi ako ne štiže na vrijeme kući 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Meggi
|
 |
« Odgovor #41 na: Ožujak 27, 2009, 07:30:03 » |
Odgovor
|
da obavezno se javi.mrzim kasnjenje i cak znam bit ljuta i kad se ima neko opravdanje,jer ja nikad ne kasnim i rijetko me kaj moze sprijecit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
pcelica
Često pišem

|
 |
« Odgovor #43 na: Ožujak 28, 2009, 19:04:45 » |
Odgovor
|
Mi se cujemo po 100 puta dnevno tako da znam i kad ce kasniti ali inace nije osoba koja kasni(mama mu uvijek kasni a njega to nervira pa zna kao je  )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Zivi svaki dan kao da je posljednji... jednom ces ipak biti u pravu.....
|
|
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #45 na: Travanj 12, 2009, 22:38:04 » |
Odgovor
|
mm nema obicaj kasniti,al zato dodje na knap a ja  ja uvijek moram doci barem 5 minuta ranije i mogu cekati,al nevolim da se mene ceka  to je bolest valjda on uvjek ima vremena i laganini,al ja to nemogu tako
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
|
|
|
|
|
|
|
|
Tyana
|
 |
« Odgovor #48 na: Lipanj 13, 2009, 12:48:37 » |
Odgovor
|
Nikad  Uvijek se javi kad krene od nekuda,AKO kasni,javi mi da se zadrzao,koliko ce ostat itd...ja sam to istrenirala na pocetku  Da me ne bi krivo shvatili,moze on ostat,kasnit i ici kud zeli,samo mu je obaveza da mi javi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Iskustvo je nesto sto imas kad ti vise netreba.
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #49 na: Lipanj 13, 2009, 12:53:34 » |
Odgovor
|
ni moj više ne kasni..... nikada... mislim, i ako će zakasnit, javi mi da nemoram čekat..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
anea
|
 |
« Odgovor #50 na: Lipanj 30, 2009, 21:50:28 » |
Odgovor
|
alergicna sam na ljude koji nemaju osj za vrijeme i neopravdano kasne, moj na monu srecu je uvijek tocan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
kika
Moderator

|
 |
« Odgovor #53 na: Rujan 15, 2010, 14:07:46 » |
Odgovor
|
ja mrzim kasnjenje i nikad ne kasnim i nevolim nekoga cekati
i odredjeni ljudi se nikad tog ne drze i neki dan jedan covjek sto je sa nama trebao ic na proslavu kod prijatelja kasnio je dobrih sat ipo e da a prosle godine taj isti kasnio je 3 sata i ovaj put sam mu ocitala, mislim da mu je zadnji put da ce se vozit samnom il ce bit tocan u sekund, a i za ovo je kriv MM jer ja nebi cekala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|