Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Kada ljubav pocinje...  (Posjeta: 128 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
lela-sa
Povjerite se
Diplomirani ovisnik o pisanju

Mamin mali bajker!

« na: Ožujak 22, 2011, 17:15:51 »
OdgovorOdgovor

Ja prvo otvorim temu o kraju ljubavi pa onda o pocetku    dobro, svakako nakon jednog kraja pocinje neki drugi, novi pocetak pa kako prepoznajete 'simptome' zaljubljenosti i znate li ih razlikovati od 'simptoma' strasti i pozude? 
Jeste li nekada napravile gresku u vlastitoj procijeni svojih osjecanja?
Meni treba dosta vremena da se posloze svi dokazi ljubavi u mojoj glavi i da ja onda kazem to je to!  Ah, sta mogu i tu sam neodlucna   
Nekoliko puta sam se zahebala u procijeni, posebno dok sam bila jako mlada i zaljubljena u ljubav, cim bi mi se neko svidio pojavom mislila sam to je to 
Sada znam da rasclanim ta dva osjecanja...mozda ne iz prve ali ne treba mi dugo.  Roll Eyes
Evidentirano
Ijena
Administrator

« Odgovor #1 na: Ožujak 22, 2011, 17:21:34 »
OdgovorOdgovor

::m''m:: već se dugo nisam zaljubila, pa sam i zaboravila kako je to 

Samo sam jednom krivo procijenila stvari, no nikad više 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

« Odgovor #2 na: Ožujak 22, 2011, 17:46:29 »
OdgovorOdgovor

ja tocno znam kad sam se zaljubila prvi puta to je ona prva vrticka ljubav bila sam luda za njim do cetvrtog osnovne dok nismo kao bili cura i decko  ali to je ona prva nevina e onda sam se zaljubila u jednog decka koji je otisao zivjeti u Ameriku uf to je bolilo uzasno sam patila za njim jako jako dugo,zatim moj bivsi muz to je bila slijepa zaljubljenost ,bezglava koja mi se odbila od glavu...poslje njega sam bila sa jednim likom sa kojim sam izgorila u ljubavi ako me tko razumije,to je ona luda kad iskre frcaju na sve strane koja ne moze dugo trajati jer je preintezivna i na kraju ona prava barem sam ju ja tako protumacila realna ljubav je dosla kada sam upoznala svog muza,tu nije bilo zaludjenosti i tako nesto nego jednostavo sam ga prvo upoznala kao osobu  i kako je vrijeme teklo jednostavno je i zaljubljenost dosla i kako vrijeme prolazi mislim da ga i danas svakim danom sve vise volim ....  eto ,a jesam se raspisala 
Evidentirano

Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....

« Odgovor #3 na: Ožujak 22, 2011, 19:15:06 »
OdgovorOdgovor

kad sam se zgrozila od pomisli da dirne neku drugu znala sam da sam u oblacima 
Evidentirano

Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.105 sekundi uz 28 upita. (Pretty URLs adds 0.01s, 2q)