Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Kad je vrijeme da dijete upozna vašeg novog partnera?  (Posjeta: 310 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
alanis
Početnik u pisanju
*

« na: Listopad 22, 2010, 14:03:52 »
OdgovorOdgovor

Drage moje,pošto vjerojatno niste sve sretno udane, nego ima i nas sretno rastavljenih 
I naravno da većina nemože ili neželi biti same,pa mi recite svoja iskustva,o tome kad je pravo vrijeme za upoznati vaše dijete s novim partnerom, i koji su po vama sigurni znakovi jel to ima smisla (odnosno što vam je važno u partnerovom ponašanju prema dijetetu) ?
Slusam drage moje 
Evidentirano

Dani
Moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju

« Odgovor #1 na: Listopad 22, 2010, 14:05:50 »
OdgovorOdgovor

mislim da nam je svima Šeherezada na primjer   
kad neđete Onura 
Evidentirano
boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....

« Odgovor #2 na: Listopad 22, 2010, 14:06:27 »
OdgovorOdgovor

kad si siguran da neće sljedeći misec biti drugi  

Evidentirano

Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
alanis
Početnik u pisanju
*

« Odgovor #3 na: Listopad 22, 2010, 14:08:20 »
OdgovorOdgovor

mislim da nam je svima Šeherezada na primjer   
kad neđete Onura 

uuu...i ja bi jednog takvog....s divnim manirima,bezobrazno bogatog.....i da voli moje dijete..nitko d+sretniji od mene... al ajmo malo realnije
Evidentirano

lela-sa
Povjerite se

Mamin mali bajker!

« Odgovor #4 na: Listopad 22, 2010, 14:09:51 »
OdgovorOdgovor

kad si siguran da neće sljedeći misec biti drugi  

i naravno, barem ja ne bi odmah pred djetetom otvorila sve karte. Pustila bi da to bude nekako spontano za obje strane, od samog upoznavanja i druzenja a ishod bi bio sam po sebi jasan nakon nekog vremena.  
Evidentirano
Ijena
Administrator

« Odgovor #5 na: Listopad 22, 2010, 14:11:46 »
OdgovorOdgovor

Dani   ja čekam svog  
Boa i ti imaš pravo...

još mi nije naletio "pravi" pa mogu samo predpostavljati. Vjerojatno kad bih se osoba A i ja jako dobro upoznali ( naravno da bi od prvog dana znao za moje dijete ). Također kad ta osoba prihvati činjenicu da će mi Pia uvijek biti na prvom mjestu ( ako prihvati )...
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

JERONIMA

« Odgovor #6 na: Listopad 22, 2010, 14:13:51 »
OdgovorOdgovor

pa ne znam, ovisi i koliko je dijete staro.malo dijete baš i ne shvaća odmah šta ta nova osoba predstavlja mami, dok starija djeca to itekako mogu razumjeti i teško da im se može nešto sakriti.Nitko ne može znati hoće li s novim partnerom ostati do kraja, tako da ja mislim da treba upoznati djete kad ta veza postane ozbiljna.NIkad nisam bila u takvoj situaciji (niti ću   ), ali vjerujem da ti nije lako
Evidentirano
boa
Administrator

« Odgovor #7 na: Listopad 22, 2010, 14:22:33 »
OdgovorOdgovor

moj primjer 

kad sam bila sigurna da je najdraži baš taj pravi rekla sam ediju da mi nije samo kolega već i dečko,dakle prošlo je nekih 7-8 miseci,al mislim da nije bitno vrime već odnos i naravno da je od prvog trena znao da mi je edi uvik,uvik i uvik na prvom mistu
Evidentirano

Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
alanis
Početnik u pisanju
*

« Odgovor #8 na: Listopad 22, 2010, 14:29:19 »
OdgovorOdgovor

Ovak...ja sam se rastala od muza prije malo vise od godinu dana kad je alanis bila stara godinu i pol....i sad sam u prvoj VEZI od rastave....to sad traje 4 mjeseca---znaaaam da je rano bilo ----     ali negdje nakon kojih mjesca dana kad sam se nakon mog svakodnevnog druzenja s novim dragim odlučila da ga testiram upoznala sam ga s mojom malom na neutralnom terenu u parku..... i onda ga doživljava kao naseg prijatelja i puno vremena provodimo s njim... i paše mi,i njoj vidim... on je btw stariji od mene 8 god ( 32 )  nije bio oženjen i nema djece,što meni paše..    
Najvaznije jako se lijepo ophodi prema mojoj maloj... Neke sitne stvari kao pomaže joj obuti tenisice ,zakopča joj jaknicu..itd..... I vidim da sve to ima smisla....inače rekla sam da nema šanse da upoznajem nekog s malom...a kamoli da preovodimo s njim ovak puno vremena
Evidentirano

lela-sa
Povjerite se

Mamin mali bajker!

« Odgovor #9 na: Listopad 22, 2010, 14:32:45 »
OdgovorOdgovor

Pa cuj, ako su tvoji osjecaji prema njemu jasni i njegovi prema tebi, a pri tom ga mala prihvata kao prijatelja, onda je potreban jos samo jedan korak da sve dodje na svoje mjesto. 
Evidentirano
boa
Administrator

« Odgovor #10 na: Listopad 22, 2010, 14:35:31 »
OdgovorOdgovor

Pa cuj, ako su tvoji osjecaji prema njemu jasni i njegovi prema tebi, a pri tom ga mala prihvata kao prijatelja, onda je potreban jos samo jedan korak da sve dodje na svoje mjesto. 

baš tako
Evidentirano

Ijena
Administrator

« Odgovor #11 na: Listopad 22, 2010, 14:37:20 »
OdgovorOdgovor

A ja bih ti rekla da još malo uživate ovako... pusti da sve ide spontano, vidjet ćeš kamo te to vodi.
Nemaš pojma koja si sretnica pa da si naletila na takvog frajera 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

alanis
Početnik u pisanju
*

« Odgovor #12 na: Listopad 22, 2010, 14:41:43 »
OdgovorOdgovor

A ja bih ti rekla da još malo uživate ovako... pusti da sve ide spontano, vidjet ćeš kamo te to vodi.

ja i zelim da ostane ovako zasad...ne mislim definirati taj odnos drugacije... razgovarala sam s mojim T i rekla sam mu da tesko da cu se ikad vise htjeti udati-papirnato....a sanse da rodim ponovno su najminimalnije... i on to sve prihvaca..... iako znam da mu nije svejdeno bas...al dok bude tak kak je sad.... super   ako kasnije bude potrebe za vecim korakom...morat cu dobro razmisliti
Evidentirano

Ijena
Administrator

« Odgovor #13 na: Listopad 22, 2010, 14:43:29 »
OdgovorOdgovor

ja i zelim da ostane ovako zasad...ne mislim definirati taj odnos drugacije... razgovarala sam s mojim T i rekla sam mu da tesko da cu se ikad vise htjeti udati-papirnato....a sanse da rodim ponovno su najminimalnije... i on to sve prihvaca..... iako znam da mu nije svejdeno bas...al dok bude tak kak je sad.... super   ako kasnije bude potrebe za vecim korakom...morat cu dobro razmisliti

Taj veliki korak će doći spontano, ili uopće neće 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

Josipaorama
Super moderator
*

« Odgovor #14 na: Listopad 22, 2010, 14:45:25 »
OdgovorOdgovor

Ja baš nemam iskustva.... Al mislim da je bitno da se neforsira ništa....
Ako si sad zadovoljna tako... nek ostane tako  
A kad budete spremni na korak dalje, lako ćeš ih upoznati  
A ostanete li zajedno i shvatite da je vaša veza ono pravo , vremenom se neka razmišljanja i promjene.... mislim na to hoćeš li željeti djete s njim i slično  
Evidentirano
alanis
Početnik u pisanju
*

« Odgovor #15 na: Listopad 22, 2010, 14:47:34 »
OdgovorOdgovor

Taj veliki korak će doći spontano, ili uopće neće 

zasad samo opusteno 
Evidentirano

boa
Administrator

« Odgovor #16 na: Listopad 22, 2010, 15:09:54 »
OdgovorOdgovor

naravno  ............ja sam 7 godina bila opušteno    pa viš me sada       al još uvik mi je nezakonit,mislim da se nikad neću udat,taj papir mi tako malo znaći 
Evidentirano

DANCHY2

« Odgovor #17 na: Listopad 22, 2010, 17:22:39 »
OdgovorOdgovor

pa i razvedene žene su ljudi,ako slobodne mogu iz veze u vezu skakat,zakaj to nebi mogla i razvedena žena. 
tak da ne mislim da si nekaj prerano našla novu ljubav.a i djete če bit zadovoljnije ako uz sebe ima zadovoljnu mamu.
neznam kaj bi rekla na tvoje pitanje kada upoznati djete i novog žicara,valjda sama ocjeniš situaciju i napraviš taj korak 
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.177 sekundi uz 42 upita. (Pretty URLs adds 0.019s, 2q)