neli
Počasni član
Diplomirani ovisnik o pisanju
mamine ljubavi....
|
 |
« na: Siječanj 16, 2011, 21:19:41 » |
Odgovor
|
ili preferiraju vožnju u kolicima? Moj T bi se samo nosio, i već mi sad pomalo ruke otpadaju.... kad smo doma, stalno je na rukama, a kad smo vani u kolicima može bit samo ako spava... ako je kojim slučajem budan, neće, već ga u jednoj ruci nosim, drugom guram kolica, a nikola trčkara za nama...  definitivno idući mjesec uzimam Mei-Tai 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #1 na: Siječanj 16, 2011, 22:41:54 » |
Odgovor
|
Joj takav je Dino  , od rođenja bio i dan danas žica mm ili dedu da ga nose kad nekud treba hodati jer bi se on nosio radije nego hodao  (od kad sam ostala trudna s Mariom pa mu objašnjavala da ga nemogu nositi, mene više ne traži  ) a Mario se voli vozit u kolicima (zapravo volio je dok nije prohodao  ) jer bi on sad samo hodao, hodao i hodao - naravno ne tamo gdje treba ići nego tamo gdje on želi - pa to hodanje s njim traje poprilično (samo od vrtića do doma (cca 5min hoda) nam treba kojih 30-40 min.) pa vjerujem da će on biti tip hodača sva sreća 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #2 na: Siječanj 17, 2011, 07:34:14 » |
Odgovor
|
kad se samo sjetim  Eva se tako duuugo nosila, nije nešto htjela u kolica, stalno na rukama, prve mjesece konstantno i kasnije sve dok nije prohodala jako često se nosala (a prohodala je sa 14,5 mj  ). od kad je prohodala s tim je gotovo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
pnikolina
Moderator

|
 |
« Odgovor #3 na: Siječanj 17, 2011, 09:17:49 » |
Odgovor
|
bruno se nije puno nosio, mi smo čak branili bakama da ga puno nosaju jer sam nije tražio a bilo nam je bezveze da ga se navikava. a leu jadnom je svejedno tražio ili ne, tko ga može nosat, kad je ko olovo  jadno moje  u biti samo traži nosanje kad ga nešto muči. i kad mm dođe kući odmah se ozari, zna da tata nosa, a od mame koristi nema  probali mei-tai i sling, al ne može se njega utrpati u to 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Kada nešto doista želiš, cijeli svijet se uroti da to i ostvariš." 
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #5 na: Siječanj 17, 2011, 10:19:16 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
pnikolina
Moderator

|
 |
« Odgovor #6 na: Siječanj 17, 2011, 10:22:58 » |
Odgovor
|
a jadno moje malo, baš mi ga milo, al težak je do bola (doslovno  ) lakše je nosit dijete od 11 kila koje se zna bar oko vrata uhvatit nego ovog jadnog mališa koji se kao vričica objesi u rukama. baš mi ga milo bude, nitko neće da ga nosi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Kada nešto doista želiš, cijeli svijet se uroti da to i ostvariš." 
|
|
|
|
Vesna
Gost
|
 |
« Odgovor #7 na: Siječanj 17, 2011, 10:31:14 » |
Odgovor
|
Jadničak  Ova moja se nosi od samog početka i to i dalje traje  , pogotovo kad je samnom, malo ko šeće i odma "mama dođi meni", ruke mi već otpadaju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Dalmatinka101
Često pišem

|
 |
« Odgovor #9 na: Siječanj 29, 2011, 18:24:22 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 29, 2011, 18:25:12 do Dalmatinka101 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #10 na: Siječanj 30, 2011, 06:52:23 » |
Odgovor
|
Luna samo hoda zamnom po kući i pruža rukice da je uzmim  Neda mi ni sekunde  Sve što radim, ona mi je na rukama A ako smo vanka i vanka je zanimljivo i malo bi istraživala i tad nedaj bože da je netko drži za ruku, kamoli da je nosi  Ona će sama 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|