Evo i nas malo da se ispricamo kako nam je. Od poctka do danas.
Moje im je Franziska, rodjena sam 01.07.2011 u Nasickoj bolnici. Bila sam dugacka cak 52 cm i teska 3390 gr.
Mama me rodila carskim rezom pa sam bila 8 dana u bolnici, onda su doktori i one tete rekle da mozemo kuci. Mama i ja smo se spakirale i pricekale tatu i seku da dodju po nas. Teta koja se brinula za bebe nas je pohvalila jer sam po izlasku iz bolnice tezila vec 3520 gr. Stigli su tata i seka pa smo se uputili kuci. Bilo je jako vruce. Moja seka nije skidala osmijeh s lica cijelim putem a isto tako i kada smo dosli kuci, nije mi dala da spavam samo me ljubila i mazila i htjela da se igram s njom. Moja prva noc kod kuce prosla je super, spavala sam od 21h do 1h pa sam se napapala i nastavila spavati do 4 ujutro. Naravno da sam opet papala pa opet odspavala do 8 ujutro. Spavala sam i cijeli dan samo sam s malo cesce budila i papala. Sa mjesec dana mama me prvi put vodila kod pedijatra u savjetovaliste gdje mi je jedna malo luckasta teta rekla kako imam 4600 gr i 53 cm. Tih prvih mjesec dana spavala sam super. Drugih mjesec dana malo sam manje spavala po danu i puno sam gnjavila mamu da mi da papati. Ali sam zato prepustila noci mami da se odmara pa sam svoje spavanje produzila do 3 sata ujutro od 21 navecer. Zatim sam sa dva mjeseca opet isla kod pedijatra i ona luckasta teta mi je sada rekla da sam 5600 gr i 60 cm. Bila sam vesela i smijala sam se teti Vlasti (med. sestra) koja je bila jako dobra a onda me bocnula dva puta u moj male butove i jako sam plakala. Sada se moje nocno spavanje produzilo i sada spavam od 21 do pola 5-5. Mama je jako sretna a i ja jer se puno naspavam pa rastem. Dok sam bila jako mala mama me drzala i nosala kao i moja baka. Ali sada vidim svasta i sve mi je zanimljivo pa lezim na sekinom krevtu i promatram leptirice na zidu. Jako sam dobra lezim, gugucem, promatram i ne gnjavim mamu sve dok nisam gladna onda malo gnjavim mamu ali brzo se napapam pa malo odspavam i onda kad se probudim ne placem, ne, ne .... otvorim svoje vlike okice i opet promatram sta se dogadja oko mene. Mislim da je moja mama jako srtna i ponosna sto ima mene i sto sam tako dobra. Eto toliko od mene za sada.
Pusa svima