spašena
Povjerite se
Diplomirani ovisnik o pisanju

Bozji dar
|
 |
« na: Prosinac 08, 2011, 19:59:40 » |
Odgovor
|
mozda ova tema postoji ,
sutra idemo mariti vaditi krv, kompletna krvna slika, daklevadjenje iz vene, bas mi je vec sad fuj sto je tako, iemo svi troje, moj covjek ce ju drzati, zanima me kao to podnose klinci i cisto trebam utjehu shock
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marina budimir
|
 |
« Odgovor #1 na: Prosinac 08, 2011, 22:00:35 » |
Odgovor
|
joj ja sam sa svojima išla puno puta na vađenje krvi, ne znam šta bih ti rekla, nije ni malo ugodno, ja sam se svaki puta rasplakala  mm ih je držao a ja to nisam mogla ni gledati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #2 na: Prosinac 08, 2011, 22:02:23 » |
Odgovor
|
joj marina to i mene ceka sutra, sta da joj obucem da to oblacenje bude cim krace ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
antoniasb
|
 |
« Odgovor #3 na: Prosinac 09, 2011, 09:12:17 » |
Odgovor
|
mi smo iz vene vadili M 2 puta a L nikako do sada taj prvi put što je M išao je bio koma,tada je imao 10 mjeseci i mm ga je srećom držao jer ja ga nisam mogla ni gledati ni slušati od muke  znam da se ispovraćao od plača,izlupao sestru nogicama a sve to zato što mu je iz tek 3 puta uspjela ubosti venu i baš je bila neka odvratna koza sa svojim hladnim nastupom  inače prije toga je normalno išao u ped. smijao se i o.k. ponašao prilikom pregleda ali od tada bi se redovito svaki put rasplakao i sigurno svako drugi ispovraćao od plača ... čak je bila i faza iza tog vađenja krvi da je vrištao kada bi ulazili u DM-a i kada bi vidio one bijele kute na prodavačicama ali srećom prošlo je sve to nakon nekih cca 6 mj. i sada je o.k. ,još ponekad zna zaplakati kada idemo u ped. ali super je kako je bilo a i sada je dosta veći
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 09, 2011, 09:13:03 do antoniasb »
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #4 na: Prosinac 09, 2011, 09:25:19 » |
Odgovor
|
jooj evo nas.. bas traumaticno  moj covjek ju je drzao, i jos dvije sstarije sestre, jako ok, ja sam se rasplakala i stajala iza nje, pokusala se kulirati da kad ju uzmem u narucje da budem smirena... uzeli su joj 3 epruvete, a jedna mlada sestra pored marite ( cca 25) je onako hladno meni " mama ,pa sta je bilo??" a njoj ova starija koja je drzala maritu " dijete joj pikaju i place joj se, to joj je " ,ova je zacepila... prvo joj venu nisu mogli naci na jednoj ruci, pa na drugoj ,samo dok su joj nasli je trajalo... ali cim je dosla u moj zagrljaj je prestala, joj antonia nadam se da nece imat traumu tako kao M. a moj covjek je generalno bio pod stresom, klasika posvadjali se prije nego sosli u ambulantu ,ali sad sve ok
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
antoniasb
|
 |
« Odgovor #5 na: Prosinac 09, 2011, 09:33:40 » |
Odgovor
|
 to su jednostavno stvari koje se moraju proći i svi ih prolaze ,ipak to radiš za njeno dobro ,stisneš zube i guraš,bitno da nije ništa gore...ja sam isto bila van sebe pa sam pomislila kako ima djece koja su po bolnici na pustim pretragam i pomislila kako je njima i njihovim roditeljima  a ja tu dramim oko jednog običnog vađenja krvi a i sve zavisi na koga naletiš ,zadnji put kada smo vodili M bila je divna sestra ispečatirala mu je cilu ruku ,on je bio oduševljen,malo je zaplakao ali je bio sretan što ima tetovaže ali opet bio je i veći a ta od prvog puta mu je baš onako rutinski vadila krv i još je bila onako arogantna,službena i da ne kažem nadrk*** kada ju je M počeo lupati nogicama i plakati
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #6 na: Prosinac 09, 2011, 13:05:55 » |
Odgovor
|
Mi smo dosad vadili krv samo iz prstića, tak da ti i nemam neki pametni savjet za ovo  . Uglavnom, ja imam isti pristup i za ovog od 4 g. i ovog od 15 mj.: Sjednem na stolac, on meni u krilo na desnu nogu, ja njegove noge stavim među svoje i stisnem, lijevu ruku koja je bliža meni zafrknem otraga na njegova leđa, svoju lijevu ruku na njegovu glavu i snažno ga pritisnem na sebe, a slobodnom desnom rukom mu držim desnu ruku iz koje mu vade krv i istovremeno ga i sa svojom desnom držim stisnutog na sebe. I pritom mu pričam nešto bezveze, totalno hladnokrvno, glavno da mu skrenem pažnju s igle i krvi. Znam, zvuči okrutno, nasilno i bešćutno, al zato nikad dosad nismo imali problema i uvijek sam jednog i drugog držala samo ja. Mada, priznajem, minimalno su se i bunili, obojica  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #7 na: Prosinac 09, 2011, 19:47:48 » |
Odgovor
|
ma krezo tak i treba, tako je moj danas, sinoc i poslje vadjenja krvi je bio u stresu,ali tako je on,., a ovo je bio 1 put, nadma se da cu i ja tako,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #8 na: Prosinac 09, 2011, 19:53:42 » |
Odgovor
|
Tko, tvoj muž? Ajme  , ja svog ne smijem voditi s nama niti da vani u čekaoni bude, a kamoli da bude u laboratoriju dok dijete pikaju  . Na kraju vađenja krvi laborantice ne bi trebale smirivati dijete, nego njega  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #10 na: Prosinac 10, 2011, 07:55:12 » |
Odgovor
|
Najvažnije je da to vađenje krvi više nemorate obavljati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
|