pnikolina
Moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju

|
 |
« Odgovor #30 na: Siječanj 25, 2011, 10:10:08 » |
Odgovor
|
da... toni zaspe oko 8, i samo do ponoći se probudi 3-4 puta... a da ne govorim za noć... do jutra se probudi bar još 6-7 puta  mislim da je ovo sad najgore što je ikad spavao... s tim da on po danu odspava 2-3 puta maksimalno oko 15-20 minuta..... pa sad ti nešto napravi uz njega leo je isti  al navečer ide spavati tek oko 11, nema šanse ranije...i cijelu noć se budi. a po danu ne spava. jedino ujutro ponekad zna produžiti. bio je uhvatio ritam spavanja do 6 i onda se razbolio i nakon toga više nikako  kad se sjetim bruna...on je bio savršena beba, spavao cijelu noć čim je došao iz bolnice, po danu dvije ture po 2-3 sata  ja očekivala da će i s debeljkom biti isto 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Kada nešto doista želiš, cijeli svijet se uroti da to i ostvariš." 
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #31 na: Siječanj 25, 2011, 22:11:18 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #32 na: Ožujak 21, 2011, 08:52:11 » |
Odgovor
|
Luna opet cendra po cjelu noć  .... neznam šta više poduzeti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marina budimir
|
 |
« Odgovor #33 na: Ožujak 21, 2011, 09:24:19 » |
Odgovor
|
Domagoj i dalje po starom, još uvijek se jako često budi  sinoć je zaspao u 20h budio se svako malo, pa sigurno 15 puta ako ne i više  i još mi se probudio u 6h i gotovo spavanje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #36 na: Srpanj 03, 2011, 17:29:31 » |
Odgovor
|
moja Ema cvrsto zaspe oko 22:30-23:00 i ujutro do 06:00 spava  koja je to razlika,nadam se da ce tako i ostati jer mi je Noa puno cesce se budio
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
|
|
|
|
marina budimir
|
 |
« Odgovor #37 na: Srpanj 03, 2011, 22:24:12 » |
Odgovor
|
yo pa to je super  držim fige da tako i ostane ja sam jedva dočekala da Domagoj počne "normalno" spavati, ono buđenje po 15 puta me izluđivalo, ali sad se nadam da je to iza nas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marina budimir
|
 |
« Odgovor #38 na: Srpanj 05, 2011, 13:59:31 » |
Odgovor
|
rano sam se obradovala, već dvije noći mi se budi po nekoliko puta i cmizdri  možda je zbog zubića, sad mu petice izlaze.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #39 na: Srpanj 05, 2011, 21:39:05 » |
Odgovor
|
dakle, moja marit od prvog dana spava super, sad spava recimo oko 11 , pa oko 14 ii tu odspava recimo oko 1,5h i otada do nocnog spavanja nis, oko 19 pokazuje znakova umora , imamo svoj red, okupam ,izmasiram i obicno uz cicu zaspe, no sad doslvno 3 sata urla ako ju stavim u lezeci polozaj, vidi se da je preumorna,ali nece spavat, sad sam ju jedva uspavala na rukama, luuuda sam , sta da radim, inace jako puno slini, ne znam jel to od zubica ili cega ...ali ju ne boli na dodir ,,samo niakko zapsati doslovno upada u fazu premorenosti ,,sta da radim
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marina budimir
|
 |
« Odgovor #40 na: Srpanj 05, 2011, 22:53:04 » |
Odgovor
|
joj spašena  ne znam šta bih ti savjetovala, ja sam starijeg sina jedino uspjevala uspavat na rukama do nekih 6mj, onda sam popizdla jer više ništa mu nije štimalo, stalno je htio biti na rukama i onda sam odlučila da je dosta, kad god je trebao spavati ja bi legla kraj njega i mazila ga, bilo je malo i plača ali uspjeli smo. probaj i ti tako  ali ja vjerujem da nju i zubići pomalo muče, probaj joj namazati s Calgelom prije spavanja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #41 na: Srpanj 06, 2011, 10:08:01 » |
Odgovor
|
probaj ju i malo ranije staviti spavati, ako je premorena, onda znači da možda malo predugo čekaš da ide spavati  Ali draga Mario je meni do 6 mjeseci spavao kao da ga nema, od 20h navečer, do 6 ujutro, zaspao sam i to bi prošla noć bez ijednog buđenja, zato kad su mu krenuli zubići nisi ga mogao umiriti, nebi zaspao sam ali nikako, pa smo ga nosili, mazili, pjevali mu i naravno odučio se od toga da zaspi sam...dakle nebuš ni prva ni zadnja koja nosi dijete da zaspi  ako tako nastavi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #42 na: Srpanj 06, 2011, 11:29:39 » |
Odgovor
|
 ako princeza hoće da ju nosiš, pa moraš mamice  Ne čekaj da se unervozi jer je umorna, nego kad se krene trljati po okicama, vućui uši i slično, počnite s uspavljivanjem. Ako slini, pa moguće je da su zubići pa možeš namazati ih Calgelom ili Dentinoxom. Vidjet ćeš hoće li se smiriti. Samo budi strpljiva i smirena, možda je i neka faza rasta u pitanju, pa će kroz par dana opet sve biti ok 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #43 na: Srpanj 06, 2011, 14:20:28 » |
Odgovor
|
ma di cu dijete ranije sptavljat spavat nego dsto ju stavljam, ide u 7 u krevet, najkasnije 8... inace je bez frke islo i uspavljujemo se tako da legnem kraj nje , ona se legne na bok i blizu cice i za 15-min samo zaspi sad to traje do 2 sata uspavljivanje,a moze bit da su zubici, vidit cmeo danas sta je..inace je spavala bez frke
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #45 na: Srpanj 06, 2011, 15:06:01 » |
Odgovor
|
Idete poslije popodnevnog spavanja u šetnju? Možda bi onda odrijemala malo pa lakše zaspala navečer 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #46 na: Srpanj 06, 2011, 20:46:54 » |
Odgovor
|
ma spava i popodne i sve je idiliucno bilo dosada,,, sad je postalo problem, navecer.. kao da si je sat pomaknula na kasniej spavanje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #47 na: Srpanj 14, 2011, 15:37:31 » |
Odgovor
|
Dobrodošla u klub uspavljivača  Koliko sam shvatila imaš problem navečer sa uspavljivanjem, a kad zaspe ne budi se često, jel  A čuj, svako djete ima svoje faze i ja vjerujem da ti je ona sad ušla u jednu takvu fazu da joj je problem zaspati navečer.  Vjerovatno će je to držati jedno vrijeme pa će se možda opet vratiti na staro.  Pokušaj joj naći caku kako da lakše zaspi  Ja ti nemam pametan savjet jer ja sam sretna ako nam uspavljivanje traje sat vremena.... Moje cure nisu nikada znale brzo zaspati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #48 na: Srpanj 15, 2011, 20:59:25 » |
Odgovor
|
evo danas sve skupa sat vremena, nakon kupanja legnemo a onda bar jos 3 puta do sobe prosecemo jer nece spavat tek kasnije zaspi koje vi imate navike kod uspavljivanja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #51 na: Srpanj 20, 2011, 08:56:18 » |
Odgovor
|
Ja sa Stelom legnem u krevet i moram je češkati po leđima dok zaspe .. i nekada to zna trajati tako dugo  A s lunom imamo svakakvih uspavljivanja... sve ovisi za šta je raspoložena to večer, tako da je nekada ljuljam na rukama, nekada u kolicima, nekada je mazim na krevetu... nema pravila  Luna nam se sada po noći ustaje i uopće nas ne probudi već se odšeta sama u dnevni i nastavi spavat na kauču  Dvi noći za redom sam je našla kako spava na kauču ispod prozora 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #53 na: Srpanj 20, 2011, 11:33:02 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 20, 2011, 11:35:30 do Ijena »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #54 na: Srpanj 20, 2011, 13:18:16 » |
Odgovor
|
Eto odakle mojoj Steli ideja za češkanje  A ja se baš pitam odakle joj ideja da je češkam kad je šprvi put to zatražila  prije bi joj bilo dovoljno da samo ležim kraj nje, a sad zahtjeva da je češkam.... nakon sat vremena mi ruka otpadne  Dani, poslat ću je u vas na češkanje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #55 na: Veljača 15, 2012, 08:04:57 » |
Odgovor
|
3 dana vec ne dojim uopce, unazad mejsec dana sam smanjivala, no m se budsi cijelu noc i uzaaasno glasno i jako place, dam joj vode dudu, ma sve , u biti skuzim da se jedino smiri ako ju cvrsto priljubim uz sebe, to traje vec nekoliko noci, jel to zbog dojenja ili sta? jel ima ko slicna iskustva ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
antoniasb
|
 |
« Odgovor #56 na: Veljača 15, 2012, 08:32:19 » |
Odgovor
|
je to je radi dojenja,fališ joj ti tj. tvoja blizina pa te traži .... mišica mala  treba joj vremena da se odvikne  L se budi 2-3 puta po noći i sisa, a uskoro planiram i ja lagano sa odvikavanjem,izbacivat ću jedan po jedan obrok i do ljeta se nadam skinut ga skroz sa sise...iskreno dosta mi je više dojenja ,zadnje 3 godine ili dojim ili sam trudna  totalno sam iscrpljena,još ova anemija,nespavanja...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #57 na: Veljača 15, 2012, 08:38:17 » |
Odgovor
|
Ako je se to nespavanje i plač dogodilo onda kad ste prestali dojiti, vjerovatno je zbog toga 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #58 na: Veljača 15, 2012, 09:07:19 » |
Odgovor
|
Čuj jedino da joj još cicu probaš dati
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #59 na: Veljača 15, 2012, 10:35:58 » |
Odgovor
|
ja sam postepeno ukidala, a nije ni trazila.... nije uopce problem ni kod uspavljivanja , vec samo po noci, spava s nama jer nema sanse da bude u kinderbetu,. i ond ase budi po ne zna koliko puta i bas jak jako place , ne smiri ju ni voda, ni caj ni nista , bas ju moram uz sebe priviti da se smiri..... koliko to traje ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|