|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #151 na: Veljača 13, 2012, 18:53:58 » |
Odgovor
|
Od kad je pao snjeg obučem joj robu za vrtić, dodam vestu ili macu na cif, skijaške hlače i jaknu. I već sam luda od te robetine 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
antoniasb
|
 |
« Odgovor #152 na: Veljača 13, 2012, 18:55:44 » |
Odgovor
|
ma dobro kod vas je neusporedivo hladnije,ja svojoj djeci nikada nisam hulahopke obukla a da sam u zg sigurno bi,isto tako i dugi rukav ispod postojeće majica a na ovu našu klimu mislim da stvarno nema potrebe djecu toliko utopljavati
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex
Diplomirani ovisnik o pisanju

|
 |
« Odgovor #153 na: Veljača 13, 2012, 20:32:48 » |
Odgovor
|
 moj sin je smrzlo živi  sve od  njegove bake njoj ne radi cirkulacija pa svi moraju imat sto roba na sebi kad me u pol ljeta pita jel ima potkošulju pucala bi  sad nosi potkošulju,majicu dugih rukava,štramplice i donji dio trenerke Ema body bez rukava,štramplice,majicu i hlače nikakve prsluke jer joj bude vruče to jedino ako idemo van a u kući uglavnom bude tanja roba tipa tajica i to
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
|
|
|
|
|
|
|
|
Vesna
Gost
|
 |
« Odgovor #156 na: Veljača 14, 2012, 09:50:18 » |
Odgovor
|
Uf ta robetina  kad ide u vrtić ima štrample donji dio trenirke, potkošulju, majcu dugi rukav i majca na cif i još na to skafander jer su svaki dan vani, a ovaj tjedan se i maskiraju pa još dodatno nosimo kostime 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #157 na: Veljača 14, 2012, 15:33:58 » |
Odgovor
|
štramlice obavezno, i doma i u vrtiću, ipak je hladno. i potkošulju, majicu, i preko ili džemper kratkih rukava, ili neku majicu s kapuljačom, ovisi kako je obučena. i hlače (tajice, jeans, trenerku - ovisi). suknje sad ne, prehladno mi je nekako. 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 14, 2012, 15:34:36 do zomato »
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #158 na: Veljača 14, 2012, 15:36:23 » |
Odgovor
|
Moja je danas otišla u vrtić u suknjici  al ispod ima i štrample i debele tajice pa kontam neće joj biti hladno. Svako jutro reve da neće trenerku već inzistira na tajicama i suknjici  Gore obavezno potkošulja, majica i duks... I na to bunda 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #159 na: Veljača 14, 2012, 15:42:24 » |
Odgovor
|
ma ja Evi stavim štramplice, tajice i preko haljinicu ili tunikicu, to da, ali ne samo suknji i štramplice, prehladno je
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #161 na: Veljača 15, 2012, 07:36:23 » |
Odgovor
|
Ne nosi mi sad haljine i suknje. Samo hlače i skafander, jer je -14 preniska temperatura. I ona sam kaže da joj je hladno za noge.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #162 na: Veljača 15, 2012, 10:12:18 » |
Odgovor
|
Franjo - za vrtić: majica s kratkim rukavima, deblja majica s dugim rukavima (uz vrat ili s kapuljačom), štrample, tanje čarapice, traperice, kapa, jakna, čizme Uz to još u ormariću ima ski-hlače i kombinezon (rezervni), pa ih tete oblače kad idu van. Tomi - za čuvanje kod svekija (pazi, u kući  ): bodić s dugim rukavima, majica s dugim rukavima, štrample, čarapice, donji dio trenirke, šlapice Kad idemo van na snijeg, onda im na sve to gorenavedeno obučem skafander ili ski-hlače+jakna (Franji) i buce. Ali kad smo u kući, onda im svima odmah poskidam te štrample  . Svekrva mi je, isto ko Yo-ina, živi smrzitis - kaj da vam velim, ona po ljeti na plus 30 za po doma nosi hulahopke  - pa misli da i moja djeca moraju nositi štrample po kući ko i ona. A argument je, kao, pa puno sjede na golom parketu Pa mislim  - sad za zimu obojica imaju nekoliko prekrasnih debelih i toplih hlača od trenirki, kod nas u stanu je uvijek minimalno 23 stupnja (što mi je, BTW, još uvijek misterij kak to, jer nam je termostat na 19  ), a i po cijelom stanu su ili tepisi ili tepisoni pa nijedan trenutak ne sjede na "golom parketu". Mislim da stvarno nema potrebe da po kući nose štrample  . Osim toga, ak meni (koja većinu dana prosjedim) u takvim debelim hlačama nije hladno , onda sigurno nije ni njima, koji više trče i skaču od mene  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #163 na: Veljača 15, 2012, 10:44:27 » |
Odgovor
|
moji ne nose ni hulahopke/štrample niti donje gaće, i sve sam mislila da bi im možda trebala oblačit donje gaće/gege, ali evo nisu se nikako prehladili 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

|
 |
« Odgovor #164 na: Veljača 15, 2012, 11:06:48 » |
Odgovor
|
moji ne nose ni hulahopke/štrample niti donje gaće, i sve sam mislila da bi im možda trebala oblačit donje gaće/gege, ali evo nisu se nikako prehladili  To veliš za po vani ili za po kući? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

|
 |
« Odgovor #166 na: Veljača 15, 2012, 11:40:02 » |
Odgovor
|
Pa to je OK  , uzmi u obzir da je i kod vas puno toplije, nego kod nas. Evo, baš sad čitam na DHMZ-u sinoptičke postaje: Zagreb (Maksimir) 0 celzijevih, Puntijarka (koja je bliža našoj kući nego Maksimir, jel) je -6, a npr. Split i Dubrovnik +5 ... biiiig difference 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #167 na: Veljača 15, 2012, 11:59:23 » |
Odgovor
|
krezo baš ti hvala, ali nisam više u Dubrovniku. jutros je kod nas bilo -15 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

|
 |
« Odgovor #168 na: Veljača 15, 2012, 12:10:10 » |
Odgovor
|
krezo baš ti hvala, ali nisam više u Dubrovniku. jutros je kod nas bilo -15  Pa znam da nisi, ženo  , ali hrvatski Državni hidrometeorološki zavod ne daje podatke za Široki Brijeg  , pa mi ovo dođe samo kao primjer za usporedbu između Sjevera i Juga  . U međuvremenu iskopah da je i kod vas trenutno -4, al opet, sjećam se da si X-puta u trenutku dok smo se mi ovdje smrzavali  , ti pisala kak spavate samo u majici i gaćama i s otvorenim prozorima, npr. ... ::m''m:: Po tome znam da su ipak stanovite temperaturne razlike u pitanju ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #169 na: Veljača 15, 2012, 12:21:56 » |
Odgovor
|
ma jesu, vjerujem da jseu. u nas recimo budu ogromne razlike u jutarnjim i dnevnim temperaturama 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #171 na: Ožujak 28, 2012, 11:51:35 » |
Odgovor
|
ovih dana je jutranja temp 12 C a dnevna i do 25 C baš je toplo, predivno po meni najljepše vrijeme 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

|
 |
« Odgovor #172 na: Ožujak 28, 2012, 11:58:09 » |
Odgovor
|
A kod nas jutarnja 2 stupnja A po danu vruće uz krasni hladni vjetar  ... prehlada zajamčena  . Ja svojima i dalje oblačim majicu (odnosno bodi) s kratkim rukavima, preko tog majicu s dugim rukavima i još jaknu, pa nek skidaju i oblače po potrebi. Sve isto ko po zimi, jedino je jakna tanja i štramplice izbačene  .
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 28, 2012, 11:59:04 do krezumica »
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #173 na: Ožujak 28, 2012, 12:35:09 » |
Odgovor
|
i kod nas je jako toplo, sad smo u tankoj majici sa potkošuljom ispod, i tajice bez hulahopki, tanka jaknica ujutro.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #174 na: Ožujak 29, 2012, 11:28:44 » |
Odgovor
|
mi smo isto štramplice izbacili čim je prošao minus  Noi potkošulja a emi body kr rukav il bez rukava i trnerkice pamučne uglavnom,a kad idu van recimo sad kad dosta puše obučem im prsluk svakom i to je to 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #175 na: Ožujak 29, 2012, 21:00:55 » |
Odgovor
|
mi jos stramplice :-P ::m''m:: ::m''m:: ::m''m:: da uh maknem?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #176 na: Ožujak 29, 2012, 21:03:16 » |
Odgovor
|
Mi ih mičemo čim ujutro bude 10 stupnjeva...sad je još uvijek hladno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bubica
|
 |
« Odgovor #177 na: Ožujak 30, 2012, 11:30:08 » |
Odgovor
|
Moji ne nose štramplice odnosno tajice ispod hlaća (ove godine ni mrtvi ne bi dali da im obučem štramplice  ) već skoro pola mjeseca ili više. Uglavnom otkad je tu u Zg zatoplilo. Ujutro ionako idu samo do vrtića koji je doslovce preko puta naše zgrade, a poslijepodne je dovoljno toplo pa im nisu potrebne.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ivan 14.10.2007. Petar 13.07.2009.
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

|
 |
« Odgovor #178 na: Ožujak 30, 2012, 11:49:05 » |
Odgovor
|
Moji ne nose štramplice odnosno tajice ispod hlaća (ove godine ni mrtvi ne bi dali da im obučem štramplice  ) već skoro pola mjeseca ili više. Uglavnom otkad je tu u Zg zatoplilo. Ujutro ionako idu samo do vrtića koji je doslovce preko puta naše zgrade, a poslijepodne je dovoljno toplo pa im nisu potrebne. Isto tako i moji  , s tom razlikom kaj obojica nose štrample bez mogućnosti prigovora  . Franjo se takitak ujutro vozi autom u vrtić, a i on u vrtiću i Tomi koji je kod bake izlaze van u šetnju kad je već temperatura iznad 10 celzijevih  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #179 na: Ožujak 30, 2012, 12:13:17 » |
Odgovor
|
Mi ih mičemo čim ujutro bude 10 stupnjeva...sad je još uvijek hladno. tako cu i ja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|