|
anea
|
 |
« Odgovor #60 na: Studeni 23, 2009, 16:33:56 » |
Odgovor
|
anea ce uskoro 8 mj i jos se redovito nocu dojimo, dakle jos nije prespavala noc...
iako mislim da je to vise zbog toga jer je u fazi kada se izrazava strah od odvajanja od majke , pa trazi sigurnost.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #61 na: Studeni 23, 2009, 21:03:25 » |
Odgovor
|
Eva ima skoro 13 mjeseci i ni jednu jedinu noć nije prespavala u komadu, i dalje dojim svakih 2-3 sata, ovisi kako koji dan... ni neće tako skoro izgleda... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #64 na: Veljača 17, 2010, 09:35:15 » |
Odgovor
|
Moram i ja tipkati ovdje, iako nisam mislila da ću morati... Naime Mario mi je već od mjesec i pol spavao cijelu noć od 20h do 5,6,7 ujutro bez buđenja... i tako do prije nekih mjesec i pol. Onda su ga počeli mučiti zubići pa bi se budio oko 3 ujutro i nebi zaspao dok ne pojede bočicu. I to je trajalo koji tjedan pa sam mu navčere u hipp stavila koju žličicu keksolina i par noći je spavao do 5 ujutro. No ima nekih tjedan dana on se probudi već oko ponoći ili 1 ujutro i nema šanse da zaspi ako ne jede, a sve i ako uspije zaspati, čim ga spustim u krevetić se počne okretati i vrtiti i negodovati i opet dođem na to da mu moram napraviti bočicu. I onda se oko 5 ujutro opet probudi i opet mora jesti jer inače nema spavanja više... Napominjem, svaku večer je zadnji obrok oko 19.30 jer onda podrigne i ide spavati u 20h. Luda sam već jer si mislim da je dovoljno velik da prospava noć, no umjesto toga on se budi i dva puta pojede cijelu bočicu tijekom noći...i onda uz obroke preko dana se skupi da jede 6 puta dnevno, od čega 4 x bočicu  Ne znam dal da mu promijenim adaptirano - sad jede hipp2, ne želim mu u svaki obrok stavljati bilo pahuljice ili lino, a nemam ideje što drugo napraviti  Dani čini mi se da idemo vašim stopama 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mala vjestica22
|
 |
« Odgovor #65 na: Veljača 17, 2010, 11:38:12 » |
Odgovor
|
joj uni...  sve mi je ovo tako poznato... moj je isto jeo do nedavno, tocnije, prestao je jesti po noci prije 2 mj. , ali i dan danas se zna vrpoljit po noci ako je navecer slabije jeo, tako da mu dam samo mlijeka pa opet zaspi... mozda da probas izdrzat par noci i da mu das samo vode ili caja? mislim da je to sve stvar navike, meni je zao sto ja svog prije nisam rijesila toga... ili mu probaj dati samo mlijeka, pa ces vidjet, ne znam sta da ti kazem!  drzim fige da uspijete!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #66 na: Veljača 17, 2010, 13:38:33 » |
Odgovor
|
joj Uni  Mislim da je on već dovoljno velik da može provesti noć bez boce al ako se zbog toga budi onda nemožeš da mu je nedaš. Luna se isto sada budi po noći i ja sam mislila da je zbog gladi ibila sam joj počela praviti bocu kad se probudi ali više nisam. Jer ako i pojede po noći isto neće da spava dalje pa pretpostavljam da je muče zubići a ne glad. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bright
|
 |
« Odgovor #67 na: Ožujak 25, 2010, 19:27:23 » |
Odgovor
|
Eva ima skoro 13 mjeseci i ni jednu jedinu noć nije prespavala u komadu, i dalje dojim svakih 2-3 sata, ovisi kako koji dan... ni neće tako skoro izgleda...  Također, za par dana navršava godinu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

Mamin mali bajker!
|
 |
« Odgovor #68 na: Ožujak 25, 2010, 22:14:54 » |
Odgovor
|
Ne znam da li je jos rano da sastavi cijelu noc ali ja Nedima vecinom hranim oko 23h i onda spava do 06 ili 07h. Ponekad se desi da zaspi oko 20h i da sastavi do ujutro ali to meni nekako puno za njegovu dob. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #70 na: Ožujak 26, 2010, 08:26:36 » |
Odgovor
|
lela, budi sretna da spava. Da je gladan, probudio bi se 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #71 na: Ožujak 26, 2010, 08:34:05 » |
Odgovor
|
Potpisujem Dani i Jose  samo neka spava, probudit će se ako je gladan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #72 na: Ožujak 26, 2010, 08:37:40 » |
Odgovor
|
Joj Lela budi sretna dok ti je tako...  Ja hvalila Maria jer je od mjesec i pol spavao cijelu noć do jutra bez buđenja, pa od kad ima 6 mjeseci to je postalo buđenje po dva puta po noći samo da bi jeo...  Nemoj ga buditi jer ga poslije nećeš moći odviknuti da se po noći budi kad hoće jesti ...uživaj dok traje i nadaj se da će tako i ostati - i kao što su cure rekle, već bi se on budio da je gladan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #73 na: Ožujak 26, 2010, 13:11:33 » |
Odgovor
|
tako je, moj mali se nikad po noći nije budio da jede, odspavao bi i po 12 sat u komadu, od rođenja..... neki su mi govorili da ga budim, pa sam to i radila, al on nije htio jesti jer je bio previše pospan, i nije ni bio gladan... onda sam pitala pedicu, i rekla mi je da sam luda što ga budim, nek pustim dijete da spava, a ako je gladan probudit će se... ljepo je napredovao, i dobivao na kilaži i više nego što je bilo potrebno, tako da me nije zabrinjavalo dal je gladan, kad očito nije bio.....nadam se da će mi i drugi pišonja tako 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

Mamin mali bajker!
|
 |
« Odgovor #74 na: Ožujak 29, 2010, 22:01:21 » |
Odgovor
|
Ma nikada ja njega nisam budila i silom mu gurala flasicu  , nego mi malo cudno da djete po cijelu noc spava i da ne ogladni.  Nadir mi je bio posve drugaciji i sve dok je pio iz flasice budio se bar jednom u toku noci. Uni - nadam se da nece promijeniti kasnije jer mi bas ovako odgovara. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marina budimir
|
 |
« Odgovor #75 na: Ožujak 29, 2010, 22:12:47 » |
Odgovor
|
i Domagoj meni jako lijepo spava, uglavnom zaspe oko 22h i ne budi se do 4, 5h onda siki i opet spava do 7,8h. u subotu mi je cijelu noć prespavo, zaspo u 22h i do 7h ujutro.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

Mamin mali bajker!
|
 |
« Odgovor #76 na: Ožujak 29, 2010, 22:27:50 » |
Odgovor
|
i Domagoj meni jako lijepo spava, uglavnom zaspe oko 22h i ne budi se do 4, 5h onda siki i opet spava do 7,8h. u subotu mi je cijelu noć prespavo, zaspo u 22h i do 7h ujutro.
Drago mi je da Domagoj siki i da nisi nastavila sa adaptiranim. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marina budimir
|
 |
« Odgovor #77 na: Ožujak 29, 2010, 23:27:41 » |
Odgovor
|
joj lela  , ma nismo se riješili boce, al po noći ga uspijem prevarit pa samo siki taj jedan obrok. a sad već 3 dana mi odbija sikit pa se borimo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

Mamin mali bajker!
|
 |
« Odgovor #78 na: Ožujak 30, 2010, 14:04:05 » |
Odgovor
|
Joj, bilo bi super da bar po noci siki ali nemoj se sekirati ako ne bude, nije kraj svijeta. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #79 na: Rujan 27, 2010, 07:33:32 » |
Odgovor
|
Eva je sa punih 20 mjeseci prestala jesti po noći
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|